Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2013 17:30 - Био - механика
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1120 Коментари: 0 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                           Стил в татуирането - Черно и Сиво, биомеханика, фантазия!
                                             
                                              Черно и Сиво, биомеханика, фантазия!


     image



Стилът на черната и сивата татуировка лесно се отличава от другите стилове. Стила на рисунката може да бъде с различна техника от портрети с известни звезди до съвършено абстрактно изображение.Самият стил определя техниката на правене то на изображение ,така че да е ралистично и да развихря фантазията ви!

Раждането на стила на биомеханика в света може да се счита ,че е дошъл от пускането на филма " Stranger "                                      
Тя е била използвана за скечове, изготвени от швейцарски художник Gigerom.

Той популяризитрал рисунките и милиони хора се възхищавали на неговото творчество.Биомеханиката става популярна и мотивите му са билиизползвани в много области на живота на хората, включително и в татуировката. Наблюдатели вярват , че рисунки направени в този стил очатоват.Те дълго време задържат вниманието върху себе си.Биомеханиката съчетава комбинация от човешката плът и машините,смесването на тялото с машинните части и компоненти.

 

Неговият стил на фантазията е започнал от картините на известни художници, които са работили в същия стил в изобразителното изкуство.Това са добре известните артисти, като Джули Бел, Борис Valedzho, Дарел Суит, и други.Обикновенно татуировка направена в този стил е подтикната от фантазията на феновете.По този начин света им дава възможност да се потопят в същността на любимите си герой.Феновете на фантазията често си татуират джуджета,фей,чудовища и ангели - нереални същества, които живеят в техните любими произведения. Това им позволява, и в нашата ежедневна реалност да въведът елемент от приказките.


                                                 Авангардното изкуство боди-арт


     image

Боди-атртът е форма на авангардното изкуство, където главния обект на творчеството се явява човешкото тяло, а съдържанието се открива с помощта на позата, жестовете и мимиката.
Това е едно необичайно изкуство възпроизвеждащо се директно пред очите на зрителите. Може да се види как художника работи над своя образ. Многото образи се получават необичайни, ярки  и фантастични. Красотата на тялото се слива с красотата на душата.


            Роза
image

В Гърция, Рим и Китай розата е свързана с погребенията и смъртта. В себе си тя крие много значения: красота, съвършенство, изящество, радост, любов, удоволствие, блаженство, гордост, слава, блаженство и мъдрост.

Тя може да се разглежда и като символ на слънцето и на богинята на любовта и красотата. При арабите тя е мъжки символ, а в християнството е знак за милосърдие, опрощение, мъченичество и победа. Листата на розата символизират радост, бодлите и печал, а цветчетата и слава. Изрисуваната бяла или червена роза без бодли символизира неблагодарност.
Изрисуваната бяла или червена роза без бодли символизира неблагодарност.



http://tatoo-bg.net/Simvolika-na-tatuirovkite-Simvoli-i-Rasteniya.html



Гласувай:
10


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930