Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2021 09:09 - Висшата Вселенска цивилизация-
Автор: notfun Категория: Музика   
Прочетен: 1492 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 23.03.2021 09:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


#ануннак #aliengirl Анунаки - высшая цивилизация Вселенной. Представитель анунаков --
Жанна. Есть ли цивилизация землян?

Подробнее об ануннаках : https://youtu.be/8Wj3c4ASfBg


ЗАХАРИЯ СИЧИН:

ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕМ, ГО ЗНАЕМ ОТ АНУНАКИТЕ

- Възможно ли е хората, които четат Вашите книги да кажат: „Е, да, но той прави много предположения. Той взима фрагменти от отделни глинени плочки, части от отделни клинописни текстове и си позволява свободата да събере отделните части в една история.“

– На това мога да отговоря по няколко начина. Най-добрият отговор е този, който може да намерите в „Нов прочит на Битието“. А това е прозрението, че ние имаме потвърждение на онова, което шумерите са знаели преди шест хиляди години. Вие се учудвате как е възможно това, как биха могли те да знаят подобни неща? Как, например, би могъл да съществува отпреди 6000 години символът на две преплетени спирали – символ, използван днес в медицината и биологията? Та това е символът на Енки, който се е занимавал с генно инженерство, или по-точно, създал е Адам. Символът на ДНК, двойната спирала на ДНК! 

Как биха могли те да знаят без телескопи и космически летателни апарати, че Нептун е водна планета? Всъщност те дават отговора, казвайки „Всичко, което знаем, го знаем от Анунаките.“ И вие си казвате: „Е, добре, Анунаките са съществували“. Но веднага възниква въпросът – щом са съществували, кои са те и откъде са се появили? А шумерите ви отговарят: „Tе са дошли от Нибиру.“ И вие питате: „Какво е Нибиру?“ А те отново ви отговарят: „Още една планета в Слънчевата система“.

 

Сега вече казвате, че наистина сте впечатлени от знанията на шумерите и че вероятно те са знаели какво говорят, споменавайки за Анунаките, но вие със сигурност не смятате, че в Слънчевата система има друга планета с разумен и високо напреднал живот. Но аз ще ви запитам тогава какво обяснение ще ми дадете за тези Анунаки? Дали наистина на Земята е съществувала раса от гиганти преди половин милион години? Вярвате ли, че преди половин милион години на Земята е съществувала високоразвита цивилизация, по-развита отколкото сме ние сега, която просто е изчезнала? Когато опрете до обяснения за тези хора, не можете да намерите такова обяснение. Затова аз казвам:
„След като не  можете да намерите обяснение, защо не приемете обяснението на шумерите?“ Мога да отговоря и по друг начин. Никъде в моите книги, когато се обръщам към даден текст или глинена плочка, аз не казвам, че съм бил в Близкия изток, и там, виждате ли, съм се натъкнал на този и този текст, или съм открил тази и тази плочка. И, ето виждате ли, на тази плочка пише за Енки, който идва от далечната планета Нибиру и са приземява в Персийският залив. Не, навсякъде в моите книги аз казвам: „Това е глинена плочка от Британския музей, нейният каталожен номер е еди кой-си, тя е била открита на еди кое-си място и текстът й за първи път е бил публикуван от еди кой-си учен“. Цялата информация, всички източници, които аз посочвам, са проверени научно и академично и са приети като източници. Аз никога не съм откривал свой собствен източник.

– Но само във „Войната между боговете и хората“, източниците, на които се позовавате, заемат цели 16 страници!
– Разликата, и това е ключова разлика, е в това, че когато боравя с текст, в който например се описва как Енки е пристигнал на Земята и как се е приземил, академичните книги наричат това „Митът за Енки и Земята“. Ако се разказва за Енлил, то тогава съответно ще имаме „Митът за Енлил“. Учените наричат всички текстове „митология“, докато аз казвам: „Ами ако това не е мит, ако тези текстове разказват за действителни случки?“ Така създадох един сценарий, правдоподобен, логичен сценарий, който обяснява загадките и мистериите на древността. Например, кой е изградил Пирамидите?
– Какво още можете да ни кажете за Анунаките? Ние притежаваме ли свободна воля или всичко е било предопределено от тези същите Анунаки?
– Често ме питат дали те са изглеждали като нас. А аз отговарям, че това не е така – ние изглеждаме като тях. Те са ни създали чрез генно инженерство и са сътворили скок в еволюцията, като са ни направили да изглеждаме като тях и да приличаме на тях емоционално. Така казва и Библията – „…и създаде Адам по негов образ и подобие“. Физически, външно и вътрешно. Ние до много голяма степен сме това, което са те. Има обаче огромна разлика между нашата и тяхната продължителност на живота, а това е създало представите за тяхното безсмъртие. За тях една година се равнява на времето, за което тяхната планета обикаля около Слънцето. Или една тяхна година се равнява на 3 600 земни години. Това е ключовата разлика между тях и нас. Освен това съществува разлика между нивата на технологичен напредък. Та те са умеели да летят в космоса преди половин милион години, да не говорим, че са можели да съживяват мъртви и да правят още куп други неща, които в онези времена определено са били приемани като чудеса.

