Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2016 16:17 - МРЪСНАТА СДЕЛКА НА МЕРКЕЛ С ТУРЦИЯ
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 6797 Коментари: 12 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
                      СДЕЛКА С ДЯВОЛА - ще се получи ли ОСМАНСКА ЕВРОПА?



Страните членки (28) на ЕС ще плащат на Турция, за имигрантите, 3 милиарда евро!!

                      МЕРКЕЛ СКЛЮЧИ МРЪСНА СДЕЛКА С ТУРЦИЯ,

              нарушавайки европейската конституция и правата на човека




Чрез - сделка с Турция, за да се справи с проблема с миграцията, Европейският съюз е тръгнал срещу своите морални и политически принципи. Внушителен брой германски политически коментатори остро разкритикуваха „мръсното” споразумение на ЕС с Турция по проблема с миграцията, отбелязва РИА „Новости”, позовавайки се на множество публикации в германските медии.

Така например авторитетният германски седмичник „Ди Цайт” цитира политичката и адвокатка Дилек Курбан, която заявила, че от самото начало споразумението е било спорно от политическа и морална гледна точка и че то трябва да бъде подложено на критично разглеждане след терористичните атаки в Париж на 13 ноември.

Тя също така поставила под въпрос способността на Турция да предостави адекватна защита на политическите бежанци, препращайки към двамата сирийски журналисти, които пишеха за зверствата на „Ислямска държава” и които бяха намерени обезглавени в Турция на 30 октомври.

В допълнение, сирийците не могат да получат статут на бежанци по силата на Женевската конвенция поради обстоятелството, че Анкара е въвела т. нар. система за „временна защита”, която не предвижда, че бежанците получават надежден правен статут. Вследствие на това, подписването от страна на ЕС на споразумение с Турция не е в съответствие с международното право, според Курбан.


Друг германски вестник, „Ди Велт”, описва споразумението между ЕС и Турция като „мръсна сделка за сметка на човешките права”.
Коментаторът от в. ”Берлинер Моргенпост” Кнут Прийс също критикува ЕС, като изрично набляга на „лицемерието” на Европейския съюз, който според него досега се е провалил в разрешаването на проблема с миграцията, в момент, когато той все още не се е превърнал в „криза от безпрецедентен мащаб”. Според него настоящите преговори между ЕС и Турция за мигрантите изглеждат като пазарлък.

В неделя - 7.02.2016. ЕС и Турция одобриха съвместен пран за справяне с притока от мигранти към Общността, според който страните членки на ЕС ще отпуснат 3 млрд. евро на Турция и ще дадат тласък на преговорите за членството ѝ в ЕС.

Единствено Италия прави леки спънки тези пари да не ги получи Турция, докато не промени отношението си към съседите и не премахне дискриминацията тотално.

Но, явно че Меркел има силни подръжници и тя решава, дори и с риск да изгуби поста си на канцлер. Изобщо, тази жена запозната ли е с обстановката тук на балканите?
Имам чувството че тя живее в свой измислен свят и си мисли че на балканите всичко е О-кей. Но Турция е само 1/3 балканска територия, по-голямата й териториялна част се намира в Мала Азия. А, Мала Азия не е Европа!!




Гласувай:
20


Вълнообразно


1. planinitenabulgaria - Другарко трол,
08.02.2016 18:30
Темата е неподходяща за Вас да я зоподмятвате. Сезирайте се вдърху други теми Ви съветвам, защото човекът е по-умен от жената и Бог го е създал да й помага, да я предпазва от глупости...
цитирай
2. djem - Последна клюка за Меркел и Бокова
08.02.2016 19:51

Ирина Бокова няма шанс в ООН,
Меркел се готви за този пост,
ако Меркел стане гл.секретар на ООН, в най скоро време ще унищожи организацията, така както предаде собствената си държава, като вкара арабите у дома си.
Европа изпада в криза заради Ангела Меркел. При това Меркел беше тази, която тласкаше Европа напред през изминалите години. Трагично е, казват някои. И в резултат доверието в ЕС намалява драматично.Какво ще става оттук нататък? Ще продължи ли Меркел своя курс или ще подаде оставка? Или пък ще бъде свалена от власт? Засега няма отговор на тези въпроси.Не дай Боже пък в Германия да бъде извършен терористичен атентат! Мнозина веднага ще припишат вината и за това на Ангела Меркел.
цитирай
3. djem - 10 години Меркел управлява Германия успешно!
08.02.2016 20:01
Но, доверието в нея се срина от 2015 година, заради емигрантите от Либия, Иран, Афганистан, Сирия. Само за година в Германия влязоха без визи около 10 000 емигранти. Не са милиони, както пищят германските и руските медии.

Други пък говорят че мигрантите били милиони вече пристигнали и идат още.
Колкото и да са Германия им предоставя ВРЕМЕННО ПРЕБИВАВАНЕ - докато войната свърши в родината им. Имигрантите ще бътат " помолени " да напуснат страната.

