Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2020 10:55 - МНОГО, МНОГО ИНТЕРЕСНО И НЯКАК НЕРЕАЛНО, НО Е ИСТИНА
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1713 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
          Заключване В Световен Мащаб, Прогнозирано През 2008 Г.
                                     ( копирай  и  разпострани)

Авторът и изследователят Робин де Руйтер прогнозира през 2008 г., че ще настъпи глобално заключване.

Той каза, че целта на това ще бъде да се създаде нов свят на авторитарен контрол.

Тъй като голяма част от написаното през 2008 г. сега се случва точно пред очите ни, тази книга е преиздадена .

На заем от тук : https://zahariada.blog.bg/politika/2020/10/16/kraino-dokazatelstvo-covid-19-beshe-planiran-da-vyvede-novii.1731355

 Журналистите Прогнозират Планирана Пандемия
През 2014 г. разследващият журналист Хари Вокс прогнозира планирана глобална пандемия и каза защо „управляващата класа“ ще направи такова нещо:

„Те няма да се спрат пред нищо, за да завършат инструментариума си за контрол. Едно от нещата, които липсваха в инструментариума им, са карантините и полицейският час. Планът е да се заразят стотици хиляди хора с него и да се създаде следващата фаза на контрол

„Сценарий За Бъдещето“
Този известен изследовател се позовава на известен документ от Фондация Рокфелер, в който всичко, което виждаме да се случва сега, е буквално много подробно предсказано: глобалната пандемия, блокировките, сривът на икономиката и налагането на авторитарен контрол.

Всичко това е описано с ужасяваща точност ... десет години преди да се случи !

Документът е озаглавен „Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие“.

Това казва всичко: сценарий за бъдещето. Той има глава, наречена „LockStep“, в която се отчита глобална пандемия, сякаш се е случила в миналото, но която очевидно е предназначена като репетиция за бъдещето.

СЦЕНАРИЯ НА БЪДЕЩЕТО
„Сценарият за бъдещето“ продължава със сравняване на два различни отговора на тяхната прогнозирана пандемия: САЩ само „силно обезкуражиха“ хората да летят, докато Китай наложи задължителна карантина за всички граждани.

Първият отговор е обвинен в разпространение на вируса още повече, докато налагането на задушаващо заключване е похвалено. След това продължава да описва прилагането на тоталитарен контрол:

„По време на пандемията националните лидери по цял свят изгладиха властта си и наложиха херметични правила и ограничения, от задължителното носене на маски за лице до проверки на телесната температура на входовете до общи помещения като гари и супермаркети.“

Ясно е, че огъването на властта е желаният отговор. Но се влошава, според този „Сценарий на бъдещето“:

„Дори след като пандемията изчезна, този по-авторитарен контрол и надзор над гражданите и техните дейности остана и дори се засили“ .

„В развитите страни този засилен надзор прие много форми: например биометрични лични карти за всички граждани и по-строго регулиране на ключови индустрии, чиято стабилност беше счетена за жизненоважна за националните интереси“......




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. andri - Проекта ковид19 се реализира успешно в целия свят.
16.10.2020 11:05
Планът За Контрол Над Света
Може би сте чували думата „глобалисти“ и преди, но за тези, които не са запознати с нея: това са хора по целия свят, които планират да създадат едно глобално правителство, за да могат да имат пълен глобален контрол върху здравето, религията, финансите - всичко.

Основни играчи в това са ООН , Световният икономически форум , Световната здравна организация, Европейският съюз, Международният валутен фонд и много други.

Наскоро те се събраха в събитие, наречено DAVOS, където изразиха как пандемията ще бъде използвана за разгръщане на техните планове.

Ето някои от изявленията, които те направиха: (18)

„Сега е историческият момент във времето, не само за борба с вируса, но и за ОФОРМЯНЕ НА СИСТЕМАТА.
Пандемията представлява прозорец с възможности за НУЛИРАНЕ НА СВЕТА.

Светът трябва да действа съвместно и бързо, за да ПРЕОБРАЗИ ВСИЧКИ АСПЕКТИ на нашите общества и икономики, от образователни до социални контакти и условия на труд.

ВСЯКА СТРАНА, от Съединените щати до Китай, трябва да участва и всяка индустрия, от нефт и газ до технология, трябва да бъде трансформирана. " - Клаус Шваб, финансист на Световния икономически форум
цитирай
2. zaw12929 - ИМА ФАКТИ ЗА СВЕТОВЕН СЪД НА ПРЕС...
16.10.2020 23:45
ИМА ФАКТИ ЗА СВЕТОВЕН СЪД НА ПРЕСТУЪПНИЦИТЕ ОТ СЗО
ИМА ЖЕРТВИ- ЗАГИНАЛИ, ЗАБРАНЕНА АУТОПСИЯТА ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО НОСИ ВИНА ЗА ТОВА ЧЕ ЗАКЛЮЧИ ИКОНОМИКАТА СИ
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930