Постинг
27.10.2015 19:12 -
АНТИБИОТИЦИ В ОПАКОВКАТА НА МЛЕКАТА
БОЛЕСТИ, КОИТО ЧОВЕК САМ МОЖЕ ДА ИЗБЕГНЕ
Възпаление на простата жлеза - Всички заместители на захарта имат силен жлъчегонен ефект.Ако имате болести на жлъчните пътища, заместителите на захарта могат да ги изострят. Подсладителите в газираните напитки ги превръщат в истинска отрова. Момчетата пият газирано (включително шампанско и бира) с литри, а по-късно заболява простатата им жлеза…
Тумори - Ацесулфам – Е950, Sweet One. През 1974 г. в САЩ ацесулфамът бил признат за бавно действаща отрова, която ускорява развитието на злокачествените тумори.
Бъбречна недостатъчност - Цикламат – Е952. От 1969 г. е забранен в САЩ, Франция, Великобритания и редица страни, заради подозрения, че провокира бъбречна недостатъчност. В страните от източния блок е много разпространен заради ниската си цена.
ОПАСНИ ХРАНИ - Масло, което съдържа 72,5% мазнини, не бива да се употребява. Това е хидрогенизирано масло с лошо качество, разбито с водород.Не употребявайте масло с масленост под 82,5%.Меките масла, миксовете от краве и растителни масла ВОДЯТ ДО СТРЕС.
ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ОТРОВИТЕ В ОРГАНИЗМА : Опасните храни вредят на здравето и отслабват имунитета! Намаляват нивото на мъжкия полов хормон тестостерон и влошаване качеството на спермата.
Нарушават клетъчния метаболизъм и в резултат: атеросклероза, артериална хипертензия, исхемична болест на сърцето, рак, затлъстяване, влошаване на зрението.
В рибните консерви, които не са мариновани в мазнина, е добавен уротропин, който е признат в света за много опасна добавка и е забранен. В състава на уротропина влизат амоняк и формалдехид.
ГМО храни - Зеленият консервиран грах , Царевичните пръчици , Зърнени закуски с ароматизатори и оцветители, които напомнят натуралните, Бонбоните: в производството им се използва силна химическа есенция, КОНФИТЮРИ И МАРМАЛАДИ - химически отрови - Конфютюрите и мармаладите там нямат нищо общо с натуралните сладка, които приготвяме вкъщи.
ГМО - СОЯ - от тази смес са произведени - колбасите, саламите, шунка, кайзер, бахур, пуешко филе..... Те съдържат сланина, свинска кожа и други отходни месни отпадъци; тези вредни вещества са около 40% от колбасите и са маскирани като месо. В колбасите няма никакви натурални съставки; в производството им се добавят и специални гелове, които съдържат карагенан,усилватели на вкуса, оцветители. През нощта в специална машина гелът се смила заедно с кости, сухожилия и нокти и се получава голямо парче “МЕСО”. Розовият цвят на това “месо” се получава от усилвателите (Е-тата) на цвета заедно със специалните лампи на витрината, под светлината на която колбасът изглежда свеж.
АНТИБИОТИЦИ В ОПАКОВКАТА НА МЛЕКАТА - Не употребявайте млечни продукти, които се съхраняват повече от два месеца! Всичко, което се съхранява повече от две седмици, не бива да се употребява. Асептичната им опаковка съдържат антибиотик. ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ - които не са характерни за сезона са ГМО. Чушки, които не са характерни за сезона, те са генномодифициран продукт! Сухи кайсии, сливи, стафиди – красивите сухи плодове показват, че са обработени с химикали.
ТЕСТЕНИ СЛАДОСТИ Опаковани кексове, бонбони, шоколад: 90% от шоколада не е шоколад, а оцветители и заместители на захарта и какаовото масло; шоколадите са с много калории, съчетани с химически добавки, ГМ-продукти, оцветители и ароматизатори.
КАФЕТО - Разтворимите кафета водят до пълно израждане на хормоналните жлези.
КОКА - КОЛА - Сладките газирани напитки, които са смес от захар, химия и газове. Кока-колата освен букета от химия съдържа и 4-5 чаени лъжички захар! Соковете в пакети и кутии нямат нищо общо с натуралните съставки. Там няма никакви плодове!
