Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2018 10:19 - Р.Овч. блажи от американското ядрено гориво за АЕЦ "Козлодуй"
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 5361 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
СПО-КО! Американско ядрено гориво в българската АЕЦ все още не се използва, което не означава, че са спрели опитите по неговото внедряване за експлоатация у нас. А тези усилия струват пари. Много пари! И тук на помощ идва най-новият приятел на Бойко Борисов Р.Овч., а още по-точно съпругата на последия, а още по-по-точно фирмата в която тя се труди неуморно, за нашето щастливо настояще и бъдеще.
Ето от къде и как научаваме за това. На 30-ти юли т.г., в статията "Ще смени ли АЕЦ "Козлодуй" руското ядрено гориво с американско?" ви разказах и показах, как същия ден в централата се е провело мероприятие по отваряне и разглеждане на оферта от страна на Уестингхаус, за включване в обявена от АЕЦ-а обществена поръчка. Последната е свързана със стартиране на процедура по бъдеща замяна на сега използваното руско ядрено гориво с произвеждано от американската Уестингхаус. До тук всичко ли е ясно? Ако на някой все още не му е ясно нека си намери въпросната статия и се запознае, че няма да отговарям на "умни" въпроси.
В резултат на проведеното на 30-ти юли мероприятие се появява един Протокол, който вие сега можете да видите 1:1 (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Една страница не се чете толкова трудно? По-трудно е разбирането? Ключа от бараката е скрит в точка 1.2, където става ясно, че за изпълнение на възлаганата задача Уестингхаус се е договорил да привлече за подизпълнител българската фирма "ЕНПРО КОНСУЛТ", като за услугата ще и даде между 40% до 45% от цената на договора. Става въпрос за СЕДЕМ ЦИФРЕНА СУМА.

Във въпросната българска фирма се труди другарката на Р.Овч. Ваня Овчарова. От къде знам това ли? Чуйте го лично от устата на самият Р.Овч. в първото от долните два видео материала.

Във второто от двете видеа пък можете да разберете, защо и как точно сега тлъсти и лесни за изпълнение поръчки започват да приближават изтощеното тяло на Р.Овч. Това ще ви го каже лично най-новият му приятел, за "доброто" на България, както казва самият той.

Фирмата "ЕНПРО КОНСУЛТ" няма капацитета и познанията в областта на ядреното гориво. Но това и не е нужно. Достатъчно е да владеят операциите КОПИ и ПЕЙСТ в текстовите редактори. За тези извънредни умения всички ние ще се бръкнем още по-дълбоко, през сметките за електроенергия.

Видно от горния Протокол АЕЦ-а е поискала от Уестингхаус допълнителна и уточняваща информация. За сега няма данни такава да е бела предоставена. Продължаваме да следим сагата.

Георги Котев







Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833076
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031