Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 15:27 - Инцидент или блъф?
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2868 Коментари: 6 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
          

      Маргарита Ралчева: Белгийските служби вероятно знаеха за атаките.



Фалшивите "атентати" взимат фалшиви "жертви"
но паниката е № 1 и медиите командват положението, въпреки че журналисти не са допуснати до летището.


И като не забравяме че в света Всичко се знае предварително, защото хакерите това им е работата, особено правителствените и разузнавателните хакери (програмисти), не се чудим много че "изневиделица" станали атентати и утрепали "невинни жертви". И като знаем как студени мъртви тела падаха от небето, когато самолетни "инциденти" ставаха миналата година, се сещаме как правителствата си намират причини, за да тероризират населението на собствената си държава, а после и да тероризират тези които са "виновни" за атентатите.

През 2015 г Франция веднага след "инцидента" на летището, подготви атака срещу атентаторите. Как се подготвя обаче една такава атака и колко време отнема? знаем.
Не става веднага. А френските власти, по време на атентатите, вече бяха готови с ответния удар - изнесоха информацията в интернет предварително със заглавието "Франция очаква атентати в столицата си!". Брюксел също излезе с лозунг още в началото на годината и белгийското правителство очакваше такива атентати - инцидентни на секундата....вече имаше подготвен ответен удар срещу "виновния".


Какво прави 2 пъти в годината турския президент в Брюксел? Ердоган е в Брюксел и...атентатите станаха в действителност, дали?
Ердоган иска място на масата! Но, ЕС не дава тази възможност и...има последствия, които никой западен президент не признава публично, че Турция рекетира Европа.


Тъй като преговорите с ЕС не са в центъра на политическия дневен ред, процесът на членство в ЕС не е тема за предизборни кампании в Турция. Отношенията ЕС-Турция вече не се оформят във връзка с въпроси, които са от решаващо значение както за Турция, така и за ЕС, като НАТО, политика на сигурност, Съвета на Европа, човешки права, демокрация, върховенство на закона, мир в Близкия изток и политика в енергетиката. Политиката на ЕС към Турция е все още такава, каквато беше при Саркози.


ВАЖНОТО Е да се всява страх у европейците

Всички медии пишат усилено за атентатите на летището в Брюксел. Журналисти обаче не са допуснати. Няма снимков материал на мъртвите жертви, които пресата обявава - 110 души. Не се виждат линейки в момента на атентатите! Къде са бомбите, къде са черните димки?


След експлозиите на стирките на метрото, които са в непосредствена близост до европейските институции, се появиха информации, че жертвите на експлозията в метростанция "Маалбеек" са 20, а на летището - поне 14. Общият брой на ранените е поне 130.

Пътниците, които са били готови за полет не са ранени.

   image
 пътниците на летището, няма ранени, няма жертви.


"Анентатът"

Има заподозрени? Нещо много бързо намериха виновните...и се знаят имената им!! (особено, когато предварително са планувани)

Кого издирват в момента?
Белгийските сили за сигурност продължават да издирват двама заподозрени за парижките атентати, към които насочват събраните доказателства през последните дни.

През септември миналата година Лаашруи е бил проверен на австрийско-унгарската граница, която прекосил с автомобил заедно със Салех Абдеслам и Мохамед Белкаид, друг от предполагаемите организатори на атентатите в Париж. По време на проверката граничарите подминали фалшивите документи на Лаашруи. Впрочем Белкаид беше застрелян миналата седмица по време на обиск в едно жилище в брюкселския квартал Форе.
Издирва се и Мохамед Абрини, близък приятел и съсед на Абдеслам в Моленбеек. Срещу него също е издадена международна заповед за арест. Смята се, че един от братята Абрини се бие в редиците на т.нар. "Ислямска държава" в Сирия, а самият Абрини навярно е шофирал един от автомобилите по време на парижките атентати.

