Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2016 11:13 - OCCRP е проект на Джордж Сорос! Заформя се компроматна война срещу президента на Русия!
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3934 Коментари: 7 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

         КОРУМПИРАНИ ЖУРНАЛИСТИ КРИТИКУВАТ КОРУМПИРАНИ ПОЛИТИЦИ




поръчкови статии, компромати, разследвания и говорене срещу Путин
( интересното е това че, тези поръчкови статии се публикуват едва след намесата на руснаците в конфликта Сирия - САЩ и последващия мир, а не преди решението за мир, от тук идва и мнението ни че се прави Умишлена компроматна война срещу президента и неговите подчинени)



Нима в САЩ няма корупция във властта? Нима във Великобритания или Германия няма корупция във властта? Има. И още как. Но, американците сега са се заяли с руснаците. Стари вражди, нови пораждат!


Четем в пресата "убийствена" информация срещу президента Путин и още няколко политици - бизнесмени, от неговия кръг, и какво виждаме:
В. Биволъ разпостранява мълвата, че руски милионери купуват жилища на млади красавици от кръга на президента. Чудо голямо! И в САЩ правят така.
Някакъв си британски вестник от среден калибър се засилил да прави компромати за бизнес и икономически зависими милионерчета, сякаш не ги знаем какви са и от къде имат милионите си. Нищо ново под небето!



Кой не е чувал за ежедневника "Финансови новини" или пък за Financial Times, който се издава в ограничен брой за Великобритания -едва 75 000 бр. Да, това са икономически и финансови вестници, всеки не ги чете, затова са и ограничено количество тиражи.



Засили се журналистическия свят да прави разследвания за корупцията в поликитата. Най - известния корумпиран журналист, присвоил 500 000 долара от държавна компания за дървесина и автор на блог за обществено - политическа тематика в Русия решил да разследва Путин за корупция:)))) (https://bg.wikipedia.org/wiki)
Как да не ти стане смешно: крадеца вика "дръжте крадеца":))) този приятел Създава и ръководи антикорупционния проект " РосПил".



Колкото до новините в британския ежедневник не е тайна, че политиците независимо от чия държава са, се облажват с доходи, които не описват в декларациите си. За никого не е тайна, че дали е във властта или извън нея, има ли възможност човек да се докопа до голямо количество облаги, той не стаи с вързани ръце.



Каква ще е тази сензация, която ще промени света. Все сме чували какви ли не "сензации" и досега света не се е променил на йота! просто всичко добре забравено се повтаря отново и отново!


Какво знаем за журналиста Дрю Съливан, дали и той е чиста сълзица като тези, които разследва или е от тесто различно замесено?


В "Дневник" четем за журналистът Съливан, разследващ президента Путин,без да споменава каквото и да е важно нещо, насочва вниманието ни към корумпирания журналист Алексей Навалин, претендира за сензации, но определено нито в Туитър, нито в ежедневниците по финансови въпроси няма нищо, което да е сензационно. Просто думи, думи и пак думи. Няма факти и доказателства, а само предполага се....или в момента се разследва.....думи и думи, нищо повече. Е..това не е сензация, а празно говорене, запълване на страници и отнемане на времето ни. Насочването на журналисти от ранга на Съливан, чрез публични публикации на ужасно познатия ни президент Путин и неговия кръг от финансисти, в Туитър, не е сензация. Той споменава също че се очакват публикации насочени срещу Путин, семейството и личния му живот. Това ще са може би добре познаните ни журналистически похвати с насока - компромати срещу политици и бизнесмени, нали се задават избори, трябва помията която заготовчиците - журналисти са подготвили да бъде разпостранена чрез сайтове са информация, така поднесена, че да пламне едва ли не информационна война и да разбуни духовете.И като имаме предвид че в мрежата на Центърът за разследване на организираната престъпност и корупцията (OCCRP) работят 400 журналисти и още толкова нещатни, а само двама - трима имат дързоста да правят компромати, как да им се вярва? Собственик на центъра е не кой друг, а самия СОРОС. Това да ви говори нещо?


OCCRP е проект, финансиран от Института "Отворено общество" на милиардера и борсов спекулант Джордж Сорос, американската агенция за международно развитие USAID и правителството на Швейцария.


Едва ли ще има ответна реакция, защото нетърпеливците изнесоха някои "сензационни вести" за кръга на президента на Русия. "Руски бизнесмен раздава жилища на дамите от кръга на Путин.." (Биволъ).


Дрю Съливан, главен редактор на OCCRP. Той е обещал огромна сензация която да разкрие на общественоста кой е Путин и откъде са милионите му. Знаем за тази мрежа, макар че не си личи. не поместваме непрекъснато не ангажираме вниманието на потребителите на Туитър с разни новинки за този и онзи от политическия свят. там е препълнено с корупционни сделки, които не са ни интересни. Колкото до мрежата от разследващи журналисти, вече не е сензация за никого от бизнес средите. OCCRP е мрежа от много издания и разследващи групи, включително московският седмичник "Новая газета", който също анонсира новото разследване. Член на проекта OCCRP е и българският "Биволъ", където на 1 април бе публикувана разширена версия на историята за "дамите от кръга на Путин", за която съобщи и агенция "Ройтерс". У нас и преди и сега се разпостраняват версии и предположения за живота на Тодор Живков, някои от тях бяха доста интересни, но все пак са предположения, защото никой от журналистите не е живял с хората, срещу които пише компромати.


