Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2020 19:46 - 66 % от смъртността се дължи на сърдечноболни пациенти
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1815 Коментари: 3 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                 



Проф. Генчо Начев: 66% от смъртността в България е от сърдечно-съдови заболявания, не от Ковид

Не мисля, че сме изпуснали ситуацията с Ковид кризата. В София има достатъчно легла, като брой население. Въпросът е, колко от тях трябва да се трансформират в ковид – легла. През лятото нямаше такъв „бум“ на заболеваемост, както сега. Това каза в предаването „Опорни хора“ директорът на болница „Света Екатерина“ проф. Генчо Начев.


Мисля, че нещата са под контрол и в динамичен ход се следи как се развиват.


Отделението на „Св. Екатерина“ е пълно. 32 ковид-легла са изолирани в отделна сграда. От тях 16 имат апарати за обдишване. Ние обгрижваме и всички сърдечно болни и оперирани, добави професорът.



Много хора под влияние на страха от Ковид не отиват на лекар. Те остават в къщи: „болката ще ми мине, малко се усили, но..“ и идват в последния момент, когато няма кой да им помогне.


Обръщам се към пациентите със сърдечно-съдови заболявания. Наличието на пандемията не е противопоказание за тяхното лечение и няма никой да им откаже. Напротив, те трябва да се обръщат за лекарска помощ. Те няма да се заразят от ковид, но умират от сърдечно-съдови заболявания.


66% от смъртността в България е от сърдечно-съдови заболявания, не е от Ковид. Това е апелът на кардиолога проф. Генчо Начев.


https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/209538-prof-gencho-nachev-66-ot-smartnostta-v-balgariya-e-ot-sardechno-sadovi-zabolyavaniya-ne-ot-kovid?




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. andri - Кой лъже тогава, в медиите като по команда се изнасят едни и същи "новини" за ковид?
19.11.2020 19:53
Всеки ден четем в 24часа, Дневник, Флагман и още др.медии, сайтове снабдени с информация от т.н. "свободни журналисти, на свободна практика"...защо лъжат, обаче не е ясно.

И тъй като няма цензура за тези лъжи, хората изпадат в паника четейки информацията която излиза в интернет сайтовете за новини.

Време е май някой (прокуратура или организация) да се заеме сериозно с тези лъжи !
цитирай
2. mobbidik - Бих казала че, поне 60% от децата инвалиди се раждат със сърдечна недостатъчност
21.11.2020 07:17
сърдечната недостатъчност е определяща за повечето вирусни заболявания, които вредят на здравето при човека. Това е основното доказателство за което лекари и философи твърдят че ковид е причината за кончината на болните в домовете за вазръсни и инвалиди. Белодробните и раковите отделения на болниците също допринасят за голямото количество болни от коронавируси. Вирусите нападат организми които са носители на болествотворни организми.
цитирай
3. andri - Защо в болниците издават смъртен акт само ако в акта пише
22.11.2020 14:36
умрял от "ковид19"....това новата акция на фашизираната ни медицина ли е?

Интересното и жалкото в случая с умрелите е че, и в Германия, Франция и Англия в смъртните актове на умрелите пише същото. Сякаш всички са се наговорили да изкарат грипния вирус "ковид19" смъртоносен, а той не е такъв.

От него не се умира. Този щам само може да влоши здравето на човека, защото ако от него се умираше в БЪЛГАРИЯ,НЯМАШЕ да има нито един оздравял пациент на болниците ни.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930