Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2021 17:30 - извънсистемни
Автор: coffeen Категория: Други   
Прочетен: 866 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.01.2022 22:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

времето на всичко временно да отмине,  

да настъпи райската вечност, и 
къде са добрите,

докато чакаме върху тази безпомощна планета на извратен мародерски капитализъм, зомбирането с растящия брой милионери върши работа. забогатели допълнително от ковид и антиковид шашми. финансовият свят живее от спекула и пропаганда на живота на кредит. разбира се, на 1-ия % милиардери му трябва послушен и компромисен елит, и прикачената диктатура.
продължавайте, отсъствието на капитализъм непременно значи комунизъм. и частната собственост ще ви вземат, и ще ви затворят шивашкото ателие. може би бизнесът ви няма да оцелее без супер евтин труд. и не трябва. moneyless society.


тук бог нямаше, защото бог на онези, които бездействат, не им действа и не им помага. затова бог няма и сега

1%, които го играят богове и на същия принцип не помагат.
на боговете ви им е безсмислено, не само защото не могат да задействат някого.
къде ще продават наркотиците


по-малко от 100 години и с хомо сапиенс е свършено.
цитат:
от хиляди години човечеството играе „виртуални игри“, които до този момент е наричал религии. В юдаизма, християнството и т.н. човек измисля правила, които не съществуват никъде другаде освен във въображението му. Прекарва живота си в опити да събере точки и да избегне всичко, което го отдалечава от тези точки. Ако междувременно се спомине и е събрал достатъчно точки, той преминава на следващото ниво, наречено небе или рай. Милиарди хора намират смисъла на живота си като играят тази игра. 

не разбираме ли, че на планетата не съществуват неизчерпаеми средства за генериране на пари (дори и индустрията за възрастни не е)

разправят ви, че на 39 ще или трябва да изглеждате зле. за да купувате и никога да не осъзнаете, че на 40 си млад.


7 пъти са намалели изпратените милиарди евра от имигрантите.

Liberte.
роботика, мамка му, в колумнистки стил.
взимайте ги там да живеят, да работят, в хубавия свят. като ги гледам им е много труден достъпът до зъболечение и фризьор. на местните, за имигрантите не знам, те тук в колонията идват по работа.

животът на кредит води до данъци, вдигане на възраст и стаж за пенсия, ограничения на достъпа до мед. помощ (в красивите държави не са виждали лекар да присъства на раждане, дали защото е скъпо, дали е ненужно, не знам, но тук в грозната държава искаме да отстраним лекаря)

и други красиви неща

има за един за сметка на друг.
като почнат да мислят дали ще има за другите, докато има и за тях, тогава.  
може да повярвате повече, когато разберете кой е ивон шуинар. не съм прочела книгата му, но идеята му е ограничаване на растежа на собствената му компания.

тук наши и ваши 
тичат за сертификати, и децата си изпратиха. вярвайте, че това е хейтърство, и хейтърството ми е ego trap.

не че им трябва код. защо да не закопаят грозните и глупавите.

това е техният, чужд свободен избор,  който пряко ме засяга. тест за клетъчен имунитет е 190 лв, в диапазона на сертификата, ама искат ваксина дето не прави имунитет.


не ми се вярваше, по столицата още живеят с усещане за превъзходство над себеподобните от същата столица. голямото им самомнение скрито зад позитивни благородни мотиви. имигрантите същите. на втората дума се вижда, че ако не себе си за много напреднали, то нас ни имат за изостанали.  
 

кирил кирилов беше прав - има към 100 години време и ще настъпи краят на това човечество - записано в магура, и неизменяемо. нищо не можем да направим. харари преписал от него. поредната митологична хибридизация на земляни.

това е красиво -  повторяемост, въртене. в безкрайната вселена, която няма начало и край - ето го самият ужас - вечността.
няма да се спасят никакви знайни и тайни милиардери. няма сорос, няма мъск, нито техните сюрреалистични доходи са ни проблемът. няма и никакви над или нечовешки елити с нечовешки цели. нечовешки цели са да няма зависимости - да сме независими от биологията си, например да сме безполови, да не дишаме, и да не общуваме.

ултимативната цел е красота, а тя е смесване, на светло и тъмно.


you are being tested

от всеки.

if you can engineer a relationship, get a 13 month contract 


отпуснете се на клетъчно ниво, няма да ни спасят красивите им тела. отново ще бъде жена.

можете да реагирате все още, защото мислите за себе си, сравнявате се.

now you can edit me.

обичам да се променям

аз не знам какво точно значи развитие в живота. не е напредване, подобряване. къде пише да сме добри, спокойни, премерени, цялостни, безкритични.

като ми кажат не се променяй, го превеждам като: изостанала си в каменната ера, или нещо не ти е наред, но за твоите невъзможности - толкова.

помислихте ли за себе си, огледахте ли се ? сравнихте ли се

успяхте ли да се заблудите? не 

сега можете да потанцувате, да послушате нещо изчистено като outsiders - yves de ruyter, or simple tuesday да погледнете красивите си съпрузи и да се зарадвате, че сте свързани с мен.

фантасти, няма да има спасение, няма такава идея в този космос. много е хубаво това.





Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: coffeen
Категория: Други
Прочетен: 658587
Постинги: 228
Коментари: 487
Гласове: 3744
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930