Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2016 01:05 - ВИРУСЪТ "ЗИКА" НЕСЪЩЕСТВУВА
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4108 Коментари: 5 Гласове:
19


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                             ВИРУСИ , ВАКСИНИ И ЛЪЖИ

                     
                  


/Поглед.инфо/ Вирусът „ЗИКА“ предизвиква паника в света, но това е поредното мошеничество, които разобличават медицинските работници и журналистите на Бразилия и страните, откъдето тръгна „епидемията“ от микроцефалия. Те стигат до извода, че този вирус, както и много други в последно време са измислена история на транснационалните корпорации, които се опитват да скрият своите престъпления и да се обогатят от паниката.


СПИН, треската от Западен Нил, свинският грип, атипичната пневмония, треската Ебола….... Във всеки случай за смъртта и болестите се обвинява вирусът. Но в действителност всички болести са предизвикани от други причини, пише един от авторите на ресурса resumenlatinoamericano.org. Той отбелязва, че вируса „Зика“, когото сега обвиняват за раждането на деца с микроцефалия на мозъка (недоразвит мозък) е известен от края на 40-те години на миналия век и тогава е предизвиквал само леки заболявания. Защо сега този вирус е обвиняван за сериозни генетически нарушения?


Това е трик, лъжа на учените, които днес работят за определени корпорации, твърди авторът. Към заболяването на плода вътре в утробата на майката от микроцефалия, пояснява той, водят редица фактори, като в Бразилия това е неконтролираното използване на пестициди. Бразилия е световен лидер в тяхното използване. Химическите вещества атразин и меолахлор , които се съдържат в пестицидите, предизвикват забавяне на ръста на плода и появата на деца с малка обиколка на главата, се казва в едно медицинско изследване, което цитира автора.


ВАКСИНИТЕ
Според данни на агенция „Ройтер“, най-малко четири чуждестранни производители продават пестициди в Бразилия без лицензиране на вътрешните си пазари. Това са компаниитеBASF. DuPont, Monsanto, Nufarm, Syngenta, Adama, FMCиNortox. И това е много удобно – да се хвърли вината върху вируса за да бъдат избегнати наказанията на ужасните вродени дефекти, получени от продукцията на тези компании. Нещата стигнаха до там, че отделни градове и медицински учреждения на Бразилия завеждат дела в съда с искане за обезщетение за нарушаване правилата за сигурност.


Причината за микроцефалията се крие и в поголовната ваксинация на бременните в Бразилия против грип и коклюш (Tdap). Фармацевтичните компании нямат доказателства за сигурността и ефективността на тези ваксини за бременните и плода, няма данни за възпалителните процеси, които могат да предизвикат тези ваксини, за тестове, направени в САЩ не са направени върху хора, се отбелязва в много статии на бразилските лекари. Така един от тях от щата Пернамбуко стигнал до извода, че не вирусът „Зика“, а ваксините за бременни провокират раждането на деца с недоразвит мозък. В този щат също се завеждат дела в съда.

Прочети цялата статия тук: Вирусът „Зика“ е измислен, не съществува - Поглед Инфо


Тагове:   трик,   СПИН,   ваксини,   лъжи,   вируси,   измами,   паника,   Зика,


Гласувай:
20


Вълнообразно


1. kvg55 - Всичките тези вируси са част от з...
10.02.2016 01:20
Всичките тези вируси са част от заговора на us-американските корпорации за увеличаване на печалбите им и намаляване населението на земята.
цитирай
2. marley - Най - големите болести на планетата идват от,
10.02.2016 08:38
замърсената вода, отровната храна и храненето с мръсни ръце.
Каквито и ваксини да измислят учените, те ще са безсилни срещу отровите, които дишаме и ядем.

В Африка, Индия, Пакистан и др.арабски страни 80% от населенията там се хранят с ръце. Затова са болни и умират като мухи. Нямат хигиена, нямат добри условия за живот. Цигански живот - живот на клошари. Това са държавите от които сега пъплят емигранти в цял свят.

Медиите, по-добре да предупреждават народите от Европа за тази напаст, отколкото да пропагандират измислици.
цитирай
3. djem - Сега всички, които умрат тази година ще бъдат зачислени и набедени че причината за смъртта им е "зика"
12.02.2016 10:43
къде посред зима има комари?
цитирай
4. barin - За вируса Зика
14.02.2016 21:36
Предполагам, че както СПИН и и още много други вируси са пуснати от лаборатории умишлено, така е и със Зика.Сигурно определени групи имат лек за повечето щамове, но ще го покажат, когато вирусът вземе много жертви.Нали трябва да се разреди населението на Земята.
цитирай
5. andri - СЕГА - МОДЕРНОТО ИМЕ НА ШАРКАТА Е МОРБИЛИ
18.02.2019 05:53
и ни карат да си ваксинираме децата с нещото, което се намира в епруветките.

Сигурни ли сте, че тези ВАКСИНИ не са вирусно заболяване, от което децата ни УМИРАТ ?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031