Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2018 19:49 - Александър Романов, велик майстор на група Илюминати: ,,Тайната на Илюминатите е, че бога на евреи, християни и мюсюлмани е дявола"
Автор: modernotorobstvo Категория: Политика   
Прочетен: 1051 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.10.2018 19:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
27.03.2012 г. Бенджамин Фулфорд и Александър Романов изнасят лекция в Япония.
Бенджамин Фулфорд: Мои, скъпи човеци. Аз съм Бенджамин Фулфорд, говорител на обществотдо бели дракони. Тук с мен е Александър Романов, велик майстор на група Илюминати които твърдят, че са стартирали революциите в Русия, Франция и Америка. Както знаем, води се битка за бъдещето на планетата. Западните страни са окупирани от мафиотска организация, от един и същ клан те служат на Луцифер. Искат световно правителство и всички ние, останалите във вечно робство и без всякаква надежда да можем да управляваме съдбата си. Ние тук имаме съвсем друга визия. Ние сме за световен мир, ние сме за 100 хиляди долара за всеки човек във формата на училища, болници, безплатно образование, опазване на природата искаме да няма бедност по света. Искаме всички да имат сигорно и проспериращо бъдеще.
Александър Романов: Здравейте и благодаря. Аз мисля, че сегашните управляващи планетата знаят много точно какво правят. Те не са глупави. Имаме тази планета със 7 милиарда души и една съвсем малка част от хората си мислят, че планетата им принадлежи и могат да правят с нея каквото си скимне, и сега е време да спрат. Кои са тези хора? Кой ги издигна на този пост? Ние знаем много добре кои са. Те не са даже 1 процент, а вътрешния кръг на този 1 процент. Група от 6000 индивиди, повечето стари мъже и ги наричаме стария световен ред и знаем с точност кои са - Ротшилдови, Рокфелерови, еврейските банкери на уолстриит, Буш, Клинтън, Ватикана, кралица Елизабет. Тези хора винаги са управлявали света за своя собствена изгода и подяволите с всички останали. Тези хора имат всичко. Какво повече им трябва? Половината свят живее в бедност и нищета, докато тези хора получават още, и още, и дойде време, ние да ги спрем и това е което правим.
Бенджамин Фурфорд: Те наричат хората ,,субекти" което значи роби. Ние не сме роби. Ние искаме свобода да избираме собственото си бъдеще. Г-н Романов не членува в италианските Илюминати, а в гностик Илюминати, те са за меритокрация, да управляват най-способните, а не власт на хората родени в богати семейства с дадена им власт. Ние сме за прозрачна пирамида, където всеки може да се изкачи до върха. Не искаме тайни хора, тайни организации, използващи убийства, лъжи да ни управляват заради собствени облаги. Тези времена свършиха. Човечеството ще бъде свободно.
Александър Романов: Искам за финал да кажа нещо различно, относно тайната на Илюминатите. Великата тайна, която Илюминатите крият е бога на Авраам е дявола. Ние го знаем това от хиляди години, от древния гностицизъм, че бога на евреи, християни и мюсулмани е дявола. Истинската тайна, пазена от Илюминатите от 14 000 години е доказателство, което без съмнение показва за съществуването на технологично развита цивилизация от преди потопа говоря за Атлантите. И този факт е съзнателно изтрит от нашата история. Защо са го направили? С цел да си въведат дяволския план, промиват мозъците и контролират човешката раса нещо, което направиха доста добре. Но ние опазихме тайната и доказателствата и ще ги разкрием които доказват съществуването на Атлантида. Дадохме им шанс да се предадат, но явно те не искат да се възползват от този шанс така, че ще ги принудим да се предадат. А сега имам съобщение директно към кралица Елизабет: ,,Лелче Елизабет, Изида е много ядосана иска си обратно короната." 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: modernotorobstvo
Категория: Политика
Прочетен: 901693
Постинги: 953
Коментари: 345
Гласове: 711
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031