Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2011 19:16 - в.Дневник - "Аз строя пътища"...с пари от ЕС
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 6061 Коментари: 15 Гласове:
12

Последна промяна: 03.04.2014 10:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
              
                           БОЙКО  БОРИСОВ

"Аз строя пътища и магистрали" казва  той пред медиите.

Аз съм тук, за да строя магистрали, естакади, мостове и пътища. И то така, че след 50 години хората да знаят какво съм направил, а не за да коментирам скандалите. Нали знаете – всяко чудо е за 3 дни!”. Това каза вчера премиерът Бойко Борисов, помолен да коментира текущите скандали в страната, докато инспектираше строителството на автомагистрала „Тракия”.





               



Тагове:   медии,   бойко,   пътища,


Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. andri - А, какво си свих от едно интервю - "Да съм жив и здрав...."
17.06.2011 21:27
- Той ли ви е най-големият опонент?


Б.Борисов: Най-големият ни опонент е БСП. Защото БСП са прикачени с Доган. И за вотове, и за всичко останало се сдушват. Лютви Местан и Станишев - шушу-мушу - и хоп, пак са си заедно, както са били. Хората никога не трябва да забравят, че падането на ГЕРБ от власт връща ДПС и Станишев заедно, или Първанов и Доган, няма значение, както си направят вътрешната конфигурация.
цитирай
2. andri - Това ли искат повечето от българите?
17.06.2011 21:29
Връщането на власт -Доган, Станишев или Станишев и Костов.
цитирай
3. andri - Интервюто го има в постинга на -
17.06.2011 21:31
gerbsenior, прочетете го. Може и да има ефект.
цитирай
4. andri - и още нещо твърде ЛЮБОПИТНО -
17.06.2011 21:37
- Но хората казват, че ако трябва кандидатът на ГЕРБ за президент да спечели, на Бойко ще му се наложи да отиде и да потропа на вратите на сарая! Няма начин това да не се случи.


- Кой казва това? Платените политолози! Защо ще отива ДПС да иска вот с БСП срещу нас сега? Защо? Ако иска да работи с нас в бъдеще, ще прави ли това? Сега е моментът ДПС да каже: "Какъв вот? Правителството се справя добре. Не искаме вот, искаме да го оставим да работи спокойно." И тогава се договаряме за президентските избори. Те искат да ми отрежат главата в понеделник - БСП и ДПС заедно. А вие ще ми говорите за сарая. Който иска президент с ДПС - да отива и да целува ръката там, при ибрика, при Доган. Ние това няма да направим! Ако българите нямат рефлекса, заслужават пак президент, който ще ходи в сарая да целува ръката. Ние имаме ясна позиция и до ден днешен не сме я променили. Много лъжи изрекоха ДПС по наш адрес, които времето опроверга. Помните ли лъжите на Доган, че с идването на ГЕРБ на власт ще изселим турците, ще им бутаме джамиите, ще има нов възродителен процес? Няма да им го простя това! Сега, като видяха и твърдата ми позиция спрямо "Атака", те няма какво да кажат повече, нямат полезен ход. За какво искат вот за цялостната политика, питам го Лютви Местан. За това, че върнахме еврофондовете и дадохме на хората парите, за това, че във времето на финансова криза раздадохме парите на тютюнопризводителите, че дадохме над милиард повече на земеделците, че запазихме най-ниските данъци, че дадохме градината в Балчик на университета или направихме най-сетне закон за БАН - за това ли ще ми искат цялостен вот? И да се прекръстя, понеже много хора ви четат, няма грабежи, няма отвличания, няма поръчкови убийства. Само вадим трупове на убийци. Ще видите, че делата този път ще удържат в съда, защото са изпипани професионално. За това ли ще ми иска Доган вот? И ще чака да му чукам на вратата. Ще чукат на нашата! Но няма кой да им отвори с това поведение. Голяма работа, че ще дадат 500 000 гласа на нашия опонент за президент. Да му дадат. Казвам и подчертавам категорично, да се запомни - с Доган няма да се заиграя на изборите! Да заминава! Ако искат Станишев и Кунева, да ходят и да му целуват ръка. Бия ли на местните избори и имам правителството, повече власт не ми трябва.
цитирай
5. rouzy - Това вестниците са голяма работа.
17.06.2011 22:14
Една статия да има и всички се втурват да я копират в своите блогове.
Две интервюта за една седмица, побъркаха хората. Борисов се " изпържи" пред камерите и се изпоти дваж пъти пред медиите, ядосваше се заради нелепости и се смееше на глупостите. Борисов е най-големия непокис. Той си е начертал пътя и го следва.