През зимата ягодите са съвършено безполезен продукт, там няма никакви витамини! Необходимо е органите, които отговарят за безопасността на храните, да ни посочат как да оцелеем при тези обстоятелства. Какво можем да ядем, каква е пределната доза, как да разнообразим менюто си, за да не натрупваме в организма си вредни вещества, какво да употребяваме, за да неутрализираме или минимизираме вредното въздействие на отровите. http://abcblog.eu/
НЕОБХОДИМО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА ИМА ДАНЪК ВЪРХУ ВРЕДНИТЕ ХРАНИ!
Възпаление на простата жлеза - Всички заместители на захарта имат силен жлъчегонен ефект.Ако имате болести на жлъчните пътища, заместителите на захарта могат да ги изострят. Подсладителите в газираните напитки ги превръщат в истинска отрова. Момчетата пият газирано (включително шампанско и бира) с литри, а по-късно заболява простатата им жлеза…
Тумори - Ацесулфам – Е950, Sweet One. През 1974 г. в САЩ ацесулфамът бил признат за бавно действаща отрова, която ускорява развитието на злокачествените тумори.
Бъбречна недостатъчност - Цикламат – Е952. От 1969 г. е забранен в САЩ, Франция, Великобритания и редица страни, заради подозрения, че провокира бъбречна недостатъчност. В страните от източния блок е много разпространен заради ниската си цена.
ОПАСНИ ХРАНИ - Масло, което съдържа 72,5% мазнини, не бива да се употребява. Това е хидрогенизирано масло с лошо качество, разбито с водород.Не употребявайте масло с масленост под 82,5%.Меките масла, миксовете от краве и растителни масла ВОДЯТ ДО СТРЕС.
ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ОТРОВИТЕ В ОРГАНИЗМА : Опасните храни вредят на здравето и отслабват имунитета! Намаляват нивото на мъжкия полов хормон тестостерон и влошаване качеството на спермата.
Нарушават клетъчния метаболизъм и в резултат: атеросклероза, артериална хипертензия, исхемична болест на сърцето, рак, затлъстяване, влошаване на зрението.
В рибните консерви, които не са мариновани в мазнина, е добавен уротропин, който е признат в света за много опасна добавка и е забранен. В състава на уротропина влизат амоняк и формалдехид.
ГМО храни - Зеленият консервиран грах , Царевичните пръчици , Зърнени закуски с ароматизатори и оцветители, които напомнят натуралните, Бонбоните: в производството им се използва силна химическа есенция, КОНФИТЮРИ И МАРМАЛАДИ - химически отрови - Конфютюрите и мармаладите там нямат нищо общо с натуралните сладка, които приготвяме вкъщи.
ГМО - СОЯ - от тази смес са произведени - колбасите, саламите, шунка, кайзер, бахур, пуешко филе..... Те съдържат сланина, свинска кожа и други отходни месни отпадъци; тези вредни вещества са около 40% от колбасите и са маскирани като месо. В колбасите няма никакви натурални съставки; в производството им се добавят и специални гелове, които съдържат карагенан,усилватели на вкуса, оцветители. През нощта в специална машина гелът се смила заедно с кости, сухожилия и нокти и се получава голямо парче “МЕСО”. Розовият цвят на това “месо” се получава от усилвателите (Е-тата) на цвета заедно със специалните лампи на витрината, под светлината на която колбасът изглежда свеж.
АНТИБИОТИЦИ В ОПАКОВКАТА НА МЛЕКАТА - Не употребявайте млечни продукти, които се съхраняват повече от два месеца! Всичко, което се съхранява повече от две седмици, не бива да се употребява. Асептичната им опаковка съдържат антибиотик. ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ - които не са характерни за сезона са ГМО. Чушки, които не са характерни за сезона, те са генномодифициран продукт! Сухи кайсии, сливи, стафиди – красивите сухи плодове показват, че са обработени с химикали.
ТЕСТЕНИ СЛАДОСТИ Опаковани кексове, бонбони, шоколад: 90% от шоколада не е шоколад, а оцветители и заместители на захарта и какаовото масло; шоколадите са с много калории, съчетани с химически добавки, ГМ-продукти, оцветители и ароматизатори.
КАФЕТО - Разтворимите кафета водят до пълно израждане на хормоналните жлези.
КОКА - КОЛА - Сладките газирани напитки, които са смес от захар, химия и газове. Кока-колата освен букета от химия съдържа и 4-5 чаени лъжички захар! Соковете в пакети и кутии нямат нищо общо с натуралните съставки. Там няма никакви плодове!
