Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2014 08:44 - Престъпници за съветници спуснати с парашут
Автор: andri Категория: Хоби   
Прочетен: 1886 Коментари: 0 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                                                           Куклите на конци


image


Как не разбрахте, другари и другарки, че българските президенти са само "кукли" - представители на републиката ни?
Защо все още се чудите че, президентите ни правят гаф след гаф? И..как няма да сгафи, след като съветниците го съветват за да се проваля непрекъснато.

Предишният ни президент Първанов затова пред камерите се подсмихваше под мустак сякаш ни сазваше "не ми вярвайте, така ме посъветваха да кажа, така и казвам!"

Причината за Великите Гафове на нашите президенти са единствено в "великите ни комунистически агенти - съветници на президенти и премиери.

Само преди месеци г-н Р. Плевнелиев "освободи" от длъжност СЪВЕТНИК един от най-големите ни врагове и престъпник Стоимен Стоименов - член на ДС.

Ето ви доказателството:

Източник:... „Доклад от министъра на народната отбрана армейски генерал Добри Джуров..."

".........Истината е, че най-добре би било изобщо да не се беше стигало до такъв казус като този с назначаването на бившия инструктор в отдел „Социална и национална сигурност“ /преди това „Военно-административен/ на ЦК на БКП за най-важен президентски съветник.
Цялата последна седмица прекарах във Велико Търново. Основната цел на пребиваването ми там беше да поработя в Държавния военно-исторически архив. Проучвайки най-различни архивни единици от периода 1979-1989 г., свързани с тоталитарната БНА и Генералния щаб попаднах на документи, които за пореден път ми доказаха, че освен национални предатели небългарските комунисти са и изпечени лъжци.
За какво става дума? През февруари 2012 г. написах статия в тогавашния вестник Република със заглавие „Млади комунисти съветват Плевнелиев“.
Статията излезе буквално две седмици, след като Стоимен Стоименов беше назначен за съветник по националната сигурност на току-що заклелия се президент......"

и още малко, имайте търпение и след като се уверите че нашите "Глави" като президент или премиер, не носят наказателна отговорност за това, какво правят или казват (пише го и в нашата велика Конституция,прочетете я, говеда такива), ще се убедите, че след като сте неуки и мързеливи, (няма да назовавам поименно кои от съблогерите са провокаторите и конспираторите), не би трябвало да взимате решения да пишете, говорите и оплювате нашите Величия във властта. А сега ...и другото:

".....А сега да продължим с последната част от „сагата Стоименова“.
Молба на министъра и началника на ГлПУНА от отдел „Социална и национална сигурност“ на ЦК на БКП - другарят Стоимен Стоименов започва „образоването“ си в най-комунистическото място на света, в най-ретроградната и червена академия – военно-политическата. За това той получава съгласувано разрешение и от ЦК на ДКМС в лицето на Станка Шопова, тъй като в момента на заминаването си за Москва е началник на отдела за работа сред членовете на ДКМС при ГлПУНА. С какво се е занимавал в този отдел може да се види от факсимилетата по-долу. Четем "Докладна записка от майор инж. Стоимен Цветанов Стоименов, началник на отдела за работа сред членовете на ДКМС при ГлПУНА..."

От 1994 година насетне.....Впоследствие ген. Стоименов става заместник началник на Служба „Военна информация”, когато Разузнавателното управление на ГЩ през 2000 г. се реорганизира във „Военна информация”.
Равносметката – 11 години (до пенсионирането си) по време на демократичния преход ген. Стоименов е бил неизменно зам. началник на военното разузнаване при шест правителства и седем различни министри на отбраната......


И така, докато за СЪВЕТНИЦИ на нашите Величия - президенти и премиери се НАЗНАЧАВАТ агенти на ДС, КГБ или ЩАЗИ, в България ще се шири простащина и всичката ни политика ще мирише на развалени яйца от километри.


Ето такова е положението от както ПРЕВРАТЪТ успя - 1989 година.
България си остана тоталитарна република и такава ще си е още 100 години, защото
хората управлявали тази държава са гнили ябълки, а и наследниците им - също. А, те никак не са малко - сами ги виждаме. Всяка година нова политическа сила се "ражда" на бойното политическо поле. Та реформатори ли не бяха, та граждани на България ли не бяха(макар че не живяха на територията повече от 5 години), та десни ли не бяха.... и всичките Майко Родино, са родени под егидата на БКП!!  45 години....никак не са малко, миналото не е забравено...за високопоставените люде тогава беше Рай, и...сега си го искат същия Рай. Затова българската демокрация прилича повече на простокрация и простащина. Крадците от миналото винаги ще са на власт, защото имат дълбоки корени като престъпници. Нали знаете че, този който веднъж се научи да кара колело, той никога не губи рефлексите си!

Та, господа и госпожи, другари и другарки: внимавайте с оплюването на височайши политици. Първо научете Конституцията на България и вникнете какво пише там, после пишете срещу властимащите, ако не ви пука от последствията.




Гласувай:
13


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930