Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09.2018 02:33 - КАК РОСКО СТАНА ГОЛЯМ ЧЛЕН. ТОЙ НЯМАЛ ЛЮБОВНИЦИ, АМА БАЩА МУ ПИСАЛ СТИХОВЕ ЗА БКП
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 8228 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 99% от мъжене на 65 години в Русия са умрели, па те им дигат пенсионната възраст, затва протестират – Плевнелиев. Големи гадове тия руснаци.
image

Смисълът на живота на Роско е да мачка президента Радев. Много го мрази, начи.

- Първият ми работен ден беше в Германия, слава Богу – вика.

А пък целият световен елит го кани да заема Високи постове. Но той отказва. Те – Росен, Росен, Росен викат от къде ли не, но той – твърдо НьЕ! Представих си как в ООН, в Юнеско, в Белия дом и Китайската компартия се влачат по корем едни началници, с айфони в ръце и викат отчаяно – Росене, моляя те, бее, ела на висока позиция при нас… И плачат горко. Секретари и секретарки притичват с ксанакси, да успокоят световния елит….

Тия работи не си ги измислям, той самият си ги разказа.

Още прелести разказа – те с Десито били скромни, държали се за ръце и ходели по улицата. Той е нямал любовници. Само едно помрачава светлия образ на Роско – майка му и баща му били комунисти, дори баща му писал стихове за Партията, но те били идеалисти, за разлика от всички други комунисти… На това място в лявото му око се прокрадна една мъжка, корава сълза. По това време всички други членове на БКП не са били такива идеалисти, били са гадове. И изведнъж и него го Направили член на Бекапето.

Знам ги аз, така беше – ПРАВЕХА ги Членове. Идват вкъщи, звънят на вратата и те правят Член. Процеса протича така, има и документи…:

Звън.

- Кой е? – пита майката учителка, истинска комунистка-идеалистка, докато наднича през шпионката.

- Ние сме от бекапето. Търсим Роското.

- За кво ви е?

- Искаме да го правим Член.

- Ма той вече е Член – казала майката комунистка-идеалистка и уточнила – на ДКМС.

- Малко е! Искаме да стане голям Член! – хленчели от бекапето.

- Чакайте да питам татко му, той сега е малко зает пише стихове за БКП, ще почакате ли?

- Ще почакаме – казали от бекапето и приседнали на стъпалата, между обувките за понавънка на семейство Плевнелиеви, да отдъхнат.

След малко майката комунистка-идеалистка се върнала, открехнала вратата малко и казала:

- Може, разреши.

Така Роското станал голям Член. Какъвто си е и до сега – Един Голям Член.

После кариерата му рязко тръгнала нагоре, щото той и партийната му книжка се метнали на една Лада и отишли през девет планини в десета, в Германия и там бил първият им работен ден. Той бил около 26-28 години, а партийната книжка по-млада – на около 3-4.. И така от ден на ден, станали мелеонееер.

Въобще, много ценни съвети раздаде, при това съвсем безкористно на новия президент. Раздаде се рОдината, так да се каже. Бих посъветвала Радев да си го свали това интервю и сутрин, докато се бръсне да си го пуска, иначе може да направи огромни грешки.

От това крайъгълно, любезно и много откровено интервю се налагат няколко извода:

1. В Русия няма мъже над 65 годишна възраст почти.

2. В Русия е тероризъм да се пенсионират хората на 65 години, в България е прогресивна и необходима реформа.

И трето, най-важно:

Комунистите ньи са по-добри от комунистите тьи!

Виктория Тинтерова

  Коментари 16 за
“КАК РОСКО СТАНА ГОЛЯМ ЧЛЕН. ТОЙ НЯМАЛ ЛЮБОВНИЦИ, АМА БАЩА МУ ПИСАЛ СТИХОВЕ ЗА БКП”
  1. imageDuke Nukem 10.09.2018 в 22:08

    Тоя ми липсваше. Но с това писание на Виктория всичко си дойде на мястото и сякаш бе вчера когато аз потъвах в земята от срам, че това недоразумение на природата е президент па било то и на днешна България.

    Отговор
  2. imageКольо Вейронов 10.09.2018 в 16:02

    Ма ,как прилича на мистър Бийн,а…и на Джон Инглиш ,де.

    Отговор
  3. imageГеорги Унгорянов 10.09.2018 в 15:46

    Този член гнусен трябва да бъде разЧЛЕНен!

    Отговор
  4. imageАтанасов 10.09.2018 в 15:26

    Поздравления, Виктория!
    Все така да ни разсмивате!

    Отговор
  5. imageЕксперт 10.09.2018 в 14:25

    Браво на авторката !Ясно, точно и с правдива ирония за генезиса на този тъп наглец, който ни беше натрапен от гения МУ.Липсва само тази част , където „умното“ НАШЕ момче събира безработни строители от помашките села и ги кара по паркинзите да му работят за жълти стотинки.Също така липсва и връзката му с кака Еми Масларова ,която му помага да вземе лиценз за износ на работна ръка в Германия.Щото кака Еми също е комунистка и то много честна и е приятелка на „честните“ му мама и тате-комунисти.
    Вместо да си седи кротко до полата на булката / твърде известна с ФРИВОЛНОТО си поведение на футболисти и журналисти / , взел да критикува президента Радев.Какъвто и да е той е в класа над тъпчото Расим- Росен и глупашките му изказвания.
    БИВШ КОМУНИСТ И БИВША МУРВА НЯМА !!!