Аз лично смятам, че така, както те са пристигнали на нашата планета и са ни създали чрез генно инженерство, така и ние един ден ще отидем на някоя планета и ще създадем разумни същества там. Мисля, че това е логиката и последователността на нещата. Но могат ли събитията в тази последователност да бъдат определяни от отделните хора? Мисля, че да. Да вземем историята за потопа и унищожението на човечеството, при който се запазват само минимален брой хора, които да могат да се размножат след това? Става въпрос за Ноевия ковчег. Енлил решава да се възползва от възможността на водната стихия, за да унищожи човечеството, но в същото време Енки предупреждава Ной за приближаващото се бедствие (при шумерите Ной се нарича Зюсудра). Енки обучава Ной как да построи ковчег, който да устои на водната стихия, и го кара да вземе със себе си семейството си и близките си, за да спаси семето на човечеството. Ето как се появява конфликтът между двамата братя Анунаки. Просто те двамата са различни. Ето го въпросът за свободния избор, за това кое е право и кое не, за това какво трябва да се прави и какво не трябва.
– А какво ще кажете за теорията, че ние сме боговете от миналото? Че ние сме създали човечеството и сега сме пред неговия край?
– Всичко, което мога да ви кажа, е че моята задача или моята мисия, ако щете, така както аз я виждам, е да поднеса на хората

– Кога ще завърши поредният цикъл от 3 600 години?
– Е, оставям на вас сами трябва да си направите изводите.
– Ако всеки път, когато пристигат, те ни научават на нещо ново и подтикват напред нашето развитие, можете ли да направите прогноза за това каква ще бъде следващата им стъпка?
– Не. Както казах, има случай, в който те не са дали знания, напротив, те са се опитали да ни унищожат. Така че не знам какви са изгледите сега.
– В това съдържа ли се урок за нас? Ако това е нашата история, какво трябва да сме научили, за да предотвратим друг потоп когато Анунаките се върнат? Или това също е непредсказуемо?
– До известна степен това е непредсказуемо, защото ние не знаем какви са техните лидери днес. Дали те са от клана Енлил или от клана Енки? Ако знаех това, бих могъл да ви отговоря много лесно. Ето защо ще трябва да напиша още книги, за да мога да достигна до отговора. Това е един много голям въпрос, чийто отговор не е никак лесен.

ЗАХАРИЯ СИЧИН: ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕМ, ГО ЗНАЕМ ОТ АНУНАКИТЕ

/в каре със снимка/

Захария Сичин е евреин от руски произход, роден в Русия, но израсъл в Палестина, където получава солидни познания по древен и съвременен иврит, други семитски и европейски езици. Той изучава също Стария Завет, както и история и археология на Близкия Изток. Той е един от малкото учени, които могат да четат и разбират шумерски език. След Палестина, Сичин следва в University of London, където изучава икономическа история. Той е бил дълги години водещ журналист и редактор в Израел, но понастоящем живее и пише в Ню Йорк. Неговите книги са преведени на много езици, включително и за слепи, и са били обсъждани многократно в радио- и телевизионни предавания.

Неговата поредица „The Earth Chronicles“ (Земни Хроники) се основава на предпоставката, че митологиите не са плод на фантазията на древните, а хранилища на древни спомени, че Библията трябва да се чете така, както се чете един научно-исторически документ и че древните цивилизации (които са по-древни и по-велики, отколкото смятаме), са продукт на познанията, донесени на Земята от Анунаките – „Those Who from Heaven to Earth Came.“ (Онези, които слязоха от Небето на Земята). Сичин вярва, че съвременната наука ще продължи да потвърждава древните знания.

 

/до тук/


проследете....
http://psihobg.com/?p=366
https://www.bard.bg/book-excerpt/?id=2047

image









Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. notfun - mar4ee, имам още книжки + 20 стр Библиография, чети там, и помълчи)
23.03.2021 10:27

.за Потопа, пак ще постна..следва трансСърфинг..вълнаа @@))

Да вземем историята за потопа и унищожението на човечеството, при който се запазват само минимален брой хора, които да могат да се размножат след това?
Става въпрос за Ноевия ковчег. Енлил решава да се възползва от възможността на водната стихия, за да унищожи човечеството, но в същото време Енки предупреждава Ной за приближаващото се бедствие (при шумерите Ной се нарича Зюсудра). Енки обучава Ной как да построи ковчег, който да устои на водната стихия, и го кара да вземе със себе си семейството си и близките си, за да спаси семето на човечеството. Ето как се появява конфликтът между двамата братя Анунаки. Просто те двамата са различни. Ето го въпросът за свободния избор, за това кое е право и кое не, за това какво трябва да се прави и какво не трябва./

...Потопа,пр около 5 000 г .започва в Шумер, а завършва в Черното море,
в подножието на план. Арарат, Армения ))
чак след 1 000г , се заражда тъй любимата /Н-ми/ халколитна култ Варна...
4000 4500, пр н е..
пак, ще пиша и за Войните на Ануннаки..с у хората..
Ядрено нападение, последвано от масово изпепеляване и разрушение, и Потоп..

