Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2021 14:57 - България приема удостоение от Отца и Съда велик като новозаветна същина
Автор: blagovesteliseev Категория: История   
Прочетен: 1577 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 04.12.2021 21:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ”Ида, рабиньо Моя, със сила и власт! В този миг Аз съм сред вас, Вседържител, Всемогъщ Творец на Вселена, Всемир, Небе, Земя! Аз съм сред вас в Троен Лик и изявен според Съдебния Лик на управление!

Ура! Победа славна! Славна победа, славна съдба! Приех жертвата ви ухаеща и ви посещавам със сила на милост Моя, и ви изявявам оназ велика Моя милост на съдба чрез Словото Мое.

И сега запомни две велики съдби: поканени и удостоени на сватбата са две различни съдби! Поканените са сенките древни – Плътски Израил, поканените в Новоерност са Лаодикийските светила, но те всички бяха заангажирани с човешки правила, но не и с Човешки духовни зари. Затуй Глашатаят се яви, Глас свише съдебен на Небеса и в чин ”Мой слуга“ го изпратих по кръстопътищата да покани хроми, слепи, недъгави на Господната софра. И те се явиха!

Това е остатъкът от всички учения, хромещи сред Земя. И в чин ”Десет девици” ги поканих на софра. Тогава затръби Гласът и предупреди, че пет ще избере, по разум ще ги употреби, дете.

Пет разумни ще избера! А Третият ангел от Откровение – най-великото Лаодикийско свидетелство яви се като сватбар без сватбарска одежда на снага. И биде изхвърлен във външната тъмнина завсегда, където ще е скърцане на зъби пред осъдена съдба. Затуй в този миг след победите Мои яви се, стражо, рано в зори да чуеш Глас как Небе тръби и в ответ на великите Ми съдби днес поканвам квадратите, на озарение съдби в чин ”Ангел четвърти”, единен с Гласа в чин ”Пети Борец“ (Откровение 18:4), силата и славата на озарение славно, когато посети Земята. А стих четвърти (18-та гл.) е въоръжението им с мисия Моя, тяхна да предупредят всички отхвърлени – Вавилон. Затуй посетих Данта като чин ”Дан велика Моя“ над пет континента земни и призовах пчелите Мои и квадратите и покрих й снагата. То е за свидетелство на велика Богдана, че сетно я употребявам. И в този миг чрез Силен вик вземи чрез десницата твоя, сложи й на плеща одеждата, за да може да го носи денонощно на снага, докато приключи на Земя. Амин!

Ела, дъще Сионова, облечена във воалите бели на Небеса, изпъстрена одежда с цветята полски на полата, представи България като Моя Същина, представи Рая ухаещ, скрит в пазвите нейни!

Ела, днес свише посещение приеми, благоухание от малката ваша страна! Ела, дъще Сионова, представила България. А ти, Българийо, майко нейна, кърмачко нёйна, наистина избрана си пред Небеса със зародиша твой от Създание досега. Ела, дете Мое, в Моите ръце, педя си Ми определена с върхове! Рила и Пирина – невяста и Жених, Руена и Гълъбец – руйността на Гълъба летящи. А Богдан – велика е Моя съдба! Той винаги приветства на Сион върха. И тез съдби велики представят пет континента земни.

А ти, сърце живо, туптящо, Сионова щерко, свише милост биде над теб и ти като сърце туптящо, ядро на Църквата Моя, простряна над пет континента, представи й съдба и сърцето на България представи България и нейните чада, родени в мъките й родилни, когато още се зачваше тя и видях я как се валяше в кървите си и казах: Жива бъди и вярна Ми бъди! Но тя Сянка беше и не разумяваше и отлетя! А се яви Същината и развя на Правда знамената. И роди кат майка чада, и ги откърми с кърма на Добруджа със зърната, на Дунава и Черно море мазнината, на четирите й краища плодовете, тя кърмеше родовете, въоръжена с вяра Авраамова и пращаше като майка на своите чада завети, рожби, кърмени от майчината й кърма! Расна и порасна и се разхубавя, но враг й завидя и я обвърза като робиня с вериги, петстотин мъчи я години. Но днес свободна вее знамена на Правда и Истина Моя чрез сила и Мощ върховна на смелия Вожд – Господа Исуса Христа, че тя откърми чада в чин ”Гвардия лична” на Неговата съдба!

