Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2018 12:55 - Намаляването на напитката е най-трудната промяна в начина на живот
Автор: debbies Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5172 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.09.2018 12:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Дънкан Селби, главен изпълнителен директор на Public Health England, заяви: "Много от нас се наслаждават на питие - но е твърде лесно да оставим нашето пиене да се промъкне върху нас.   "Около 10 милиона души в Англия пият по начини, които увеличават здравните рискове и много от тях се борят да намалят."

Той добави: "Определянето на целта да имате повече дни без алкохол всяка седмица е лесен начин да пиете по-малко и да намалите рисковете за вашето здраве".   Колкото повече пият алкохол, толкова повече те са изложени на по-голям риск от развитие на условия като високо кръвно налягане, сърдечни заболявания и рак.   Редовната консумация на алкохол също увеличава количеството консумирани калории и може да допринесе за повишаване на теглото и затлъстяването.

  Главният изпълнителен директор на Drinkaware Илейн Хиндал каза: "Колкото повече пиете, толкова по-голям е рискът за вашето здраве. Това е толкова просто.   "Но все по-голям брой хора, особено консуматори на средна възраст, пият по начини, които ги излагат на риск от сериозни и потенциално ограничаващи живота състояния като сърдечни заболявания, чернодробни заболявания и някои видове рак".   Тя добави: "Това е мястото, където тази кампания идва и ние сме щастливи да обединим усилията си с общественото здраве Англия за първи път, за да помогнем на хората да научат това.   "Ако имате няколко дни без алкохол всяка седмица, ще намалите рисковете за вашето здраве и ще подобрите благосъстоянието си." 

Бившият футболист на Англия и Ливърпул Джон Барнс, 54 г., подкрепя кампанията.   Той каза: "Много от нас не осъзнават, че пием по начини, които биха могли да навредят на нашето здраве и как се борим за умереност.   "Бира тук и чаша вино може да не изглеждат толкова много, но единиците могат да се добавят, а също така и здравните рискове.   "Да имаш още няколко дни в седмицата, които са без напитки, е чудесен начин да поемеш контрол върху нашето пиене


image


Тагове:   начин на живот,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: debbies
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 15246
Постинги: 8
Коментари: 2
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930