Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2013 13:00 - Заблудата на врачките
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2285 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 22.02.2014 20:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                          Тайната на    Тринайстата "зодия" Змиеносец



Древногръцката митология свързва Змиеносеца с името на Асклепий, бога-лечител, син на Аполон и нимфата Коронида.


4000 години преди ...

Четири хилядолетия преди това, когато Езичниците все още нямали религия като Християнството:

"....Преди 4900г. в Египет живял прочутият лекар и архитект Имхотен.Той е праобразът на древногръцкият бог на медицината и лекарите Ескулап или Асклепий-син на бог Аполон.
Бог Аполон прекарвал много време между хората.Когато хората били болни той ги съветвал какви билки да събират...." - пише в митологията.

Как обаче интерпретират тази митология днес платените историци?

Змие - носец или по-точно зодията ПАЯК.

Зодията Паяк
В древни, незапомнени времена астролозите действително са боравели с 13 зодии. Те наричали тринадесетата зодия “Паяк”. Символът на тази зодия бил мистичният Келтски кръст, смятан за символ на Земята.

В съвременната астрологична литература не можете да намерите и едно единствено изречение за тази тайнствена тринадесета зодия. Тук- таме се срещат само намеци за някаква “забранена зодия”.

Само в някои апокрифи може да се намери цялата истина по въпроса. Както вече отбелязах, мнозина астролози, подвизавали се преди нашата ера, разделяли Зодиака на 13 части.
Смятали, че регент на тази зодия е Луната с цялата нейна променливост и непостоянство. От редица прашни документи става ясно, че зодията Паяк е била известна и в древна Гърция.

С нея са боравели обаче и жреците на друидите. По всичко личи, че зодията е била заличена или забранена в Римската империя. Считали, не без основание, че този знак е опасен и зловещ.

Защото родените под знака на Паяка винаги поднасяли на околните непредсказуеми и много неприятни изненади.

Под тази зодия имо родени доста мошеници, измамници, фалшификатори, наркомани, озурпатори, терористи.

Примери за съдбата на такива хора,родени под знака Паяк.

Един от тях е провалилият се с гръм и трясък мошеник Ури Гелер. Преди да бъде изобличен, той бил изследван много обстойно в лабораториите на Стандфордския университет. Парапсихолозите, медиците и физиците, занимавали се с него, не могли да дадат разумно обяснение на “феномена Гелер”. От проведените с него експерименти не могли да направят рационални изводи и заключения. Трябвало да се появи илюзионистът Ранди, който най- подробно и вещо разкрил шмекериите и измамите на Гелер.

Още по- смайваща е историята на Пит Таунсенд. Той така се пропил, че дори по време на концерти започнал да пада от сцената… При такъв един инцидент тежко наранил главата си. .....

Друг чудак, роден под знака на Паяка, е англичанинът Робърт Лефтуик. Той минава за най- големия крадец на всички времена. Отличавал се от другите още в училище, защото с лекота запомнял от пръв прочит огромни текстови пасажи. .....


До ден днешен се смята, че човек много трудно може да се изплъзне от влиянието на “паяците”.


Тайната на ЗМИЕНОСЕЦЪТ

В древногръцката митология има и описания къде се вижда съзвездието "Змие-носец"..то е само съзвездие за него не се носят легенди че има зодиакален знак....защото числото 13 носило на притежателите си само злини и нещастия.

След манипулацията върху календара, направена от Цезар,числото 13 е било набедено за число на лошия късмет, някои са наричали съзвездието "космическата костенурка".....някои го наричат "Змиеносец".

Други са го наричали по друг начин.....за да не привлекат лошотията върху себе си съставителите на съвременния календар изхвърлили от употреба числото 13 и заличили повечето данни за това съзвездие.....докато някакъв учен от 18 век, не изравя документите от архивите на Ватикана и не изнася информацията на яве.

За този си акт клетникът бил наказан с каторга (доживотен затвор).



www.nauchensviat.eu/





Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kozme - Числото 13 за няк....
23.10.2013 10:26
Числото 13 за някои хора наистина е фатално.
цитирай
2. mt46 - За други пък
23.10.2013 13:05
числата 12, 14 и т. н. са фатални... :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031