А ето какво намерих в интернет съвсем свободно - пак интервю разпостранява се и се копира като топъл хляб.

"Ако ГЕРБ слезе от власт, веднага ще има предсрочни избори на които " баницата " е предварително разпределена. - Още от миналият вот някои портии се събраха и решиха да играят контра на ГЕРБ във всяко отношение.

Това са : БСП, ДПС, СДС, ЛИДЕР, РЗС. Костов ходи от менистър на министър да клюкари . целта му е да ги скара. Станишев си пие кафето с Доган в сараите му.
Анев се кани да седне на стола на вътрешни работи. Костов иска да е премиер, а Станишев си фантазира че ще стане Външен министър. Доган се е окопирал в министерството откъдето и сега си хапва тлъсти мръвки и пие хубаво винце - земеделието и животновъдството са му слабото място - тях той не ги дава никому.

Да му мисли НАРОДА за кого ще гласува и изобщо има ли намерение да гласува на тези избори - тази година за президент и кмет.
цитирай
6. marley - Статията и аз я видях във вестниците
17.06.2011 22:43
Тук таме имаше съкращения, но общо взето мнението ми е, че няма "лабаво". Не ми харесва това че пак старите "вождове" водят интригите и манипулациите им граници нямат. Поне ако не бяха вече минали през министерските кресла, иди - доди. Но те така се изложиха и Жан Виденов, Беров, Костов, Станишев, царя, пак Станишев - при тройната коалиция - все " слаби карти" . Няма начин пак да се върнат те или греша?

Приятна вечер Андри!
цитирай
7. apostapostoloff - Той трябва да внимава какво
18.06.2011 09:46
говори в Перник, за да не го млатят и него там! Барабар с гавазите му!
цитирай
8. kozme - Пъстър свят от хора - многобройни мнения
18.06.2011 13:57
Човек, който заплашва със сила другия - все едно се признава за слабомислещ и лош дипломат. През ренесанса е имало рицари на честта. Правили са дуели на които са си " управяли сметките".
Толкова много отрицателна енергия влияе лошо на човека, който я изхвърля срещу другите. Пазете здравето си хора, то не се купува с пари!
цитирай
9. marley - Правителството на ГЕРБ
18.06.2011 14:59
засега се справя в някои области - например в строителството на магистрали. Ние знаем, че улиците и пътищата са ЛИЦЕТО на една държава. Хората карат скъпи коли и искат да си ги запазят за по-дълго време новички. Един разбит път - разбива и колата. Ако предишните правителства бяха оправили разбитите ни магистрали и аутобани, сега ГЕРБ щяха с друго да се занимават. Затова не им се сърдя, че не успяват навсякъде. Имат още две години мандат, да се надяваме, че дотогава ще са приключили с реформите и това, което Б.Борисов обеща, и той си го признава- че ще го изпълни. Нека му повярваме и да му дадем време за това.
цитирай
10. ezitura - Андри, не се притеснявай!
18.06.2011 15:24
Ние българите понякога не знаем какво искаме.
Било е комунизам и повечето хора от онова време са свикнали някой друг да им оправя бакиите. Всичко било безплатно - да, ама не. Защото, научих скоро от една статистика, че най - високата заплата по онова време била 250 лв/ месец.
Най - ниската заплата - 40 лв/ месец. Пак е имало богати и бедни. Как са живяли хората с 40 лв заплата? Ама хлябът бил 30 стотинки. ами днес най - ниската заплата е 400 лева и хляба е 0,85 ст. Къде са 40 лв и 0,30 ст за хляб, и къде са 400 лв, и 0,85 ст за хляб ?
Така че не ги слушай тези "лигльовци", те само се оплакват за да привлекат ВНИМАНИЕ - горките - много са самотни и затова реват като бебета. или пък са безработни - ЛЕНТЯИ - търсещи внимание или нещо друго, знам ли?
цитирай
11. marissa3011 - Мога само да подкрепя marley! /ПламсСс/
18.06.2011 19:54
Казала си го точно,както аз бих го казала!
Колкото пъти мога,толкова ще гласувам за тях!
За кмет,за президент ,за всичко :))
цитирай
12. golden - НОВИНА на ДЕНЯ Е... в медиите гърми че
19.06.2011 08:28
ВЕЛИКИТЕ МАНИПУЛАТОРИ - или защо ДПС иска оставката на правителството на Б.Борисов

Страничен наблюдател.

