Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2014 00:08 - Хайде на кебапчетата! Бареков черпи.
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5473 Коментари: 4 Гласове:
28


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                       ХАЙДЕ НА КЕБАПЧЕТА И КЮФТЕТА
                                     Н.Бареков черпи




Докато Бареков ни промива мозъците с глупостите си, Местан и Борисов сключиха съюз за монополизиране на пазара.

Колкото и да им се чудим на акъла и да не вярваме на простотиите им, тези двамата си уредиха коалиция за да печелят пари и от пазара с вестници. А там нали знаете стои Пеевски (ДПС) и сякаш вече си брои новите милиони.

В павилионите с вестници работят предимно хора трудоустроени и инвалиди с ниски пенсии. Хората се страхуват, че ще останат без работа, ако общините премахнат сегашните павилиони и сложат оранжевите на монополиста Лавка.



                 image
                            кебапчията - бъдещ премиер

От друга страна Бареков ни бомбардира с небивалиците си и сякаш вече си приписва титлата "премиер" и се чувства като такъв,ходи с такова голямо самочувствие по улиците сякаш се е нагълтал с определено количество дрога. Сън не спи за да крои планове как да стане премиер колкото се може по-скоро.

Едва ли има толкова голям брой наивници да му се хващат на лъжите и кухите декларации.
Раздавайки кебапчета и кюфтета в Челопечене, лидерът на ББЦ Николай Бареков подложи на остра критика всички свои опоненти.

 Видите ли, "България без цензура" нямало да бъде партия на безработицата, а на работническата класа! Тази популистка чупка, елементарно целяща привличане на някакви леви гласове Бареков направил пред циганите. Вероятно ги има за петимни да работят.

Щял още да връща „народна република“ пред името на България.  Инак мафията ще продължава да управлява, а той е неин лют враг, на челото му е написано! Само "България без цензура" можела да предложи млад министър-председател, споделил Бареков. Имайки предвид себе си, неуморно от месец насам повтаря тази глупост -новина.

 Този евтин политически въжеиграч всеки ден  се изкарва нов и независим политик. Макар че отдавна е известен в журналистиката като политически безгръбначния Дудук, мазнил се многократно на синия екран на не един и двама измамници и вредители на България от всички сегменти на политическата банда.

Съмнявам се на предстоящите избори да събере гласове за един евродепутат. Прозират достатъчно ясно и връзките му с ДПС, и стоящата зад протурската партия финансова институция. Едва ли има толкова голям брой наивници да му се хващат на лъжите и кухите декларации,а има и компрометиращи снимки с Б.Борисов на "кафе",хванат е в кадър и как се смеят двамата за нещо си.... .


Кафе срещата между Борисов и Местан даде резултат: Коалициата между ДПС и ГЕРБ пусна
монополиста "Лафка"да залее страната с оранжевите си павилиони, в които ще се продават цигари, алкохол и вестници. Така. По примера на монополна Гърция, и в България ГЕРБ и ДПС ръка за ръка стават монополисти.В Гърция и Турция в павилионите се продават пакетирани стоки, цигари, напитки, вестници и списания.


Ще има ли скорошно обединение между силните опозиционни партии в България - широка коалиция:
БСП (КБ) + ДПС + ГЕРБ + АТАКА + РБ (реформаторите) получава се една силна петорка и ако нейните лидери намерят общ език България може би ще се стабилизира много по-бързо, отколкото само една или две партии да управляват. Всяка една от тях притежава силен бизнес блок, особено ДПС. Те държат тютюнопроизводството и животновъдството още от времето преди преврата.





Гласувай:
28


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. breeze - Общ език могат да намерят, но за какво ще бъде той?
28.04.2014 07:14
Мисля, че за един успех са нужни две основни страни, дори и за един "общ език" да бъде това.
Първата страна са ТЕ, горе.
А втората, най-важната, винаги я няма.

цитирай
2. djem - Ако политиците ( българските) работеха в Името на България,
30.04.2014 08:10
(а не само за себе си), републиката ни досега да беше пример за всички изостанали икономически държави.
Но, Уви!
Всеки политик мисли с долната си глава повече(мъжете) отколкото с горната си. А жените просто мислят за мъже, но не и за политика. За жалост, имахме за премиер (макар и временно) жена и...какво направи....нищо свястно.

Жената е създадена да ражда деца, да се грижи за тях и да поддържа семейството си здраво и сплотено. Жената-политик е все едно проститутка на мегдан,пуснеш лия свободно - няма спиране,всеки мъж с панталони е готов да бъде убеден,че е най-красивото и" надарено"нещо в природата :))))
цитирай
3. djem - А, Бареков става единствено за журналист - подлога на чужди интереси.
30.04.2014 08:18
Излекуван от чувството за отговорност и знаещ, че конституцията защитава такива като него - може да говори, прави и допуска нелепости, защото знае, че закона не може да го стигне. Досега имахме за премиери: кулинари, пожарникар, банкер, инжинер, художник и какви ли не още. Никой от тях не е доказал че има ум в главата си и че е достоен да бъде политик. Въпреки това наглостта им нямаше край, а нарцизмът им е безграничен. Непрекъснато търсят медиите за да си задоволат "Егото" (проклето да е!), унищожиха държавата ни и опропастиха народа. Ако не можем да си изберем достоен политик, по-добре ще е да оставим тази работа на Конституционния съд - той да решава вместо нас -гласоподавателите или изборите да станат задължителни за всички бълг.граждани, за да няма купени и манипулирани гласове.
цитирай
4. doyoudream21 - полза
03.05.2014 13:02
Каква е твоята полза от това?
Не е ли по-важно как ти може да имаш това, което искаш?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031