Всички коментари, предположили че тази "атака" е фалшива, бяха изтрити от онлайн вестниците.
На снимките предоставени от летищните власти си личи че, димките приличат повече на саботажи, отколкото на атентати, защото са високо над сградата на летището - на тавана и покрива, там където почти няма хора.

Службите са знаели предварително за т.н. "атентати" и не е правилно да се обвиняват сега.

Тъкмо това правят в момента мнозина във Франция, след като в Белгия арестуваха Салах Абдеслам, един от предполагаемите организатори на атентатите в Париж на 13-ти ноември миналата година. Дори ако е вярно, че белгийските власти не са имали пълноценна информация за ислямистката сцена в Брюксел, пак трябва да се запитаме: а нима френските служби са си свършили работата? Защото, ако я бяха свършили, те сигурно щяха да успеят да предотвратят ужаса, който се случи в Париж през онзи ноемврийски ден. Така че вместо да си разменят взаимни обвинения, службите на всички западни страни занапред трябва да работят в изключително тясно сътрудничество.



Гласувай:
16


Вълнообразно


1. kvg55 - Съмнения за участие на тайните с...
22.03.2016 15:40
Съмнения за участие на тайните служби в атентатите са още от 11.09. 2001г.
Фактите за това стават все по-настоятелни и по-досадни.
цитирай
2. andri - Тайните служби, явно разсъждават като малки деца
22.03.2016 20:52
защото са толкова прозрачни в действията си че стават банални. Колко дни минаха от "атентатите", защото днес по обяд ИД вече признала че е виновна за тях?
Всичко това прилича на нагласен сценарии. Удря се така че, да се види от много хора, да стане скандал и после контраудар.
цитирай
3. andri - Освен това Цачева нали е там
22.03.2016 20:59
та, тя се обадила на премиера че всичко е спокойно..вече. Много бързо се успокои нещо гнило има ... чак правителствения самолет беше подготвен да лети до Брюксел да вземе българите, но полета е отменен. ЦАЧЕВА И ДРУГИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ ОСТАВАТ В Брюксел.
цитирай
4. saankii - многоо верен анализ...Поздрав!
22.03.2016 21:28
хората живеят във филм,виртуално кино,
и не се усещат, че са безгласни марионетки..
в един пъклен план за поробване и тотален контрол.
гледат си фейсбука и туитъра, и си цъкат
татуси на смартфона, на който още дъълго ще плащат..лихвите..
цитирай
5. dalida - Белгийските военни и тайни служби откъде са сигурни че френските "атентатори"
23.03.2016 17:15
са виновни за белгийските саботажи, опс, "атентати"?

Ами ако са други?

Нали няма свидетели които са били наблизо, останали живи да кажат и да освидетелствуват "атентаторите"?

Нещо гнило има в целия този атентат!!

Измамите вървят още от американските "атентати"?!!

Доста американци са сигурни, че кулите са сринати с помощта на КОНТРОЛИРаН взрив. Свидетели са чули първо звук от взрив, цялата сграда се е разтресла и чак след около 5 мин. самолета се е ударил в едната кула....

Американците имат едно шоу което се казва " Сриване на стари хотели чрез контролиран взрив" и го има на видео в Ютуб. Това е единствения начин за разчистване на терени, които след това се изграждат като паркове или модерни сгради.

ВЧЕРА гледах по ТВ-нова много размазано видео, на атентата - две линейки стояха близо до единия портал на летището. Само 2 линейки за 130 ранени?

Странно нали?

цитирай
6. djem - На едно видео в Ютуб, се вижда че там където са "избухнали" бомбите
24.03.2016 14:28
хора НЯМА. Явно са били евакуирави предварително. После ще ми говорят от Тв-екраните че имало незнам си колко жертви. Блъф е!

Всичко просто е един фарс. Целта е да се ограбват нефтените залежи на държави като Ирак, Иран, Сирия, Либия и се търсят всевъзможни начини. Използва се и най-силното оръжие срещу тези държави, а това е религията.Няма как да ми говорят за терористични организации. Самите страни, който се борят срещу тях им продават оръжие.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031