Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2015 08:29 - КОНСПИРАЦИЯТА НАРЕЧЕНА ТЕРОР!
Автор: andri Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2352 Коментари: 4 Гласове:
13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                                            

                                   НЕЩОТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА НИ СВЕТНЕ                  нарича се измамни журналистически похвати засягащи доверието ни



                                     image

 вижте ГЪБАТА горе на снимката, това не ви ли напомня на атомната бомба?
Същата гъба се беше появила над гр. Бургас летище Сарафово и после много бързо "труповете" и ранените изчезнаха от болницата....защо така?

Защо хората в градовете ходят по улиците и .....залитат,без да са пили алкохол или да се дрогират,всичките които се разхождат по булевардите се клатят като пияни все още?  


Първи пример:
  "История на археологията" 
  Може ли глинен съд да остане непроменен под земята хиляди години? Ние -  хората сме склонни да вярваме на науката, но все пак трябва малко да помислим - примерно - оставили сме няколко сребърни лъжички в кутия за натурии и сме я забравили няколко години, след време се сещаме за тях, намираме ги и какво виждаме - лъжичките станали тъмнозелени и на места ръждясали,почваме да ги търкаме с препарати, за да им възвърнем вида в който сме ги забравили; но, не се получава; лъжичките могат да си върнат първоначалния вид само ако отново ги подложим на галваничен процес - позлатяване или посребряване. Така местните археолози връщат или подновяват вида на посудата намерена в нечии гробници,(като казват,че ги реставрират) датирани от преди хилядолетия.

    Костите  костите се състоят предимно от калций, неговата структура е кристален строеж и метален блясък; калцият си взаимодейства с кислорода в почвата и кислинните дъждове го разграждат; само след 12-15 години, умрялата кост се разпада и става на пръст, получава се т.н. фосил;  но  ученици от техникума в час по  геология са успели да направят фосили от гипс,след като ги оформили в човешка кост и ги показали на учителя си, последния бил силно изненадан и бързо унищожил доказателството (новия фосил) за да не се предизвика скандал;   Имаме примери достатъчно, за да не се подлъгваме по сензационните съобщения на археолози, че намерили кости на древни мъртъвци от преди хиляди и милиони години.
  Наши сънародници погребани само преди десетки години не оставят никакви следи в гроба; костите - станали на прах, а ковчега се разпаднал, гвоздеите ръждясали и те са пред разпад; как тогава археолозите намират кости на древните мъртавци, заровени само на един - два метра в земята и тези кости изглеждат сякаш току-що човекът е починал? костите са здрави, не наранени, гладки; как да си обясним находките, които учените намират само на 40 -50 см,под земята и тези находки изглеждат като чели преди няколко минути са направени? Илюзията и измамата вървят ръка за ръка: ако не съществуваше рекламата, археологията и  археолозите нямаше да станат извистни, а и тази наука сякаш днес повече се стреми към сензациите, отколкото да ни запознае с нашето минало.


    Втори пример:   самообийците - камикадзета   Християнската църква казва - не отнемайте живота си - той е свещен и даден от Бога!    СЕКТИТЕ - върлуват по света и подканват към самообийства с мотив: "На оня свят ще живеете по-добре, отколкото на тоя!" Стотици наивници последвали примера със отнемане на собствената си свобода и живот и...какво се получава - журналистите го определят като камикадзе - самоубиец - терорист! Човек, който с действието си е  срещу мирните граждани и ги подлага на стрес и омраза е ТЕРОРИСТ.


    Трети пример:   Природните феномени се представят от журналистите като ТЕРОР срещу човека.  КОНДЕНЗ В НЕБЕТО          среща на топли и ледени  въздушни течения                       с нарицателното име кемтрейлс - така наричат явлението част от "учените на сатаната". населението изпада в колапс и паника, когато в пресата излезе материал със заглавие написано с огромни букви - КЕМТРЕЙЛС В НЕБЕТО....или ТРОВЯТ НИ.... или нещо друго стряскащо. Да търсиш под вола - теле си е направо огромна глупост.  Наречете го апофения (човешката склонност да вижда образи, там където ги няма).


    Четвърти пример:
  АЛЯСКА Разположената близо до Гейкона в Аляска „Програма за високочестотно активно облъчване на полярното небе“ (HAARP) е създадена за изучаване на йоносферата и проучването на потенциални нови методи за комуникация и наблюдение. Но, конспираторите и провокаторите намират свое обяснение за антените и търсейки внимание на публиката, провокират мисълта й с неверни твърдения. А знаем че, вестниците написани с големи дразнещи ярки заглавия са просто ЖЪЛТИ НОВИНИ - ФАРС И ИЗМАМА!!