През зимата ягодите са съвършено безполезен продукт, там няма никакви витамини! Необходимо е органите, които отговарят за безопасността на храните, да ни посочат как да оцелеем при тези обстоятелства. Какво можем да ядем, каква е пределната доза, как да разнообразим менюто си, за да не натрупваме в организма си вредни вещества, какво да употребяваме, за да неутрализираме или минимизираме вредното въздействие на отровите. http://abcblog.eu/
НЕОБХОДИМО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ДА ИМА ДАНЪК ВЪРХУ ВРЕДНИТЕ ХРАНИ!
Вълнообразно
СЪВЕТИ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ
В памет (in memoriam) на Румен Първанов
Наука ли е историята или само документал...
В памет (in memoriam) на Румен Първанов
Наука ли е историята или само документал...
СЗО: Наденицата и шунката водят до рак
Консумирането на наденица, шунка и други преработени меса може да доведе до развитието на рак на дебелото черво като подобен риск съществува и при ядене на червено месо, предупреди Световната здравна организация.
Въпреки предупрежденията рискът отделен човек да се разболее от рак на дебелото черво заради преработено месо е статистически малък, но се увеличава паралелно с консумацията на продукта. “Всеки 50 грама обработено месо консумирано на ден увеличава риска от рак на дебелото черво с 18%“.
По отношение на червеното месо – говеждо, телешко, свинско, агнешко, овнешко, конско или от коза, изследването е открило „силни“ доказателства за причиняване на рак, но не достатъчни, за да го помести в същата категория с причинители на рак като цигарения дим, азбеста и преработеното месо. Червеното месо увеличава риска за развитие на рак не само на дебелото черво, но и на панкреаса и простата.
Според откритията на САПР близо 34 000 смъртни случаи в световен мащаб всяка година се дължат на хранителен режим, богат на преработено месо.
ВНИМАВАЙТЕ!!
В българската магазинна мрежа се продава "български червен пипер", произведен в Китай. На опаковката му има лого „Изберете българското“, но на гърба е написано, че продуктът от Поднебесната империя, алармират потребители.
цитирайКонсумирането на наденица, шунка и други преработени меса може да доведе до развитието на рак на дебелото черво като подобен риск съществува и при ядене на червено месо, предупреди Световната здравна организация.
Въпреки предупрежденията рискът отделен човек да се разболее от рак на дебелото черво заради преработено месо е статистически малък, но се увеличава паралелно с консумацията на продукта. “Всеки 50 грама обработено месо консумирано на ден увеличава риска от рак на дебелото черво с 18%“.
По отношение на червеното месо – говеждо, телешко, свинско, агнешко, овнешко, конско или от коза, изследването е открило „силни“ доказателства за причиняване на рак, но не достатъчни, за да го помести в същата категория с причинители на рак като цигарения дим, азбеста и преработеното месо. Червеното месо увеличава риска за развитие на рак не само на дебелото черво, но и на панкреаса и простата.
Според откритията на САПР близо 34 000 смъртни случаи в световен мащаб всяка година се дължат на хранителен режим, богат на преработено месо.
ВНИМАВАЙТЕ!!
В българската магазинна мрежа се продава "български червен пипер", произведен в Китай. На опаковката му има лого „Изберете българското“, но на гърба е написано, че продуктът от Поднебесната империя, алармират потребители.
Не всички храни предлагани в магазините ще се облагат с данък, въпреки че съдържат повече сол или захар.
Предполагам че на пазара ще има спекулативни цени на повечето стаки с цел, по-висока печалба.
СПЕКУЛАТИВНИ ЦЕНИ НА ПАЗАРА
Ако видите увеличение на цените на тези посочени по-долу, продукти - да знаете, че са спекулативни.
ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР СЪОБЩАВА:
Част от храните няма да бъдат облагани, защото имат и полезни свойства или заради социалната им значимост: „Данък обществено здраве не включва нито един вид основни храни – хляб, млечни продукти, плодове, зеленчуци. Нектарите с плодово съдържание от почти 40 % се освобождават от задължение. Изключение ще бъде направено за сиренето и кашкавала, тъй като дори да съдържат повече сол, те са незаменим източник на калций и белтъчини. Медът също ще бъде изключен, независимо дали в него има добавена захар или глюкоза.
ДАНЪКЪТ - за опаковка от 40 гр. чипс - увеличението ще е 6 стотинки. Самия праг на данъкът е 1 лев и 51 стотинка за 1 кг. храна. При газираните напитки поскъпването ще е с 81 стотинки на 1 литър.
