Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2016 11:08 - МЕДИИТЕ, ТЕ се занимават с ПРОПАГАНДА!!
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4250 Коментари: 12 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                         

                         ГИГАНСКИЯТ ЗАГОВОР НА ПОЛИТИЦИ И МЕДИИ


           БСП (БКП) И ДПС СА САТЕЛИТИТЕ НА ПРОАМЕРИКАНСКИТЕ АТАКИ


Не си мислете че, ако БСП или ДСП са на власт, американските ел.компании ще си заминат от България! Не си мислете че, ако върнете комунизма в България( която е член на ЕС, а те не търпят комунисти), ще имате европомощи, евросубсидии европривилегии!! Ако имате мозък и можете да мислите реално, няма никога да върнете тези отпаднали от обществото и изхвърлени "лидери" на статуквото!!


Станишев и Местан има за какво да отмъщават на политическия примитив с марка “ГЕРБ”. Станишев и Местан познават захапката на “алфа-кучетата” на Борисов. Станишев и Местан се участвали в дресировката на част от тях. И понеже Станишев и Местан кръстосват същите подземия, които обитава и Борисов, те СЪТВОРИХА локален римейк по Франсис Форд Копола, посягайки към “единствения” способен да отреже “конската глава” и да я хвърли в леглото на “да-го-наречем-Цветанов”. Третият в компанията е просто платена манивела за ПРАНЕ НА мръсни ПАРИ,както и ПЕЕВСКИ (ДПС).

БЕЗЗАКОНИЕТО
Всичко това е излъскано до блясък признание, че и четирите банди, завладели парламента, оперират с едни и същи прийоми, извършват еднакво безскрупулни действия, движат се дружно в корумпираните миязми на прочутото “задкулисие” и се разплащат с една и съща разменна единица, чиято номинална стойност е беззаконието.

ЗАГОВОРЪТ НА  Не - УПРАВЛЯВАЩИТЕ
В България има един мутренски свят, който не иска да се разделя с властта си. БСП, ДПС, "Атака" и РБ  очевидно са на негова страна.

ТЕ СА ВИНАГИ ЕДНИ И СЪЩИ - СТРЕМЯТ СЕ КЪМ ВЛАСТТА И ПАРИТЕ

Структурите на БСП са получили инструкции да съдействат за организирането на „спонтанни” прояви,митинги, протести.
Заговорът за запазване на статуквото е налице. Онзи свят от мутренските места, не иска да си тръгва.... БСП, ДПС, „Атака“ и ГЕРБ,ДСБ или СДС очевидно са на негова страна. Няма други - тези се въртят във властта от 1989 година. ПРОСТО НЯМА ДРУГИ. РБ и ВМРО доказаха че са едни от тях, но с различни знамена и цветове.Патриотичен блок и останалите новородени от Демокрацията борещи се единствено за власт и пари, които да им донесат МОНОПОЛ.

и КОЙ ИМ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ?
ПАК ТЕЗИ, КОИТО СА СВЪРЗАНИ С МИНАЛОТО - СТАТУКВОТО.
ТЕ СА НАВСЯКЪДЕ - по блоговете, по форумите, по елитните медии, по вестници и списания. ТЕ се занимават с ПРОПАГАНДА!!


НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПРОПАГАНДНИТЕ ИМ ПОСТИНГИ!!


http://www.dw.com/bg/гигантският-заговор-на-политици-и-медии/a-18642411





Гласувай:
15


Вълнообразно


1. bgman13 - цитат:" Не си мислете че, ако ...
10.01.2016 12:12
цитат:" Не си мислете че, ако върнете комунизма в България( която е член на ЕС, а те не търпят комунисти), ще имате европомощи, евросубсидии европривилегии!!"

Кога комунимзът падна, една от основните критики към него беше субсидирането на губещо производство. Що приказки се изприказваха тогва, вкл. и под вещите коментатори на западните радиостанции, вкл. Дойче Веле. Да оставим губещото производство да фалира, та да може икономиката да се оздрави и нека пазара да определи кой да съществува, а държавата да си гледа работата (ама коя ли й е работата).

