Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2020 21:12 - ЗАМИСЛЯТ НОВ СЦЕНАРИИ ПАК ДА НИ РЕПРЕСИРАТ
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1930 Коментари: 2 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                           СТРАХ И ПАНИКА ПРИ ПОЛИТИЦИТЕ


                  ИМА НОВ СЦЕНАРИИ ЗА СТАРИЯ ВИРУС С-19

                  НЕ ЗАСПИВАЙТЕ - останете будни и трезви!


На политиците им хареса извънредното положение, при което един вирусолог, дори и главен в болница, някъде в Германия.....


                   Замислят ново ИП през 2020 - 2021 г. през зимата.

Ще има ли нов режим, нови спирачки, нова забрана на движението на хората и нови изисквания към търговията, ако отново пак ни нападне от някъде нов covid -20 или стария се завърне на бял кон ? Този път дали пак ще се върне карантината - така мечтаната на много правителства диктатура и отнемането на свободата на словото, да за си осигурят спокойно царуване до края на мандатите им? И нови лекарства да се продават и отново хората да се използват като "опитни зайчета"? За да намалее населението на планетата до минимум 5 милиарда, според Ран-ът, ще ви трябват господа вирусолози, поне още 10 години да заразявате с коронавируси от изток на запад - където ви крак стъпи, трева да не никне! Пазите ли си епруветките с коронавируса ковид-19 господин Дростен?

                                                                        Е, доказаха че, никакви вируси няма!

Но имаше световна ФИНАНСОВА криза в цяла Европа, САЩ и Азия. ФИНАНСОВА КРИЗА - признаха си го най-големите финансисти..... Направиха ни на идиоти.

Ето вижте тук: Медиите са на върха на вълната.
"" Втора вълна на коронавирус може да настъпи през зимата след временно подобряване на ситуацията през лятото. Това предупреди днес Кристиан Дростен, главния вирусолог на берлинската университетска болница Charite .....""

                  СЦЕНАРИЯТ НА ДРОСТЕН, по политическа поръчка....
   ВИРУСИТЕ НЕ ВЪЗКРЪСВАТ, НЕ СЕ ЗАВРЪЩАТ СЛЕД СМЪРТ ЖИВИ....

Има ли вече изработен сценарий за нова вълна от коронавирус и кой този път ще ни зарази. от Германия ли ще дойде или от Япония?

По думите на Дростен, населението .....ще бъде обезпечено с ваксина против коронавируса С-19, едва догодина и дотогава трябва да се помисли!?! как да се преживеят предстоящите лято и зима.Възможно е през зимата да трябва? да се настройваме към възможно връщане!! към режима на строга изолация.

                                     НОВИ РЕПРЕСИИ - ИЗОЛАЦИИ ?!?

                                                                                                  Защо няма да станат?.

Първо - коронавирус е изкуствено създаден - доказаха го индийските учени. В свободна среда живее едва 5 минути при средна температура 15 градуса и висока влажност над 60%.
Второ - имунизациите никога не са били задължителни за целия свят.Задължителни бяха само за комунистическите държави... В останалия свят НЯМА нищо, което да е задължително!
Трето - тези мераци за режими за затваряне в капсулата на времето, господа вирусолози от немски произход няма да се сбъднат, КОЛКОТО И ДА ВИ СЕ ИСКА...защото Ковид19 беше само предлог, за да си оправят финансовото положение някои фалирали държавни фирми......интересното беше че световната финансова криза не оправда очакванията за изпирането на парите от продажбите на оръжие, наркотици и...предизвика срив на петрола - 10 долара за барел! а, войните на изток не донесоха печалби за окупаторите, и просто изпускането на един вирус, явно умишлено им дойде много добре като прикритие на всичките политически манипулации, които иначе щяха да предизвикат световен СКАНДАЛ.

Кой е Кристиян Дростен -  никъде няма данни за него, в гугъл - също. Само се посочват стотици бг - медии, пред които господина изнася лекции?,че догодина отново ........

ЯПОНИЯ - ЧЛЕНОВЕ НА ЯПОНСКАТА ПРАВИТЕЛСТВЕНА КОМИСИЯ
досега страната е успяла да "предотврати експлозивното разпространение на вируса", но подчертаха, че не трябва да се губи бдителност,
Мнението на японците се поддържа от главния вирусолог на берлинската университетска болница Charite Кристиан Дростен. Той ...ясно, пак политически пристрастия.



Гласувай:
13



1. barin - Няма да е последния вирус, andri. ...
25.04.2020 21:33
Няма да е последния вирус, andri. Догодина не се знае няма ли някоя държава да пусне''погрешка" нещо.
Поздрави!
цитирай
2. jupel - https://www.youtube.com/watch?v=6gHl4zXC5D0
29.04.2020 01:23
Повече от ясно е , че ще се продължава в същия дух...докато майката ЗЕМЯ, не ни изпотръшка всичките нас-земни обитатели! Срещу природа не се рита!
Тепърва започват с нови и нови болести, вече открито се действа.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930