О, елате, елате, Вселено, Всемире, Небе! Събуди се, Земльо коварна и погледни се – натоварена с грехове и беди, с кърви от войни, оцапана с петна! Но сърцето ти – ядро смело, представя го България и българските чада чрез вярата Авраамова на Църквата Моя. И днес над теб простирам длан по строго определение на Спасителния план, обсипан с квадратите на Урима и Тумима – Съдебните квадрати. И зова ви, всички вас, герои, като синове и дъщери употребени от зачатието си и определени да Ми бъдете верни синове и дъщери! Елате, пъстри кат дъгата, везма, по полата на България, от славянска кръв обагрени по снагата. Елате, създатели на везмата, четмата славянски!

Ела, Паисий, ти история й писа и от нея не се отрече, но българин се нарече! Елате, велики герои нейни, Левски с Комитета свой, борците герои, всеотдайни Мои моливи! Призовавам Захария, със строежа Мой те сравнявам. Но стражът Мой удостоен е по милост Той, за България и за Моята съдба чрез Съда велик да се прославя в тоз ден, в тоз залез на вековете като герои български по върховете, по низините, по полята, моря и океани сред Земята! Чрез децата като красни деви, кръстосващи й снагата, забили й камбаните на свободата!

А ти, Яно, Моя хубава, избрана, която се бориш с океана, влез в числото на твоите прадеди като герои избрани Мои! Вий за нейна чест (на България) се явете днес и всички избрани герои, които дори не Ме познават, но сърца им отворени за България се вричат. Елате днес във великата милост Моя и награда, след приноса ухаещ и Съда, ето десница простирам и България благославям!

Седем пъти по седем и седем пъти по седем благословена, Българийо, бъди, седем пъти по седем, сърце нейно, живо, туптящо, преблагословено бъди като майка разтворила своите гърди и приеми Ангела, слизащ със сила и власт и слава от Небеса (Откровение 18:1). Следва го Гласът, Българийо, съзнателно ела, дъще Сионова, към нея признателна бъди! Ела, стражо Сионов, неубоял се от нищо на Земя, но ден и нощ страж си бил за нейните синове и дъщери, натоварени й на плещи, дори и в последните си дни като лъвове са се борили с ледовете да развеят знамето й на върха. А други – да кръстосват океани, сред народи и племена от езици и колена. Да развяват знамето на съдба сърцето им е туптяло, не пощадили живота свой, ни на своите чада, но употребени свише от Небеса те верни са били към майката своя в чин ”България” и прославили са я сред народи и племена, и разнасяли са славата й, макар и да не са съзнавали това! Ето, десницата Ми е над България и над нейните жертви и хвали, нейните тържества явиха се като награда сетна за нейните мъки и тъги. Но днес тя свободна кат девица млада, облечена във воалите на Правда, представя планетата Земя пред Вселена, Всемир, Небе от Земя! Затова наградата й споделят и нейните чада!

О, благословена бъди, Българийо, седем пъти по седем! Благословени бъдете, нейни смели синове, българи – славяни, свише от Небеса! Благословени бъдете, синове и дъщери нейни, закърмени с истинната кърма! Благословени бъдете, деца, кръстосали нейните плещи, вменени като Красни деви, в деня на Асамблеята ваша и Гласът Мой кат камбанен звън ви е оповестил, и като камъни Авраамови ви употребих по обещание, деца и с името ”българче” ви назовах! И мнозина от дечицата, разкъсани от злодейска ръка за свободата нейна, днес вие вси сте издигнати на висота. Днес вас вси удостоявам, с име свещено, славянобългарско награждавам! И от днес за съдба благословени навек бъдете и в пътя свят и чист за майка ви България вървете, и знамето й достойно вейте. Вял го е Левски във всички победи, вяли са го с преданост в сърцата с риск за живота свой и на кладата да освободят педята Моя, България, за тоз ден на Земята!

А ти, Българийо, приеми наградата си достойна, хиляда и триста години ти са дар от Небесата, с мъки, скърби и тъги, но с победни венци на главата. Днес Аз те награждавам и още тридесет и пет години ти дарявам, като дяло Мое с победа увенчавам! Увенчана навек ти бъди, педо, строго определена, представила Земя пред Небеса! Вселено, всемире, ето, увенча се в победи Същината на Сянката древна поради туй, че Сянката погледна с неверие. А Същината се увенча с вяра Авраамова по обещание сред Земя! Това е тя – България!!! Само една дума ваша: Приемате ли, признавате ли, и вярвате ли, че туй, което Аз извърших от нея, днес я удостоявам и споделя тя всичките тези съдби заради Църквата на Сина Мой в чин ”Сионова дъщеря”, оправдана чрез Правдата Христова, чрез вяра Авраамова и изкупена чрез Кръвта Му свята завсегда – въоръжение като църква Моя? Амин.

Днес Аз, Всемогъщ Вседържител на вселенни, всемирни съдби, в чин Генерален Законодател”, в единство на Троен Лик и Съдия на всемирен, вселенен лик, в награда наградих реално България и знамето й, чрез сърцето нейно – ядрото земно, българско, църковно и Ви давам думата на съдба! Приемате ли, признавате ли всичко това или отричате? Чакам думата Ваша!”

Чу се песен на хвала! Пееха небесни пещи и тих ветрец повяваше Зефира нежен над България, разветите знамена и звън ектеше от ръчичките детски на камбаните на Асамблеята ”Знаме на мира”. О, явява се птичка пойна и запява като повест, единна с Гвардията лична, строена от деца! И единни сляха си гласовете в ден свободен пред Небеса, и жънеха сноп лъчи, победите над земните лехи! И плуваха кораби над вода – Дунава, кръстосваха океани и моря и вееха флага на България – една единствена звезда в чин ”Яна” продължава!

”И днес за съдба, ний, наблюдатели и свидетели, свидетелстваме за всичко това! А Ний, Съдът, вси в единогласие свидетелстваме свише и покланяме се чрез Старци двадесет и четири и Четири живи същества, че всичко, всичко приемаме и признаваме, че то чрез нас мина първо! И тогава приключи чрез Всемирната Троица, наш Създател, в чин ”Генерален” – Бог Отец, Син и Дух Святи с Мощ велика, Законодател и Съдия! И покланяме се чрез Старци двадесет и четири и Четири живи същества, и заявяваме:

”Достоен си, Творче наш, Създателю, земни Спасителю, Изкупителю, да прославиш Името Си чрез педя Земя, представила планета Земя! И чрез сърце живо, туптящо на Гвардията лична Твоя, представила Църквата навек новозаветна Твоя! Амин!

Днес, събота – 06.06.1981 година, велик Бог извърши съдба над България и я въведе пред Вселена, Всемир, Небе чрез педя Земя изкупена в свято употребление като новозаветна църковна съдба и я узакони, с награда награди й хиляда и триста години (Даниил 12:12 с прибавени тридесет и пет години водено дяло на Духа Света чрез Глас съдебен – времето на Съда!). Амин! 06.06.1981 год.

БЛАГОСЛОВЕНИЕ НАД БЪЛГАРИЯ КАТО НОВОЗАВЕТНА СЪЩИНА

(част от словото)

Грейни, Слънце, от небе и озари планета Земя! Спусни невод златен над Рила и Пирина! Пирин – мрамор бял, конче яхнал. Грива му Бъндерица със стражи охранен. Рила му подала ръка, Илийна платна бели простряла и те двамина са, Българийо, за мнозина. Теб единствена избрах и с лъч лъчезарен те огрях, с венец на увенчание те украсих. От Рила и Пирина до Добруджа със златни класове ти си Моето избавено дете! От Дунав до морето Черно камъни свещени и пясъци донесох ти в съдба с два дисага мощни. На кулата в Асамблеята детска строих те в съдба и единно Мое Войнство събрах!

Теб, Българийо, светиня твоя на героите древни от синове и  дъщери, в един незнаен войн те наградих. А сега, Българийо, в мощ велика погледни, Сион ти на плеща свещена, с ухаен принос явява се Раят с роза благоуханна, ден и нощ пред Небе стои! Българийо, житница златна със златни класове! Дунава и морето, плодородните поля, това са Моите щедри дарове. Грейни, Слънце, Слънце златно, спусни неводи над нейната снага, препаши й пътищата земни и като една колесница с дизгини, в Мощ препусни и премини граници надлъж и шир чрез синове и  дъщери!

О, Вселено, Всемире, елате и погледнете я, сукмани сини с бели кенари извезани й поли – на Кирила и Методия писмената и тя кърмачка се яви сред народи и племена, езици и колена. О, Българийо, Моя си била, факел огнен с пламнали сърца! Пламтят зарите мощни, Земята обикалят и над пет континента земни Църквата Ми озаряват, че ти, Българийо, девица си Моя в ръка, напред водя ти съдбица за во век в съдба, че тук, Българийо Моя, в Средногорие Твое, Сиона съхранен между Богдан и Гълъбец, о, тук, над възвишението смело ще се яви Архангелска тръба! И от тук ще поеме шествието на изкупената Моя съдба!

О, Българийо Моя, навек избранница си Моя, препасал съм ти чресла с Пътя млечен на небесния План на спасение. Строил съм ти войската – на Гвардията лична Моя съдбата. Ще се отречеш ли ти от съдбата, че съм ти Жених от Небесата? И чрез синове и дъщери твои възлюбих ти съдбите. Ти си Моя кърмачка завсегда. Сред теб е стомната Моя и жезълът свещен на Аарона, разцъфнал завсегда, бадемът цъфнал, ябълка и круша. Дал съм ти крината в ръката, кърмиш чадата, жита твои златни хранят ти децата. Славянко Моя, българко, славянка Моя си на Земята, затуй те посетих. Кирила и Методия с везмата на писмената ти подарих – буквичките, дадени ти сред Земята! Климент и Наум, Ангелария и вси просветители твои. А чрез Паисия със Славянобългарската история те наградих! Левски и комитети и вси в целокупност герои твои, това са Войнствата Мои, строени да те защитя и освободя, като свободна Моя педя земя да те явя!

О, Българийо, девицо Моя, ела, приведох те през огнена изпитня, но вярата на Авраама, внедрена дълбоко ти в гърда, тя се изяви в древните герои – апостоли за свободата твоя! А ти, робиня, окована във вериги тежки на поробени съдби, народи си чада верни и чрез вяра повдигнаха духа народен! Яви се Райна княгиня Моя и извеза Лъва смели от Юдина съдба, и окръжи го с венец от житни класове, развя го свободно като знаме сред жестоки врагове! И днес то се вее, украсено с Лъв и звезда и навек освободено като могъща Моя съдба!

Българийо, Българийо, ти вярна Моя остана с вярата на прадедите твои и вярна остани за Моите съдби! Защото ти, Българийо, разтвори си гърда с два съсци, кърмачко моя, протече чрез тебе словесната кърма и прие Ангела, небесен пратеник до теб чрез Гласа съдебен. Яви се той сред теб и Глас повиши твоята дъщеря, и над пет континента простря ръка Люд-мила – люде мили Мои и събра ги вси, и в чин ”Красни деви” под Знамето на мира (Асамблея ”Знаме на мира”) събра ги тя под твоите крила, кърмачко на народи и племена! Простряла си повоя свой, смело строиш по Земя, просвета носиш и кърмиш. Възлюбиха те над пет континента земни народи и племена. Въздигнах те и на пиедестал те поставих, ти си Моята съдба! Сред теб строих Личната Си гвардия, ти кърмачко, ги накърми и чрез децата смело под покрова си Красните деви приюти!

Вейте се, знамена нейни, над пет континента земни, сред върхове земни, в снегове повити героите нейни не се убояха, ни за живота си се пощадиха. И свободно знамето й вяха и една песен като химн свещен запяха старци, младежи и деца сред теб, любима Моя, Българийо, вървяха! Вярата в гърдата не изчезна от страната. Затова от Атона до Охрида син, Дунава бели и морето Черно една песен ще се пее и тя ще бъде химн свещен на победи смели! Днес си с венец лъчезарен украсена, с Мощ велика наградена! А незнайният войн сред тебе събра костите си и в огъня, що в гърдите му гореше, за тебе не се щадеше, днес в един венец ги събра. И на вси в сърцето дълбоко внедри плама, да продължи поколението за много дни! Глава си ти с венец украси, ”Върви, народе, възродени“, нек таз песен сред тебе ечи!

