Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.05.2014 08:46 - ЕНЕРГЕТИКАТА И МАСОНИТЕ
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 3087 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 18.07.2014 10:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                          Горещият въглен е на път за
    реализирането на АЕЦ Белене и внедряването на масонската ложа


Великият приор Румен Ралчев поздравява новопокръстения рицар Слави Бинев.....

image

И още.....

Ориент Белене е конфликтна точка за масоните, които искат да отворят там филиал. Преди месец в Болканлийкс изтече документ, от който става ясно, че софийската ложа "Сговор" иска да отвори в Белене "огнище", но  "великият майстор" Володя Лозанов не дава, защото "в българското масонство за енергетиката отговаря точно определен брат".


ФАКТ - правителството на ГЕРБ падна толкова скоро, колкото се очакваше в ложата.



Прието е да се смята че, в такива Ложи участие взимат всякакви хора с професии от всички сфери на икономиката и политиката на една държава. Те са движещата сила и те могат да провалят едно правителство и да издигнат друго на негово място. Тези хора има влияние и познават определени кръгове във властта,които просто си вършат работата - пропаганда и реклама. Така е в живота. Обикновените хора може да си мислят че от тях зависят правителства и управление - това е заблуда. Нищо не зависи, но такова впечатление се прави нарочно. Протестните движения ги организират масони.

 

 Кой дърпа конците в българската икономика и бизнес?

Не си мислете че това е Министерството по икономика. Не! Не са те! Те са само за "пред очите на народа".
И ДКЕВР не са!

Отговорът е -   масонската йерархия  -  масонските доходи - масонската  ложа "Сговор"и др.масонски ложи - мафията,спрягат се имена от всички партии и партийки,хора с различни професии има даже и студенти, в момента,борещи се да вземат властта.


След като съмненията на вътрешни хора от масонската ложа за финансови злоупотреби са публичен факт, би трябвало да има ревизия от компетентните служби,(които не са от ложата или от мафията,хора с "чисти досиета") за да се види дали милионите на "майсторите", управлявани от Емил Хърсев, не са някаква форма на пране на пари.



Кой е въпросният "Брат", който отговаря за енергетиката на България? Впрочем, напълно възможно е българското масонство да си има братя, отговарящи за ДАНС, Прокуратурата, ВСС, МВР, Президента......(енергийната мафия).Такава е навсякъде управляващата класа - масони, тамплиери и милиардери,с капитали натрупани от неизвестни източници. Дали този "брат" не е в редиците на ДКЕВР, определящ ценообразуването на енергията по пазарни цени? Или е някой, който иска милионите му да станат милиарди, увеличавайки цената на потребителския ток всяка година с по 5 -10 %.(това си е доста голяма печалба за лични ползи)....(даже пак имат желание цената на тока да поскъпне от 1 юли,тази година с 10%)


Но.....както знаем......

Благодарение на тях, тези "братя", ние обикновените хора имаме заводи, фабрики, места където да работим и да си храним семействата. Трябва да го разберем и да се борим за по-високи доходи, а не по-ниски цени. Защото високите доходи - дават висок стандарт на живот.



Парите затова са създадени (финикийските знаци) - за  да  служат на човешките нужди! С тях може да се купи всичко на света, включително политика, бизнес, пазари, лукс, красота и здраве! Всичко!


Още ли си мислите че "народа" може да управлява нещо или някого  в България?

Тази социална държава умря още през 2000 г...когато в управлението й се включиха силовите групировки и масонски ложи /тамплиери/.



05.05.2014.





Гласувай:
12


Вълнообразно


1. kostas - Ами то и чипирането на хората е завършено отдавна ! Всеки си има номер -ЕГН !!!
05.05.2014 09:51
Още от самото раждане , на всеки се дава този номер до края на живота . Когато си вадите лична карта или международен паспорт доброволно и добросъвестно си попълвате бланката с личните данни - домашен адрес , цвят на очите ,дата на раждане , ЕГН ...пръстови отпечатъци!!! При съвременната компютризация е въпрос на секунди да се изясни кой кой е !! Къде се намира ! Отделно че и IP адресът на компютъра и телефона са известни . И ако някой си мисли ,че тези данни може да скрие е пре достатъчно наивен . Реалноста на Новият Световен Ред са пред очите ни !! Излишно е да питаме : "Кога стана "!!
В капана сме всички ! Осъзнавайки го, е нужно да търсим изход !! И не си мислете ,че ще е лесно !!Системата може да се разбие - умно !!!
цитирай
2. andri - ДКЕВР ще "изчакат" до решението на "брата", дали ще има линчуване
11.05.2014 08:41
или ерп- тата ще се сбогуват с лицензите си?


ВЕИ навлязоха в употреба 100% по времето когато ГЕРБ беше на власт. Една доста голяма бройка от герберистите имат акции във "перките" на Калиакра и южното черноморие. Защо мислите че, Б.Борисов така яростно се развика на ДКЕВР заради лицензите на ЕРП-тата? Не че го е еня за бедняка - българин, а защото се страхува че, паричките които му идват като дивиденти от печалбата на енергоразпределителите ще секнат. Влезе във власта гол като пушка, а излезе слез 4 години милионер. Как се става милионер в България само от една заплатка, макар и да е с 4 нули?

Ето заради това че в 35% от администрацията на родината ни са внедрени активисти и агенти на ГЕРБ, стават такива работи като:

Инцидента В СТ.ЗАГОРА ,който накара хората да се отдръпнат от бившата власт - сега опозиция и да напищат пред гражданите на България -"Никога повече ГЕРБ".


РПГ: Никога повече ГЕРБ в Нова Загора, стига толкова психически тормоз и заплахи!

От Движението за справедливост искат отстраняване на кмета Грозев за злоупотреби с еврофондове.


Същевременно, по улиците на Нова Загора бяха раздадени листовки с послания „НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ“. „Градът прие радушно това послание и не бе нужно да ги раздаваме, те сами си ги искаха“, коментираха членовете на РПГ.

Психическият тормоз от гербаджиите не стихва и през 2011 г., на Станка са извити ръцете при законен протест на площада в Нова Загора. По настоящем, тя е в състава на работните групи за разработване на Договора за партньорство и програмите на Република България за програмен период 2014-2020г. Работата по оперативните програми на ЕС й отваря очите за злоупотребите, които се случват в Нова Загора по времето на ГЕРБ. По време на срещата си с председателя на „Движение за справедливост – РПГ” Николай Цонев, тя обясни детайлно и връчи документи, доказващи осъществените престъпни схеми от ГЕРБ с обществени поръчки.

„Тези документи ще бъдат връчени на разследващите органи и ще търсим отговорност. Стига толкова психически торзмоз и заплахи. Не може само те да ни притискат, все пак ние сме по-силните.“, категоричен бе Цонев.

Пресконференцията ще се води от председателя Николай Цонев. „Движение за справедливост – РПГ“ обединява различни хора, пострадали от управлението на ГЕРБ и произвола на Борисов и Цветанов и които не желаят връщането им на власт.

(както едно време "репресираните" бяха против БКП....след време всичко утихна.....докато на власт не седнаха истинските агенти на ДС, под шапката на Герб и приятелски кръгове.Сега пак има "репресирани" но са срещу ГЕРБ
и като си знаем УроКа "не ритай срещу "ръжена" защото не знаеш кой ще дойде на власт след време", знаем но си траем.....кое "по-малко ЗЛО, ще изберем след 4 години?") ще решат "големият и малкият брат от масонската ложа:)))))

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930