    Отговор
  6. imageНЕЙБАР 10.09.2018 в 14:17

    Докога това недоразумение/ природно, интелектуално, политическо, полово и пр./ ще се явява и ще раздава акъл наляво и надясно? За такива “ едно време“ казвахме, че си мислят, че са хванали Господ за… шушлека. Само че това недоразумение хвана някого за нещо друго и така, подскачайки и хилейки се, изкара цял мандат като президент. Лично мен все още ме е срам от този факт, да си носят „срама по челото“, и то за цял живот, тези, които го избраха. Бедата е там, че не е само той. Да беше, щяхме да го минем в параграфа „грешки“, а той е едно ярко потвърждение на правилото. Правилото, че сме се оставили да ни сбъркат тотално и нас, и децата ни, и техните деца, докогато ги има…Освен ако не изтрием срама с една нова Шипка!

    Отговор
  7. imageпинко 10.09.2018 в 14:10

    Абе този идиот що не се скрие някъде. По голямо недоразумение в политиката никога не сме имали. Чудя се какви епитети да използувам, за да опиша идиотизма му. Тя още първата му жена каза“Щом тоя стана президент…..“ Бих му препоръчал да прочете книгата на Кеворкян за него и никога повече да не се появява на екран. Чудя се още що за главни редактори са тези, които разрешават на този човек да стъпва в предаванията им. Той действително е същество, което само Тиквата може да посочи за премиер. Срам ме е от мене си, че съм имал такъв президент…..

    Отговор
  8. imageKiril 10.09.2018 в 14:05

    Ние трудоваците Роско редовно си го евахме по паркинзите

    Отговор
  9. imageКраси Бг 10.09.2018 в 13:42

    Коментар на Президентът Румен Радев за празнословието на предшиственика си:
    „…трябва да се пази авторитета на бившия президент „дори когато самият той не знае как да си го опази”.
    …кратко, точно и ясно!

    Отговор
  10. imageСтефан 10.09.2018 в 13:37

    А дали атаката на нещoтo срещу Президента не е пo внушение на ментoра му?

    Отговор
  11. imageработата е ясна 10.09.2018 в 12:45

    Само не разбрах това с големия член, щото на мен ми прилича на безполов и някак хвърковат, да не кажа лит, захилен, вероятно от цинизма винаги прилежно да чете от някаква вътрешна флашка с лозунги. Сложиха му десито, за да го идентифицираме някак като мъж и то сериозен мъж, щото десито с бая сериозни мъже е движила, пък и да има кой да го държи за ръката, все пак президент е бил, главнокомандващ и не могат да го пуснат ей така да ходи бушта. Предишната му жена въобще не пожела да се появи публично с него някъде, сигурно я е било срам, ама десито е на работа, какво да прави.

    Отговор
    1. imageЧлен Членовски 10.09.2018 в 15:28

      И аз не го разбрах. Че и голям.

      Отговор
  12. imageфют 10.09.2018 в 12:37

    Направеният Член на БКП Роско така и не разбрал, кой, какъв митинг сбира и отишъл с плакати от тапети. То пък бил митинга на Луканов, Джуров и Младенов. Ех, Роска, Роска!

    Отговор
  13. imageбиби 10.09.2018 в 12:10

    Точно в десетката! Няма как по-добре да се коментира това интервю!

    Отговор
  14. imageMARTIN 10.09.2018 в 12:09

    ВИДНИО МЕЖДУНАРОДНИК:
    “ Стават такива работи, врътне ти се нещо в устата и… Както на Плевнелиев му се врътна Полша и рече на чешката делегация: „Добре дошли, другарки и другари от Полша…” Но много бързо се поправи: „Извинете, от Чехословакия…” И при третия опит вече го налучка на 100% – „…от Чехия”.“
    Което ме подсеща за анализа на колегата Терзиев в „Сега”: „Президентът Плевнелиев вече дава заявка, че може да бъде по-вреден за българската външна политика дори от Борисов. Премиерът със своята недодяланост е като Бай Ганьо, когото европейците не разбират, защото не им владее нито маниерите, нито езиците. Като по-образован Плевнелиев създава проблем тъкмо защото умее да се изразява на чужд език, колкото да разберат чужденците неговия дефицит на държавническа мисъл.

    Отговор
  15. imageirish shepherdess 10.09.2018 в 12:00

    бъдете по-снизходителни към това същество – то изобщо не е виновно, такова е неговото естествено състояние ! но никой не си задава въпроса защо мутрата „буда“ го назначи на този пост ? всъщност мутрата „буда“ е по-луд от роско „пастирката“ – наследствено обременен е с болестта шизофрения /това дори е изписано на лицето му/, но олигарси, престъпници, чалгии и пр. измети продължават да му се кланят като на „краля-слънце“…

  16.  



Гласувай:
6



1. born - Роско е еманация на новобългарския дебил !
11.09.2018 12:58
"Дебильность или дебилизм — самая слабая степень умственной отсталости, обусловленная задержкой развития или органическим поражением мозга плода. "
При родители-комунисти с неопределен статус , това е съвсем естествено явление. Да не говорим за подтика да пишат стихове - още повече в прослава на Партията !
цитирай
2. zaw12929 - РОСЕНЧО Е БИЛ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР ...
11.09.2018 20:25
РОСЕНЧО Е БИЛ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР И ЗАТОВА Е ТОЛКОВА ОТРАКАН ПУСТО В ПРАЗНО ПРЕЛИВААААААА...... ОТ МЪКА СИ ДЪРДОРИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073458
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031