Та по тоя случай веднага след това, веднага след като България влезе в ЕС ("който не търпи комунисти") ЕС започна да субсидира губещо производство, и производителите само за субсидии мислят. И държавните подразделения в България само за това мислят, защото те разпределят субсидиите, които ЕС им дава (а ЕС не търпи комунисти). Но о, чудо! В САЩ взеха да национализират банките. И не просто банките, ми най-мощните корпорации. Па взеха да им наливат наливат от държавните субсидии, като в каца без дъно. Ма те не търпят комунисти, бе, за това хората правят така.
цитирай
2. bgman13 - Аа, ти вече си се поучила от грешката ...
10.01.2016 12:16
Аа, ти вече си се поучила от грешката си да пускаш коментарите свободно, и без цензура в твоя блог. И вече ще пускаш само тия дето ти пригласят, а не тия които ти противоречат - понеже не търпиш комунисти. Комуненце чисто си си ти - ако сега живееше при соца, щеше да бъдеш активен борец против фашизма и капитализма, слязло от гората, без да е било наистина партизанин.
цитирай
3. mt46 - Всички партии обслужват олигархията -
10.01.2016 18:11
в т. ч. и ГЕРБ...
цитирай
4. dalida - Днес гледах по нова тв, наградите на политиците - Скункс
10.01.2016 19:22
Станишев беше като подгонена кокошка от петел, чудеше се къде да се скрие за да не му връчат Скункса. А, Местан, просто испадна в паника и се развика. Боже, какви политици имаме само!
Медиите, колкото и пропаганда да правят, някои от тях са доста съвестни и дават Истината да се види - какви политици,от бившата БКП и деца на агенти от ДС ни управляваха и сега, пак искат да влязат във властта...
цитирай
5. andri - Ми, какво да ви кажа
10.01.2016 20:28
статията ми избоде очите в Дойче веле и аз да не остана назад, я поместих като коментарите просто забравих да махна блокажа им.
Извинете моля!
Пишете си на воля, без цензура!
Тъй като пропагандата вече бучи от всякъде и провокациите не са спряли, медиите си вадят хляба с тях, та се замислих какво ли ще стане, ако поместя статията и тук в блога.
цитирай
6. andri - А, синдиците на КТБ вече оповестиха публично кой е теглил необезпечен кредит
10.01.2016 20:31
и кой каква сума е теглил. Доста имена видях. Но, все пак докато не се подпишат под списъците, не вярвам. Може да е спекулация някаква.
цитирай
7. andri - За цензурата, той и Марин Тачков има цензура на коментарите, според
10.01.2016 21:04
bgman13 щом имаме цензура, значи и той е комунист ли?

Не бива така категорично да се пише!

В блога има много хулигански прояви и цинизми. Именно заради тях някои от блогерите слагат цензура.
цитирай
8. andri - За цензурата, той и Марин Тачков има цензура на коментарите, според
10.01.2016 21:06
bgman13 щом имаме цензура, значи и той е комунист ли?

Не бива така категорично да се пише!

В блога има много хулигански прояви и цинизми. Именно заради тях някои от блогерите слагат цензура.

Странна забележка ми прави администрацията.
Имам само два коментара и ми се спират коментарите.
ЗАЩО?

Защо само при мен така се получава.
Да не би да имам БАН?
цитирай
9. mt46 - ДПС
10.01.2016 22:43
и БСП са също олигархични партии...
ПП: Коментарите излизат със закъснение... Имам модерация, за да си видя предварително коментарите, за кой постинг се отнасят. А и не бива да се допускат цинични и обидни коментари спрямо блогъри...
цитирай
10. bgman13 - За цензурата, той и Марин Тачков има ...
10.01.2016 23:05
andri написа:
За цензурата, той и Марин Тачков има цензура на коментарите, според bgman13 щом имаме цензура, значи и той е комунист ли?

Не бива така категорично да се пише!

В блога има много хулигански прояви и цинизми. Именно заради тях някои от блогерите слагат цензура.


Аз на моя блог не съм му сложил цензура. А до сега, не съм и трил някой. Въпреки че е възможно да се получи прекален спам. Не си заслужава обаче, заради това, че евентуално някой може да ти напише, нещо нецензурно (което обаче много пъти също може да е ценно), или спам, да унищожиш възможността за коментиране в реално време. Нали за това е блог. Иначе си пускам телевизора, от там си говорят самички, говорят си.


Поздравления, за това че свали блокадата!
цитирай
11. kvg55 - У нас основните партии - ГЕРБ, БСП, ...
15.01.2016 00:07
У нас основните партии - ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, ДСБ и разните земеделски издънки, ВМРО са буржоазни партии и подкрепят олигархията и проамериканските интереси, както казвате. Медиите манипулират обществото и също са в подкрепа на едрата буржоазия и чужди интереси.
цитирай
12. kozme - Медиите....СА ЧЕРНАТА ХРОНИКА В БЪЛГАРИЯ
15.01.2016 08:19
до сега не съм прочела в медиите нищо хубаво. Цялата тази медийна война се състои в това, че медиите се борят за популярност като описват черната хроника на ПЪРВА СТРАНИЦА!

НА ПЪРВА СТРАНИЦА - там или ще пише за пропадналия моден свят от проститутки, клошари, педерасти, убийци, наркомани - на първа страница са "най - личните магарета" на прослойките отпаднали от нормалните държави.

НА ПЪРВА СТРАНИЦА СА - убийците, престъпниците, чалга - модата и кича!

Медийните пропаганди - така си печелят хляба! Това е ЖАЛКАТА картина в БЪЛГАРИЯ.

МЕДИИТЕ СА ЖАЛКИ И ПО ТОЗИ НАЧИН ДОКАЗВАТ ЧЕ СА ОТРЕПКИ!
Не вярвам на тези медии, на чията първа страница е показано - най - долното общество на държавата - престъпността!!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031