/ така цените на вредните храни у нас, ще се изравнят като европейските и американските цени на вредните стоки./
ПОЛЗА ОТ ДАНЪКЪТ - Очакваните постъпления в хазната ще бъдат около 170 милиона лева годишно, които ще бъдат изразходвани целево – за физкултурни салони, подобряване на храненето в училищата или за профилактика.
цитирайПредполагам че на пазара ще има спекулативни цени на повечето стаки с цел, по-висока печалба.
СПЕКУЛАТИВНИ ЦЕНИ НА ПАЗАРА
Ако видите увеличение на цените на тези посочени по-долу, продукти - да знаете, че са спекулативни.
ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР СЪОБЩАВА:
Част от храните няма да бъдат облагани, защото имат и полезни свойства или заради социалната им значимост: „Данък обществено здраве не включва нито един вид основни храни – хляб, млечни продукти, плодове, зеленчуци. Нектарите с плодово съдържание от почти 40 % се освобождават от задължение. Изключение ще бъде направено за сиренето и кашкавала, тъй като дори да съдържат повече сол, те са незаменим източник на калций и белтъчини. Медът също ще бъде изключен, независимо дали в него има добавена захар или глюкоза.
ДАНЪКЪТ - за опаковка от 40 гр. чипс - увеличението ще е 6 стотинки. Самия праг на данъкът е 1 лев и 51 стотинка за 1 кг. храна. При газираните напитки поскъпването ще е с 81 стотинки на 1 литър.
/ така цените на вредните храни у нас, ще се изравнят като европейските и американските цени на вредните стоки./
ПОЛЗА ОТ ДАНЪКЪТ - Очакваните постъпления в хазната ще бъдат около 170 милиона лева годишно, които ще бъдат изразходвани целево – за физкултурни салони, подобряване на храненето в училищата или за профилактика.
а, ползата за потребителя - нулева, защото потребителя ще се изправи пред ДИЛЕМАТА - кои храни на пазара са вредни и кои не са вредни - защото и двата вида ще са скъпоструващи?
Например - Лудогорска луканка е 15 лв/кг, а Карловска наденица - 23лв/кг.
ако на етикета не пише какви Е-та съдържа, как ще разберем че са вредни?
Потребителите трябва да запомнят всяко Е - на каква субстанция отговаря?
Това е абсурд! Тези Е-та са толкова много!!
Вижте, през социализма на никоя хранителна стока не пишеше каквото и да е - хората си хапваха каквото си искат,никой от производителите не беше заплашен от държавата с глоба или затвор. Пак си имаше болни хора, даже болниците преливаха от болни хора, които умираха като мухи и на държавата не и пукаше за тях.
ЗАПОМНЕТЕ ТОВА:
Вредните храни са повече вредни за подрастващото поколение и за бебетата - чийто организми растат. За големите хора не е така опасно, защото те имат изградени защити - антитела, които се борят с болестните микроби.
До сега беше лесно - евтината храна означаваше - повече вреди, отколкото помага на здравето!
От утре, когато данъка "вредна храна" влезе в сила - повечето храни ще изравнят своите цени - и... иди разбери коя храна е вредна и коя - не е вредна!!!
цитирайНапример - Лудогорска луканка е 15 лв/кг, а Карловска наденица - 23лв/кг.
ако на етикета не пише какви Е-та съдържа, как ще разберем че са вредни?
Потребителите трябва да запомнят всяко Е - на каква субстанция отговаря?
Това е абсурд! Тези Е-та са толкова много!!
Вижте, през социализма на никоя хранителна стока не пишеше каквото и да е - хората си хапваха каквото си искат,никой от производителите не беше заплашен от държавата с глоба или затвор. Пак си имаше болни хора, даже болниците преливаха от болни хора, които умираха като мухи и на държавата не и пукаше за тях.
ЗАПОМНЕТЕ ТОВА:
Вредните храни са повече вредни за подрастващото поколение и за бебетата - чийто организми растат. За големите хора не е така опасно, защото те имат изградени защити - антитела, които се борят с болестните микроби.
До сега беше лесно - евтината храна означаваше - повече вреди, отколкото помага на здравето!
От утре, когато данъка "вредна храна" влезе в сила - повечето храни ще изравнят своите цени - и... иди разбери коя храна е вредна и коя - не е вредна!!!
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене