Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2015 15:54 - ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА (част 2)
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3864 Коментари: 6 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
       КОЛУМБ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ, НЕ Е ЖИВЯЛ В СРЕДНОВЕКОВИЕТО
     Колумб е измислица в поредния роман на писателя Бруинг през 19 век.



Мисълта за плоска Земя не е хрумвала на хората до 19век. Всичко започва с полуизмисления роман на Уошингтън Ъруинг ,,Животът и пътешествията на Христофор Колумб”, издаден през 1828г., в който неправилно се твърди, че Колумб е предприел своето пътешествие, за да докаже, че Земята е кръгла. Идеята за плоска Земя била изложена сериозно за пръв път предз 1838г. от ексцентричния англичанин Самуел Бърли Роуботъм, който публикувал един труд от 16 страници, озаглавен ,,Зететична астрономия: Описание на някои експерименти, които доказват, че повърхността на океана е идеално плоска и че Земята не е кълбо”. (Зететична идва от гръцката дума zetein, която означава ,,търся” или ,,изследвам”.)Почти век по-късно един член на Кралското астрономично дружество и ревностен християнин, наречен Самуел Шентът, възродил ,,Универсалното зететично общество” като ,,Международно общество за плоска Земя”.

ФАЛШИФИКАЦИЯТА "кацането на луната"

Космическата програма НАСА от 60-те години, достигнала кулминацията си с кацането на Луната ,би трябвало да е погребала идеята. Като видял снимките на Земята от Космоса, неговият коментар бил:,,Лесно се вижда как подобни снимки могат да заблудят нетренираното око.”Кацането на ,,Аполо” било очевидна холивудска фалшивикация, режисирана от Артър Кларк. Членската маса в ,,оществото” започнала да нараства.

Шентън умрял 1971г., но не преди да посочи своя наследник като президент на ,,обществото”. Нещата поел странният, но харизматичен Чарлз К. Джонсън, който превърнал ,,обществото” в героично, доморасло ,,антинаучно” движение. В началото на 1990г. броят на членовете надвишавал 3500.

Джонсън, който живеел и работел в огромните равнини на пустинята Мохаве, предложил следния модел за света, в който живеем: Това е един диск с център на Северния полюс , ограден с 50-метрова ледена стена. Луната и Слънцето имат еднакъв диаметър от 50км и звездите са ,,горе-долу на такова разстояние колкото от Сан Франциско до Бостън”.

Пустинното убежище на Джонсън загадъчно изгоря през 1995г., като бяха унищожени всички архиви и списъци на членовете на ,,обществто”. Кой го запали и защо, няма смисъл да коментираме. Целта е ясна; трябва архивите от древните народи да изчезнат и историята да бъде променена в последствие.

Джонсън умрял през 2001г., когато членовете на ,,обществото” са наброявали едва неколкостотин души.


ПЛОСКАТА ЗЕМЯ /  Нашата планета "Земя" се нарича Bhumandala (мандала - диск).

Учили са ни, че e височaйша глупостт и наивност, когато нашите невежи предци са вярвали, че Земята е плоска, и че ако някой по някакъв начин все още мисли, че Земята е недвижим център на вселената, то те трябва да са най-примитивен вид на невежи. Днес етикета "Flat-Earther" се превърна буквално в синоним на "идиот" клише, пренебрежителен термин за обида на нечия интелигентност. Виждайки една книга, озаглавена "The Flat Earth Конспирацията" вкоренения инстинкт е вероятно да се присмее, да се подиграва на пратеника, и отрича самата възможност. Факт е, обаче, че всичко е всъщност точно както изглежда. Земята е плоска и неподвижна просто, колкото изглежда, на Sun / Moon са със същия размер, и всички небесни тела се въртят около нас.

МАТЕРИАЛНАТА ИЗГОДА преобърна историята,фалшифицира я!

Тази стабилна геоцентрична вселена, доказана истина от опит и експерименти, който царуваше безспорно в продължение на хиляди години адекватно обясняваща всички земни и небесни явления, беше изкоренена, завъртя се и я пратиха да лети в безкрайното пространство от заговор на култа към слънцето от теоретични астрономи, като обвиниха човечеството с груби думи и определения - еретици!Църквата първа се обяви срещу човешкото и хуманно проучване за плоската земя.