    Пети пример:   СИРИЯ т.н. ИД(ислямска държава)  Знаете ли къде падат бомбите на съюзниците?   никой няма да хвърли бомба в центъра на красив и могъщ град като Дамаск,където са вложени милионите на богатите араби! Учреждения, хотели, барове, казина....тези милиони си стоят непокътнати....защо? Защо бомбандировачите не хвърлят бомби върху луксозните сгради в Сирия - ИД?  
Не си мислете че бомбаджиите са смели хора! Те са страхливци - опиянени от наркотиците, за да не се страхуват от смъртта!   Бомбите падат над ГЕТАТА.    Запомнете - всеки "инцидент" наречен земетресение, ураган, бомбандиране или нещо друго се случва в район, където населението е бедно,неграмотно и много плашливо.Така както се случи и го даваха по телевизията "ураганът" нападнал Таити. Островът е населен с известни творци, артисти, художници, архитекти - но техните домове за милиони не бяха наводнени, нито пък някой евакуира богатите от острова и да ги засели в САЩ. Чухте ли такова нещо по медиите? ЕВРОПА- ГЕРМАНИЯ/АНГЛИЯ/НОРВЕГИЯ/ФРАНЦИЯ/БЪЛГАРИЯ..... Видяхте ли ковчезите на умрелите от атентатите в Европа? Нямаше кадри от заснети жертви на стадиона, нито пък по улиците на Париж!!!   Няма и да има!   Този сценарий бе обработен предварително, още преди 5 месеца .... на местна почва...целия цирк беше разигран като репетиция но на друга теритеия, пак във Франция - кой обаче разбра за него?   Не вярвайте на купените кухи репортери и продажни журналисти!! Те от вашето малоумство печелят милиони и рейтинга им се качва неимоверно високо.   Жалко само за невинните (отдавна мъртви тела) разположени по улиците на Париж. Спомняте ли си как от самолета паднал в Африка от небето падаха мъртви тела?   Спомняте ли си как паднаха кулите? Хора очевидци разказваха че преди самолетите да се ударят в кулите са чули ГРЪМ И СГРАДАТА СЕ Е РАЗТРЕСЛА, преди още самолета да се блъсне в етажа на едната кула.   Същото е и сега. Не си мислете че тук на територията на Блог-бг няма провокатори, които робатят за същата тази ПРОПАГАНДНА СГАН, която се мъчи да ви промие мозъците, за да вярвате на продажната журналистика заляла света с ИЗМАМАТА - ТЕРОР, обслужваща интересът наречен пари - капитали - инвестиции за милиарди!!   Не им вярвайте без да проверите наистина случило ли се е събитието или е НАГЛАСЕНО!!!
    следва  



Гласувай:
13


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. andri - ВИЖТЕ ТОВА:
23.11.2015 08:43
ГЕРМАНИЯ ОЧАКВАЛА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ????

Ето вижте какво си е поръчала МЕРКЕЛ:

22.11.2015.
Днес иракски полицаи от Багдадското летище хванаха голяма пратка от около милион евро и оръжие в германски самолет пристигнал в страната им. Чудят се и гадаят в Твитер кой ги е изпратил и по какъв повод? Някой свързват необичайната пратка, че е изпратена лично от канцлерката на Германия, която по този начин си плащала за поръчка през идната седмица на терористични актове из страната си.
За сега тази пратка е прибрана от властите на иракската полиция, докато се установи предназначението и получателя й.
Освен този ценен подкуп , властите на реда в Ирак патрулиращи из Багдад, се натъкнали на интересни бомби- кукли, предназначени за подаръци на малките иракчани. Куклите били разпръснати около детски градини, училища и по улиците и градските паркове. Когато ги разглобили, иракските полицаи открили в тях бомбени механизми. Интересни и необичайни подаръци без подател. Навярно подателите им са различни.Това ще стане известно след внимателно проучване на подаръците, за сега можем само да гадаем от кого са изпратени.......СПРАВКА - http://lidislidis.blog/politika/2015/11/22/niakoi-si-plashta-predstavlenieto-na-terorizma.1409103
цитирай
2. djem - КЮРДИ СЕ ЗАСЕЛВАТ В СИРИЯ - ТУРЦИЯ Е БЯСНА
23.11.2015 09:25
какво става зад фронта? какво крият от нас медиите?



Първо - в южна Сирия е Ал Нусра, клон на Ал Каида. Турция беснее защото кюрдите отрязаха пътя на терористите по който Ердоган ги въоръжава и единствената цел срещу която се подготвя са кюрдите. Да, има защо да им е бесен мюсюлманския брат Ердоган, първо го лишиха от мнозинство в собствения му парламент, а сега му мътят водата и в Сирия. Още повече че кюрдите сключиха сделка с Асад. Обединиха силите си, като в замяна на това Асад им позволи в териториите които завладеят да забият собственото си кюрдско знаме и да управляват сами.

Бомбите не падат над южна Сирия, а някъде по празните райони, там където има стари и изоставени от имигрантите сгради и постройки.

Абе кой е луд да бомбардира луксозните вилаети на богатите араби?
Нали веднага ще секнат инвестираните пари от арабите в САщ. Обама да не се е изродил или се дрогира всеки ден, той е само кукла на конци, както и другите "лидери" на Европа заселена със застаряло население.

На Европа и трябва млада кръв, затова и най-младото население от арабските държави се е отправило към запада.

Меркел може да си намери млад любовник из тези хора, ама тя вече е дърта и не може да ражда, иначе сигурно щеше да роди .....арабче......

цитирай
3. lidislidis - Да, медиите в момента са в разгара на пропагандата и печалбарството си...
23.11.2015 18:13
Не бива сляпо и дословно да им се вярва, тъй като обслужват интересите на властта навсякъде. Това се вижда от всички, които имат възможност да следят една новина поднесена им в различни страни от различни източници. Напоследък сме свидетели на много ниско ниво на манипулации от медиите по света, които са прозрачни с лъжите и обработката си на обществото. Поздрави за статията!
цитирай
4. cecobob - Токова много истини,
27.11.2015 12:29
че ме хваща страх.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031