......и така...
цитирай
2. notfun - ..на това му казвам, аз, Митология, с наУчни корени )))
23.03.2021 10:30

Когато небесният цар Ану дошъл на Земята със своя втори син и законен наследник Енлил, Енки получил командването над африканския континент и разработването на новите златни мини в Южна Африка. Самият Енлил станал главнокомандващ на Шумер и установил своята столица и жилище/храм в Нипур, първия център за управление на полетите на техните космически пътешествия. Сичин датира първото пристигане на Ану с Енлил осем нибируански години след кацането на Енки или 28 800 земни години след появата на Енки на Земята („Войните на боговете и хората“, с. 83).

Като велик учен и инженер Енки още с пристигането си на Земята построил диги и прокопал напоителни канали в обширния блатист район, където водите на Тигър и Ефрат се вливат в Персийския залив. Именно там създал първия си лагер, прераснал впоследствие в град Ериду. По-късно реализирал подобен мащабен проект и в Северен Египет, където цялото плато Гиза също било покрито с мочурища. След като отвоювал тези земи от водата, Египет бил наречен „издигната [от водите] земя“.

Според Сичин Енки всъщност бил бог Пта – първият владетел от Първата династия на боговете – и управлявал в продължение на 9000 години, след което бил наследен от първородния си син Ра-Мардук. Царуването на Пта-Енки започнало (според историческите сведения, оставени ни от Манетон) 17 870 години преди възкачването на престола на първия фараон от човешки произход Мен (гръцки Менес), който установил столицата си в Мемфис.

Това означава, че Египет, а и цяла Африка, са били лично владение на Енки и потомците му за много дълъг период от време. Владичеството му продължило до третото поколение анунаки, когато в най-южната част на континента била построена научна станция за наблюдения и проучвания на Антарктида. Ръководството й било поверено на Ерешкигал, внучка на Енлил, първоначално самостоятелно, а впоследствие в тандем със съпруга й Нергал (друг син на Енки).
цитирай
3. fun1001 - в този мой профил ,също, съм публикувала мн инфо..
23.03.2021 10:47
пиша го,за да се знае Истината, аз затова,съм блогерица)

„Войните на боговете и хората“ (с. 152). З Съчин..

(Не забравяйте, че Енки е наричан Пта в Египет, а Мардук е бог Ра.)

„Енки на своя син Мардук отговори:

– Сине, какво още не знаеш?

Какво повече мога да ти дам?

Мардук, какво още не знаеш?

Какво още мога да ти дам?

Всичко, което знам аз, знаеш и ти!“
цитирай
4. fun1001 - 21.03 09:19 - ...ПОТОПА, е започнал,в Месопотамия..
23.03.2021 10:56


...Важно е, нали? затова, и ще пиша...тук е задръстено от една "национал,шовинист. клика,
което явление,, е опасно, агресивно, и безполезно...занимание. подобно- наивистично-дегенеративното...зомбиране, като рУссофилизъма...

АЗ съм ДЕТЕ на Космоса...не разбирам от Партии.
и винаги, съм разполагала,с мои лични авоари и капитали,в €€€€€ и $$$$$

Свободата ми , не се купува, ни продава, откак, се помня..
аз, Принцесса Юлия Друзила, ла Дива )
цитирай
5. kossef - 4. fun1001: АЗ съм ДЕТЕ на Космоса...
23.03.2021 13:19
Благо завиждам на по детски чистата ти радост от това, което знаеш, узнаваш...Колко и как не е толкова важно, колкото важно е да бъдеш ведър от знанията си, сърдечно чист в употребата им и да им се радваш като на тревата, чувствайки я равна на себе си... Жизнено дивей, бисерче!
цитирай
6. notfun - ...така и се усещам)...това е Смисълът на Познанието( Истината)..което,ни прави свободни...
23.03.2021 13:55
kossef написа:
Благо завиждам на по детски чистата ти радост от това, което знаеш, узнаваш...Колко и как не е толкова важно, колкото важно е да бъдеш ведър от знанията си, сърдечно чист в употребата им и да им се радваш като на тревата, чувствайки я равна на себе си... Жизнено дивей, бисерче!

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: notfun
Категория: Тя и той
Прочетен: 1919193
Постинги: 1437
Коментари: 8951
Гласове: 1597
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031