ВОЙНИТЕ НА РЕЛИГИИТЕ противопоставиха народите и внушаваха различията

Ранни масонски магьосници като Коперник, Кеплер, Галилео и Нютон, заедно с техните модерни масонски астро-масонски колеги като Армстронг, Олдрин и Колинс, ръка за ръка с NASA и световното масонството извършиха най-голямата измама, размножиха най-феноменален лъжата която увековечи най-пълната индоктринация в историята.

ВЕЛИКИТЕ КОНСПИРАТОРИ масони нарисуваха земята като топка.

В течение на 500 години, използвайки всичко от книги, списания и телевизия, и по късно компютърно генерирани изображения, за няколко поколения конспирацията е успяла, в съзнанието на масите, да внуши и фиксира Земята, която се оформя на топка, хвърлена да се върти в кръг, и около Слънцето! Това изображение ни представят и днес господага астрономи от НАСА.
СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА са с един и същи размер - точно такъв какъвто го виждаме ние хората.

Всичко в небето се върти около нас, точно както изглежда. Земята е неподвижна, точно както изглежда. И плоска, точно както изглежда: виждаме движението на звездите, виждаме движението на Луната и Слънцето - тези обекти се движат около нас.

Досега това, което знаем е, че Polaris е неподвижна, North е север, юг е South, никой няма достъп до Антарктида, но самолети летят над Арктика и са забранени за полет над Антарктика(скрита е на картите), разстоянията между континентите под екватора са много по-големи и пътеките на търговските полети на самолети го потвърждават, картата модел на Земята с Арктика в нейния център, който е истинския Север е правилната карта, версията на ООН или 1892 New Standard е истинската карта на света.

Хората са знаели още през 1892 на какво наистина прилича Земята и как тя работи. Така че, това знание е било умишлено потискано от властите за да се замени с хелиоцентричния модел на топката Земята, компютърен модел, който се върти със скоростта на звука около огромното по размер Слънце. Няма съмнение за това! Всички Google Maps са контролирани от ЦРУ, медиите - също са политически и ни лъжат, те са в ръцете на малко хора,които се крият и фалшифицират новините, които ни представят за "истина". Така че, те и в бъдеще ще ни показват каквото си искат.

Плоската форма на Земята, която изобразяват древните ведически карти, представлява описание на проекциите на космическите обекти. Един от класическите шедьоври на Древна Индия, „Шримад Бхагаватам” описва проекциите на Земята, както и орбитите на Слънцето, Луната, останалите планети и важните звезди като поредица паралелни на нея равнини, с форма на плоски дискове – разгънат двуизмерен модел на пространствената им форма.

Нашата планета "Земя" се нарича Bhumandala (мандала - диск).

следва......


http://www.addthis.com/bookmark.php?v=250&username=xa-4b2e539007140220 http://www.addthis.com/bookmark.php?v=250&username=xa-4b2e539007140220



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. raders - Прекалено много глупости. При с...
21.10.2015 17:46
Прекалено много глупости. При стартирането на Аполо присъстват хиляди зрители. Още милиони са пред телевизионните екрани. При движението на ракетата я следят хиляди очи от астрономически обсерватории, любители, военни, локатори и пр. Това не може да се фалшифицира. При завръщането на пътешествениците след няколко дена ситуацията се повтаря. Това също не може да се фалшифицира. Ако имаше най-малко съмнение, руснаците веднага щяха да извадят изобличителни аргументи. Но аз съм свидетел, че те също следяха полета и то съвсем отблизо, защото също изпратиха ракета към луната, която падна на повърхността. Нямам представа защо много хора са склонни да ръсят глупости за събития и да ги отричат инфантилно, на които милиони свидетели са присъствали. Случиха се тези неща, приятелю и това не са фокус мокус, а реални събития ?

Колумб също е живял и този факт няма как да бъде измислица, защото безброй свидетели от онова време го потвърждават. Не хаби усилия да си измисляш нелепости!
цитирай
2. andri - При стартирането на "аполо" присъствали много хора?
21.10.2015 20:39
и какво са "видяли" с очите си тези хора? полет....на ракета...къде е полетяла тази ракета...и къде е кацнала?
Дни преди и след "полета" на аполо, фирмата която е ангажирана с тези опити,заявява в пресата че няма ракета с име "аполо" и никой никъде не е летят в действителност.
Сори, за категоричността. Но, когато човек не е осведомен правилно, по -добре да не коментира.
цитирай
3. andri - и още нещо
21.10.2015 20:47
Преди 1-2 години китайците бяха пратили проба около Луната с камери с най-високата резолюция досега. Имат снимки на всички места, където американците НЕ са кацали.


