Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2014 18:23 - КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ - ОФИЦИАЛНО
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3114 Коментари: 5 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


                                   ДЪРЖАВАТА КУПУВА ГЛАСОВЕ ОФИЦИАЛНО
                               държава - мафия; субсидии - купуване на гласове;



 Държавата да спре субсидиите за политическите партии - тогава депутатите няма с какво да плащат за да си купят вот!


Докато държавата плаща на политическите партии с нашите пари (от данъците),за да могат партиите да си купуват гласове - до тогава  ще има купуване на гласове!


Няма пари - няма купуване на гласове!


Никой политик няма да купи и един глас, с пари от собствената си заплата, няма изгода от това.


Държавата отпускайки тези субсидии за политическата пасмина, в действителност купува гласовете на тези политици. Тя им плаща - те си плащат - с наши пари!


                     image


Този позор (субсидиите) трябва да спре! Това е държавна корупция!


Никакви субсидии за партийните каси!


Ако държавата настоява да плаща субсидии на политическите партии - да вземе парите на наркобосовете и да ги даде на партиите, да видим как "гарван - гарвано вади око"!


В България за сега най -  много пари се "перат" (чрез банките) от продажба на наркотици и оръжие.



"вести"





Гласувай:
11


Вълнообразно


1. golden - ...... задължително на 5 октомври, само след 14 дни!
21.09.2014 20:23
Само високата избирателна активност ще противодейства на купения и контролирания вот. Моята молба е, нека на 5 октомври не се поддаваме на пропаганда и внушения, а да бъдем активни
Само 6 000 000 сме останали в тази жалка държавица. 4 000 000 да гласуват - пак ще е по-добре, отколкото да дадем гласове "служебно" на някой незаслужил.
Ниската избирателност води до заробване. Не стойте по кафенетата, а отидете до избирателните кутии задължително на 5 октомври, само след 14 дни!!
цитирай
2. mt46 - Ами
21.09.2014 20:32
партиите да си събират пари от членски внос!...
цитирай
3. rouzy - политиците
22.09.2014 07:12
Медиите са категорични че:
Вместо да печелят от предизборната кампания, се оказа, че политиците губят и в крайна сметка на 5 октомври, когато е предсрочният вот, до урните ще отидат едва около половината или дори по-малко от имащите право на глас. Такава е прогнозата на анализатори, чиито мнения събра Dnes.bg в разгара на предизборната кампания.

политиците

Те обещават трудно изпълними неща, нито работните места, нито доходите могат да се увеличат, при положение че няма икономическа и политическа стабилност и не се стимулира средния и дребен бизнес. Дори предишното и по-предишното правителство, които бяха на двата основни опонента сега - БСП и ГЕРБ, подкрепяха по-скоро корпоративния бизнес, който обаче е затънал до гуша в кредити и неизплатени заплати.
цитирай
4. rouzy - Само от членски внос....не биха си позволили даже и закуски за членовете
22.09.2014 07:16
партиите да си събират пари от членски внос!...
-----------------------------
та те ще се видят в чудо. Единственото спасение е ДЪРЖАВАТА в лицето на новото НС да приеме закон - забрана за субсидиите на политическите партии.
Така с този закон ще започнат истинските промени за доброто на България - доказателство че корупцията ще бъде намалена,докато напълно изчезне.
цитирай
5. mileidi46 - Ако не беше тъжно..щеше да е смешно..
23.09.2014 15:48
golden-нищо лично,но като агитирате хората да гласуват активно,дали разбирате ,че тези избори са фарс,и защо отново трябва да се избират тези същите,които 25 години се доказха като некадърници,продажнци ,мафиоти,същите ,които станаха милиардери за сметка на оръфаният българин! Защо отново трябва да се тича да се гласува за тези,които бяха изгонени с камъни от парламента и никой не се се задържа достойно на поста си,за който и в момента се домогват с лъжи и предизборни фалшиви обещания!??
Как не се проумява,че просто няма значение кой ще бъде задраскан в бюлетината-за тях са важни подписите в изборните списъци,важно е колко гласа могат да подменят горе в онази баница,която са си договорили помежду си...
и ако казват безочливо след лъжите си,че купуването и продаването на гласове е престъпление(а го правят всички явно),то аз казвам,че всеки глас за тези мафиоти.автоматично ни прави съучастници в тяхното престъпление!!!
С други думи-всеки глас за тези мъртви политически фигури е пирон в ковчега на целият български народ???
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031