Колкото до сделката, Германия си има и парламент, не е само едноличната търговка с доверие Меркел. Ще видим как ще реагират Парламента на Германия и ЕП. До колкото знаем, Турция има да изпълнява 35 глави,докато бъде готова за ЕС. Все още не е изпълнила и половината.
цитирай
4. marley - Сделка ще има и ще плащаме всички заради Меркел - ЕООД
08.02.2016 20:19
ТУРЦИЯ иска пари от ЕС за училища и школи за бежанците, НО, ТУРЦИЯ няма възможност да интегрира бежанците, защото по закон тя може да им даде ВРЕМЕНЕН статут т.е. временно пребиваване в страната. Как тогава бежанците ще се интегрират, временно не може?
След като мигрантите НЯМАТ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ - КАК ТОГАВА СТАТИЦИТЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОЛКО ХИЛЯДИ СА ИЛИ ПО-МАЛКО?
СДЕЛКАТА СТРУВА НА ЕВРОПА 3 МИЛИАРДА - платени за две години, но в договорката няма определено число емигранти, нито дата до кога ще влизат емигрантите в Европа?

И още нещо за парите
Дипломати от Брюксел предложиха 500 млн. евро да бъдат осигурени от общи фондове, а 28-те да внесат остатъка всеки според възможностите си. Има възможност онези страни, за които ЕК смята, че вече са поели голяма тежест с мигранти, да получат фискални облекчения за вноските си в този фонд. По-богатите страни, включително Германия и Франция, искат цялата сума да се плати от общия бюджет, дори ако това трябва да стане за сметка на резервите му. Според тях това ще спести тромави парламентарни процедури в някои еврочленки.
цитирай
5. kvg55 - А България, която ще е най-засег...
08.02.2016 20:33
А България, която ще е най-засегната от евентуалното приемане на Турция в ЕС, къде е в този процес. Няма я. "Каквото кажат началниците", ще рече Боко.
цитирай
6. lidislidis - То вече се е получило мюсюлманска Европа
08.02.2016 21:51
Благодарение политиката на ЕС Брюкселските сводници на исляма.
Въпрос на кратко време е да с види и осъзнае от всички европейци.
В момента ние сме във вътрешна война с мюсюлманите, проникнали в Европа и доведени от ЕС. Неотдавна дори ИД поиска официално и се закани, че ще върне старите си земи в Испанска Каталония обратно с война. Турция може би крои същите планове за старите си граници и колонии. Натам вървят нещата. ЕС лети с бясна скорост към разпад. Гражданските войни са неизбежни в държавите на ЕС, отделно ИД напира, тъй като контингента му отдавна е в Европа. Германия става руина и най засегната от събитията. Всеки се оправя сам. НАТО е заето с Русия. Англия се стреми да командва и извлича средства от Скандинавските страни, но идеята й скандинавието да стане поредната и колония не минава. Всеки тръгва по свой път, както си го е направил и асфалтирал...
Виновни са си самите европейци за всичко.
цитирай
7. fascindoo - Грешка!
08.02.2016 23:36
6 милиарда евро
!!!
Абе, четете последните данни на кака Меркел, бе!
цитирай
8. staler - много проста я изкарахте тая баба ...
09.02.2016 07:10
много проста я изкарахте тая баба меркел,бе еи.....що си мислите че тя има избор,мм?...наи малкото което може да и се случи е да си завира тия фолксвагени/както и доста от моделите на ауди,бмв.../в тлъстия задник..
цитирай
9. kush11 - Хадееее и теб те изкараха другарка, ...
09.02.2016 07:47
Хадееее и теб те изкараха другарка, че даже и трол. Деба тъпака планински, деба!
цитирай
10. andri - Не вярвам че, тази жена ще успее да вкара всичките 28 членки в капана на Турция,
09.02.2016 08:13
която гони християните, вкарва ги в затвора и ги дискриминира спрямо ислямистите. И,ако в Германия наистина има толкова много изнасилвания, колкото ги изкарват в медиите, то как германския народ ще се съгласи да плаща луди пари на исляма за да го интегрира. Няма как да стане, при положение че Турция няма такъв закон за интеграция на бежанци, Германия също няма такъв закон,както и ние - имаме само право да им даваме временно пребиваване. Но, ЕС спускат разни програми които да осигурят работа на такива временни пребиваващи за определено време, а какво става след това време като изтече? В Германия според статистиката около 10% от населението е мюсюлманско. Мюсюлмани живеят и в САЩ, Франция, Белгия, Швеция и др. страни в Европа и Европейска Азия. Не е хуманно да гоним хората, особено ако в родината им има война. Но има стръни където няма война, и все пак населението им емигрира непрекъснато.

Така е било и в древността. Великото преселение на народите е траело близо 100 години. Не можем да го избегнем. Този процес е свързан повече с природните бедствия, отколкото с всичко останало.
цитирай
11. balkan1 - ИСЛЯМИЗАЦИЯТА НА ЕВРОПА
09.02.2016 15:29
http://balkan1.blog/politika/2015/12/15/isliamizaciiata-na-evropa.1415135
цитирай
12. barin - Положението на България
12.02.2016 20:11
България във всички случаи ще бъде засегната по отношение виждането на Европейския съюз(ЕС) спрямо нея. Меркел не води правилната политика. Арабите и изобщо исляма навлиза в Европа. Мюсюлманите осъществяват вековната си мечта и следват начертания от Мохамед път. ЕС Трябва да се противопостави по-решително.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031