Астронавтите от мисиите на Аполо в периода 1969-1972 година никога не са достигали Луната или стъпвали на нея;


НАСА и по всяка вероятност други участници в проекта съзнателно заблуждават човечеството в осъществяването на мисията чрез подправяне или унищожаване на доказателства и манипулация на снимки, телеметрични данни, радиопредавания и образци от лунни скали.


НАСА и други възможни участници продължават активно да участват в тази конспирация до наши дни.
цитирай
4. djem - Радърс, нищо лично към знанието ви, но десиденти винаги е имало и ще има
21.10.2015 20:53
по важни въпроси от астрономията, въпроси и тайни загадки свързани със Земята. А, какво да кажем за ПРОМИВАНЕТО НА МОЗЪЦИ, действие което започва началото от 70-те години, когато СТУДЕНАТА ВОЙНА е в апогея си.

Наистина, когато човек не е сигурен в знанията си, по-добре да не коментира тема, която не познава.
цитирай
5. dalida - Защо не вярвам на НАСА?
22.10.2015 12:56
Имам достатъчно постове където измамите на НАСА са просто фрапиращи и "бодат очите". Няма да говоря с високопарни думи, само ще спомена че вече почти никой не се интересува от това какво прави НАСА и какво публикува в пресата.
Ще ви посоча източници от които ще ви стане ясно как се перат милиарди долари за 10 години "технологичен прогрес"?

ИСТОРИЯ И ПРОУЧВАНЕ СВЪРЗАНИ С ИЗМАМАТА - АПОЛО
Първата книга посветена на темата е „Ние никога не отидохме на Луната: Американската измама за тридесет милиарда долара“, издадена от Бил Кейсинг през 1974 г., две години след прекратяването на програмата Аполо.
Така например Чарлз Джонсън, президент на „Международното общество за изследване на плоска Земя“ отхвърля идеята, че човек е стъпил на луната, твърдейки, че кацането е режисирано в холивудско студио, по сценарии на Артър Кларк.
Всичко свързано с "измамата аполо" вижте тук:
https://bg.wikipedia/wiki/Конспиративни_теории_за_фалшификации_по_програмата_Аполо
и тук:
Итало Калвино пише в „Разстоянието до Луната“:
„Според сър Джордж Дарвин някога Луната е била много по-близо до Земята. Полека-лека приливите и отливите….. при които Земята губи енергия, изтласкали Луната надалеч.
- Защо след като НАСА съобщи на целия свят че на Луната НЯМА АТМОСФЕРА - знамето на САЩ се вее?
- Защото кацането върху повърхността на "газова планета" е невъзмажно! Луната е съставена от газ и прахови частици, които имат своиството да светят,както и светещия газ в атмосферата й.
Земната повърхност наистина ли е плоска? - да! земната повърхност наистина е плоска. Континентите преставляват острови които се движат по повърхността на водата, заобикаряща планетата ни, а въздухът който е над тази повърхност има форма на спирала. От тук някои учени си мислят че планетата ни е сфера, което не е вярно, но е допустимо.
50% на 50% са вярващите и невярващите в плоската земя. Медиите обаче коментират само това, което им изнася. Ето причината заради която хората не вярват на медиите!
Според двама италиански радиолюбители от 60-те - братята Акиле и Джанбатиста Джудика-Кордилия - обаче Гагарин е бил втори. Двамата италианци твърдят, че са успели да уловят и запишат радиокомуникациите между първия управляем съветски космически кораб и командването на Земята - на 28 ноември 1960, пет месеца преди старта на Гагарин и "Восток 1". От записа личало, че космонавтът в капсулата е в безсъзнание и умира. Според Джудика-Кордилия руснаците потулили катастрофата и така дали първенството на Гагарин. Записите на братята се намират на сайта lostcosmonauts.

Прочети още на: http://www.bgonair/bulgaria/2013-01-14/zashto-ne-kacnahme-na-lunata
цитирай
6. barin - Вярване на НАСА
07.01.2016 21:29
Аз също не вярвам на НАСА.От там са скрили достатъчно голямо количество информация.Пазят неща, за които хората се досещат, но не искат да признаят. Още през 1954 г. Айзенхауер осъществява контакт със"Сивите"-едни от извънземните.Падането на космически извънземен кораб край Розуел и телата на извънземните са само част от нещата, за които не искат да се дава гласност.При толкова скрити и изопачени неща как да повярвам на НАСА?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031