Днес, Българийо, факел на Светлината ще запалиш на съдебните съдби, кат героиня чрез църквата Моя над пет континента земни, сред народи и племена благословение вечно на спасение ще отнасяш за вси, че свобода вечна подарих ти завсегда! Аз, Творецът ти Всемогъщ на Небе и Земя, окрилям те и пазя за во век във вечността!

О, Рабиньо Моя, Моя съдба, приех ти целокупното служение на съдба! Ангели те окриляха и духът ти буден бе и викаше за България, за народи и племена, езици и колена и мир просеше завсегда…

10.10.1981 г.






Гласувай:
3


Вълнообразно


1. dobrodan - Затуй Глашатаят се яви, Глас свише съдебен на Небеса и в чин ”Мой слуга“ го изпратих по кръстопътищата да покани хроми, слепи, недъгави на Господната софра. И т
30.07.2021 18:31
Очаквали сте манекенки от Визаж ли да дойдат?
Да кърмиш деца на 4 и нагоре години не е препоръчително. Остават психически травми.
"Славянко Моя, българко, славянка Моя си на Земята, затуй те посетих. Кирила и Методия с везмата на писмената ти подарих – буквичките, дадени ти сред Земята! Климент и Наум, Ангелария и вси просветители твои. А чрез Паисия със Славянобългарската история те наградих!"
:):):):):) Славяните никой не ги е бръснал за хора освен българите. Затова ли ни го връщат тъпкано?!
"О, Българийо Моя, навек избранница си Моя, препасал съм ти ЧРЕСЛА :):):):)!!! с Пътя млечен"........ТОВА С МЛЕЧНОТО ЧЕРЯСЛО Е МАЛКО ГЕЙСКО, ЗАПАСАНО НА ДЕВИЦА - ИСТИНСКО ДОЙЧ ПОРНО!
И какво, след 40 години същия юец джвакаме?
Значи тая, вашта почитаема стрина, ви е взела за боядисани врабчета, пък вие гълтате като юрдеци глупостите й?
Да, точно това правите :).
Петрова, лапай, че утре сме първа смяна! Абе хора, детето искам да нахраня, че нищо не яде на вечеря!
:):):):):):):)!!!!
Всичката ви е такава!
цитирай
2. blagovesteliseev - Вероятно си чувал, че има Бог и че ...
03.08.2021 17:06
Вероятно си чувал, че има Бог и че всичко на земята се развива по строг план. Нарича се още СПАСИТЕЛЕН ПЛАН. Към края на този план на небето се провежда така наречения страшен или Великия Съд. За неговото провеждане е необходимо на Съда, сватбата или пира да бъде представена земната църква. А това трябва да стане, защото всъщност небесният съд решава и съдбите на Земята.
Тази, която трябва да се представи е църквата. В Библията тя е описана като Лаодикийската църква или по-просто това е протестантската църква. Тя обаче не се е приготвила за сватбата - съда и Бог я избълва, отхвърля.
След това Бог кани други хора, но те вече не са, както ти много образно казваш от Визаж и избира да употреби в съда България.
Това вече е минало, а в този откъс Бог обяснява как и защо е избрал да употреби България по времето на Съда.
Задачата ни днес е да разнесем съдебните решения, наричани още скрита манна, късен дъжд.
Затова обърни внимание на този откъс:
"Днес, Българийо, факел на Светлината ще запалиш на съдебните съдби, кат героиня чрез църквата Моя над пет континента земни, сред народи и племена благословение вечно на спасение ще отнасяш за вси, че свобода вечна подарих ти завсегда! Аз, Творецът ти Всемогъщ на Небе и Земя, окрилям те и пазя за во век във вечността!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blagovesteliseev
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 231065
Постинги: 69
Коментари: 210
Гласове: 1799
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031