Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2020 22:15 - За ваксините, СЗО и измамната пандемия.
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1812 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                       СВИНСКИЯ ГРИП, КОВИД19 И ВАКСИНИТЕ

На 11 юни 2009 г СЗО алармира света, че се задава ужасна епидемия, която ще отнеме живота на милиони невинни жертви.
Няколко дни по-късно държавите започват да купуват ваксини в огромни количества. Месец след това, учени от Великобритания заявяват, че такава пандемия няма как да се случи, защото свинския грип не е толкова опасен и от него няма да умрат толкова много хора.
През 2010 г съвета на Европа и представители на правителства се съгласяват, че СЗО е причинила международна паника и бедсвие като обяви най-слабия грип A/H1N1 да бъде заплаха за човечеството от пандемия.
Учени и медици започват да поместват в научни списания и медии, резултатите от тези ваксини и лекарствата не влияят върху вируса, а предизвикват странични нежелани ефекти.
Скоро след употребата на тези лекарства и ваксини става ясно, че пациентите получават странични заболявания като - мускулни възпаления, сърдечни аритмии, анемия, енцефалити, епилепсия, нарколепсия, аутизъм и др. отклонения неблагоприятни и нездравословни за човечеството.

Обвиняват СЗО в комерсиална и обслужваща роля в полза на фармацевтичните корпорации - машина за печелене на пари.
В скандала, който се завихри тогава и който все още не е затихнал се изясни това, че фармацевтичните компании които са сключвали договори с СЗО, болници и медицински клиники има клауза, която прехвърля отговорността за неефективните ваксини на тези, които са купили медикаментите и ваксините,т.е. потребителите.

Бившата шефка на СЗО Маргарет Чан бе в дъното на най-големите скандали с продажбата на медикаменти и ваксини, които след време пораждат тези странични ефекти, причина за редица болести на костите (рахит), възпаления на мускулите, аритмията, аутизма и др. сериозни болестни състояния, които днес са предвестници на ковид19.

Тогава имаше заплаха за правителствата, които не купят тези  ваксини, че ще бъдат свалени от власт.
По този начин СЗО пробута на правителствата огромни количества вредни и ненужни ваксини и медикаменти.

Испанския скандал започнал през 2010 и продължи през 2011,2012 и 2013 година.
Скандалът е такъв, че СЗО е принудена да започне разследване срещу себе си. Освен това стана ясно, че СЗО е създала фалшива пандемия.

Медиите стигнаха до извода, че СЗО е създала най-голямата афера, защото нещо в системата на СЗО не е наред.
По сведения на медиците, става ясно че едва 5% от човечеството се разболява от свински грип. 15% от всички заразени развиват грип тип А,В или С и едва само 1% от населението има шанс да се справи с вируса, ако е ваксинирано. От това става ясно, че ваксините не действат по еднакъв начин срещу различните типове грип. От това следва заключението, че ВАКСИНАТА НЕ Е РАЦИОНАЛНО СРЕДСТВО за лекуване.

Дали и ваксините срещу ковид19 ще последват примера на ваксините срещу свинския грип? СЗО има орлавдание за това - няма време за клинични изследвания. една ваксина трябва да се изследва в период 2 години в клинични условия непрекъснато и да се проследят всички странични ефекти.

Още информация по темата - 168 часа / 24 часа.



Гласувай:
9



1. sladkotojelanienap - Тази СЗО няма ли кой да я гръмне
14.07.2020 22:25
В СЗО не нещо не е наред, ТЕ ПРОСТО СА МАФИЯ!

От разни ваксини пострадаха поне десетина мои познати досега. Та и аз без малко.
цитирай
2. andri - Ако е вярно това, изказване на Тръмп пред медиите,
14.07.2020 23:59
че СЗО е купена, тогава явно има нещо гнило в организацията. Именно СЗО беше инициирана да докаже пандемията в България, но такова доказателство до сега няма.
Мангъров си чеше имиджа пред медиите и няма конкретно мнение има ли епидемия в света или всичко е една голяма измама, обслужваща интересите на политиците запазвайки властта си чрез диктатурата и затварянето на границите и фармацевтичните компании които трупат огромни печалби.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031