Журналистическите "разследвания" се базират на въпросник, който бил изпратен в Москва. ето какво четем в Дневник: " Въпросникът бил изпратен от Международния консорциум за журналистически разследвания (ICIJ). Тази организация е базирана в САЩ и има членове от 65 държави. Песков твърди, че за нея работели и членове на различни спецслужби, изпълняващи "неприкрита поръчка".



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. andri - Те са навързани като черва, организации, мрежи и т.н. под командира Сорос.
03.04.2016 11:25
Нищо ново под небето!

Каквито и компромати да измислят платените от Сорос, журналистически поръчки, Путин си остава умен мъж - стратег. Той знае какво прави и какво да говори и най-важното, пред кого!


цитирай
2. kvg55 - Така е. В обществото всеки пресл...
03.04.2016 12:12
Така е. В обществото всеки преследва интереси. Едни са почтени и са в услуга на обществото, а други са частни и користни. Компроматните войни са част от борбата на интереси.
цитирай
3. samvoin - То не е случайно, че на "Тик...
04.04.2016 02:16
То не е случайно, че на "Тиквоч" се мазнят, а май и "Биволъ" започнаха и че ни разправят, че нямало политици в "офшорки"?!...
Сорос, "тоже" като Путин и "газпромовци", всячески гледа да запази "главата" на "Тиквоч" - с известни условия...;)
Забелязали сме...
цитирай
4. larryone - Значи и в САЩ правели така? В Обед...
04.04.2016 05:28
Значи и в САЩ правели така? В Обединеното Кралство и Германия също? И това оневинява Путин - така ли? Демонстрирате изключително прозорливо и морално схващане на нещата. Винаги съм се чудил на такива хора - един дори беше написал: - какво сте се заяли със Сталин, и Хитлер е бил същият. Интересна логика, елиминираща напълно няколко хилядолетия борба за налагане на общочовешки ценности. Но какво ли разбирам аз...
цитирай
5. andri - До № 4, казвате общочовешки ценности
04.04.2016 08:12
Всеки човек влязал в политиката притежава ценности, които във времето се виждат от обществото. Всеки политик който носи отговорност за действията си, носи тези ценности. Но, ако Путин отговаря за своите действия, в кръгът му може да има и такива, каквито единствената цел е да се обогатят, да присвоят и да властват със силата на капиталите си. Не можем да ги виним за тази им лакомия, защото НИЕ си гизбираме такива хора да ни управляват.

Затова правилника ни дава ден за размисъл.

Къде и за какво мислиха тези, които сега се оплакват от управлението на тоз или оня, в деня на Размисъл?

Общочовешките ценности

Човешките ценности са тази сила, която дава посока в развитието на човека, прави живота пълен, носи измерение за дълбочина и спомага за разкриване на целия заложен потенциал.
Ценностите, за които говорим, са основа на всички култури, всички религии, те принадлежат на всички, доколкото носят абсолютен и универсален характер. Тяхната универсалност е в това, че те спомагат за развитието на всеки човек поотделно, и същевременно на основата на човешките ценности може да бъде намерен ключ към решаване на глобалните проблеми, стоящи пред човечеството. Тези ценности нямат расова или национална принадлежност.

Общочовешките ценности действително са съкровище, защото дават пълен разцвет на човешкият живот. Как да определим в каква посока се движи човек? Ако в живота на човек няма място за оплаквания, ако той смело поема отговорност, ако всеки ден той започва с въпроса: какво още мога да направя за близките хора, за родината, за Вселената, той е на верен път.

Сигурна съм, че политиците с човешки образ по света имат такива ценности, в противен случай никой нямаше да поема отговорност за действията си!
цитирай
6. oia - Общочовешките ценности са съкр...
04.04.2016 11:31
Общочовешките ценности са съкровище. Бих прибавила,че основната ценност, или първата е: ОТГОВОРНОСТТА,а тя от своя страна,има следните раздели
1/отговорност спрямо самия себе
2/отговорност спрямо семейството
3/отговорност спрямо рода
4/отговорност спрямо народа
5/оговорност спрямо държавата
6/отговорност спрямо майката земя
7/отговорност спрямо всемира
Който не притежава тази основа, не може да е човек. Обществена тайна е и следното. Един от основателите на трагедията европейски съюз, е еврейна Калерги, който е имал наглостта да каже,че задължително еврейте трябва да притежават, следните три неща: златото, барута, и мастилото,и априори това означава: парите, раздорите/войните/,и медиите/манипулацията/ Кое до тук не,
не отговаря на описаното. Колкото до опита да омаскаряват, не само Путин, а и всички, които са им неудобни, нищо ново под небето, само, че има една подробност: Времето им изтече, а има и една поговорка, която казва;
НИКОГА НЕ ХВЪРЛЯЙ КАЛ, ЗАЩОТО УЛУЧИШ ИЛИ НЕ, РЪЦЕТЕ ОСТАВАТ МРЪСНИ.
Ще измяслят, ще творят, но всичко е за тяхна сметка, и те го знаят, но все още
опитват. Лъжата/манипулацията/е основата на еврейското съществуване. Коренът на злото е от едно място, и се нарича еврейство.
цитирай
7. apostapostoloff - Президентът на Русия е
05.04.2016 04:29
мошеник и крадец. Той е изпечен международен престъпник.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031