Ако е верна информацията в медиите, последното, което ще очакваме е банкрута на Ахмед Доган и впоследствие, може би -регистрация като " безработен" в някое частно бюро:):)

Криза е. Тя удари дори Ахмед Доган. Охолният живот и огромните разходи на Сокола го докарват до фактически банкрут и той започва да разпродава сараите си. Първият от тях е луксозната вила в местността Отманли край Бургас, която в средата на месеца бе обявена на пазара на недвижимо имущество с цена 2 милиона евро.Голямата вила е с двор от 6-7 декара и до нея се стига по асфалтов път след отбивка от шосето Бургас – Созопол. Има бариера с гавази, които не допускат и пиле да прехвръкне в частните владения на Сокола. Пред сградите има вълнолом, кей за яхти и малък плаж с чадъри и шезлонги. През лятото на котва пред имението стои суперлуксозната и скъпа яхта „Сънсийкър“, носеща името „Хермес“, която е оценена на 5 млн, лв. На нея Доган бе засечен преди време да се забавлява в дамска компания и дори бе заснет как нарушава закона, като навлиза в устието на река Ропотамо, което е абсолютно забранено от екологични съображения.

През социалистическо време на това място е имало бунгала и почивна станция на бургаски завод. През 90-те те са приватизирани от Мултигруп и Илия Павлов (БСП). Чрез него собствеността се прехвърля на близката до тях „Минстрой холдинг“. Самата фирма е част от империята на Николай Вълканов, познат в бизнес средите като един от най-приближените хора на Доган. Припомняме, че именно тази компания плати невероятния хонорар на Доган от 1,5 милиона лева за проекта „Цанков камък“. В центъра на имението се извисява новата луксозна резиденция – двуетажна испанска хасиенда от камък, дърво и месинг.
....................
Има и още разкрития за него и подчинените му.
цитирай
13. golden - Тази информация е доста шикозна
19.06.2011 08:32
не сме я видяли още заради факта, че електората на ДПС може да се разколебае и да не отиде да гласува за него. Затова инфото се крие и просто невярвам големите вестници и телевизии да го излъчат. ТАЗИ НОВИНА ще е като НОЖ под кръста на ДОГАН. Експертите предричат и самообийство на лидера, ако се провали и като депутат.
цитирай
14. nkf - Измислената война на Б. Б. и серГЕЙ ...
20.06.2011 17:47
Измислената война на Б.Б. и серГЕЙ с. е комична и ялова.Тя е за пред медиите и с цел захранване на празни лакърдии от типа на "Кой е по-най и кой най-много нам си какво..." ,разбира се в средите на по-наивното млекопитаещо население.Иначе Б.Б. е от същото котило ,от което са станишев, костов , яне,доган etc.Разбира се той служи много добре на червената,тодорживкова номенклатура,която компрадорски управлява България. Междувпрочем, осмислянето на реалността , чрез лафовете на Б.Б. е доста показателен маркер за нивото на една определена част от гласоподавателите.
цитирай
15. nkf - засега се справя в някои области - ...
20.06.2011 17:53
marley написа:
засега се справя в някои области - например в строителството на магистрали. Ние знаем, че улиците и пътищата са ЛИЦЕТО на една държава. Хората карат скъпи коли и искат да си ги запазят за по-дълго време новички. Един разбит път - разбива и колата. Ако предишните правителства бяха оправили разбитите ни магистрали и аутобани, сега ГЕРБ щяха с друго да се занимават. Затова не им се сърдя, че не успяват навсякъде. Имат още две години мандат, да се надяваме, че дотогава ще са приключили с реформите и това, което Б.Борисов обеща, и той си го признава- че ще го изпълни. Нека му повярваме и да му дадем време за това.

Марли,много сладък коментар си направила:).Въпреки,че е наивен,все пак е наистина много симпатичен:)))).Понякога обаче оптимизна се превръща в глупост,особено когато умът не може да се справи с обективният анализ на фактите.:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031