Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2016 12:18 - НАЙ - ЖЕСТОКИЯ СЦЕНАРИЙ ОСЪЩЕСТВЕН ОТ "ХИДРА"
Автор: andri Категория: Регионални   
Прочетен: 2571 Коментари: 4 Гласове:
15

Последна промяна: 06.02.2016 14:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                    

                               ОПИТ ЗА ШАНТАЖ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО



Най - гадния сценарии подготвян месеци преди Нова година за сплашване и рекетиране и ....разединение на народа български, с помощта на продажни журналисти, блогери и вестникари.....


                          - Доган, Местан - кой от тях ще стане премиер?

                            какви са тия Не-български имена и фамилии ?



Олигарси пробват да изнудват министър-председателя с трети поред опит за шантаж и са платили на некаква пикла да им промотира провокациите в фейса и туитър
Както и в предишните два случая, така и сега, олигарсите - гласували втори мандат за Росен Плевнелиев, както и лобирали за прокарване на такива промени в Закона за съдебната власт, с които да се осигури “смачкване” на прокуратурата и поставянето й в политическа зависимост.


                                          Фалшивото писмо на Брюксел


Два месеца по-късно, на 25 ноември 2015 г., сайтът на Стоянка Георгиева „Медиапул“, бивш говорител на Иван Костов, спретна следващата хибридна атака, която индиректно засягаше и министър-председателя, заради споменаването на името му в незаконните записи по т.нар. “Яневагейт”. С активната роля на проваления бивш министър на правосъдието Христо Иванов-Пинокио, сайтът излъга, че Европейската комисия е поискала отстраняването на главния прокурор Сотир Цацаров заради записите, които Румяна Ченалова е правила на разговорите с Владимира Янева. Наложи се Брюксел на два пъти да опровергава фалшивите твърдения, които имаха за цел, освен да дестабилизират прокуратурата, но и да засегнат пряко Борисов. Премиерът трябваше да бъде подложен на проверка за твърденията, че е поискал от Цацаров “опраскването” на бившата шефка на Софийския градски съд.



(Боже.....какъв срам доживяхме, да гледаме и чуваме как български и не до там български политици се бият, клеветят и кипазят заради ....европейските фондове и бюджетни превилегии, пари, които не се облагат данъчно и не се водят на отчет!)



Единствено бързата реакция на Брюксел, който изобличи лъжите на сайта на Стоянка Георгиева, диктувани от тогавашния правосъден министър, предотвратиха допълнително дестабилизиране на институциите и не успяха да задействат сценария за метеж, който кукловодите бяха замислили.


ЛОНДОН

Срещата между премиера и българите в Англия се състои в сряда. В четвъртък почти никъде няма информация за срещата.

НО,


Едва в петък сутринта, когато срещата на министър-председателя с българите в Лондон отдавна не е новина, първо в сайта на подсъдимия Огнян Донев, а след това и в тези на Прокопиев и на Стоянка Георгиева, се появяват като водещи манипулираните и извадени от контекста заглавия и публикации, които по шаблон трябва да обвържат Борисов с Пеевски и Пеевски с Борисов. Нещо повече, активистът на “Протестна мрежа” - блогърът Иво Мирчев вече е “изрязал” специален пасаж от едночасовия запис, с който да подкрепи манипулацията.


                             Как манипулацията е спусната в Нова и БТВ


Следващата стъпка е вкарването на темата за НЕСЪЩЕСТВУВАЩИЯ скандал в двете частни телевизии Нова и БТВ. С привидно критичен тон, който е насочен към телевизиите – бившият репортер на БТВ Иван Бедров, бивш служител на Иво Прокопиев, а сега служител на Огнян Донев, пуска коментар в сайта на подсъдимия олигарх, с който внушава, че Борисов налага цензура върху родните телевизии. Освен служител на Донев, Бедров работи и към централата на Джордж Сорос в България. Като такъв Бедров разпределя финансирането към медии, съдии и анализатори.


НАМЕСАТА НА "ХИДРА"

Чрез сложната схема от манипулации, кръгът “Хидра”, който, очевидно, търси разширение на политическото си присъствие отвъд компрометирания и провален Радан Кънев-Дълбоката, показва, че вече разполага с ключово влияние в двете най-големи частни телевизии и дори има възможност да “спуска” съдържанието на публицистичните предавания и на информационните емисии.



повече четете тук: сериозна медия, не е "петел","бивол" или "жабата"
http://www.blitz.bg/news/article/391297



Гласувай:
15


Вълнообразно


1. andri - ОПИТ ЗА ШАНТАЖ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО
06.02.2016 12:31

Без да има информационен повод от седмицата и в пълен разрез с етичните норми за поведението на магистрат, в студиото на БТВ е “инсталирана” съдийката Весислава Иванова, член на Управителния съвет на политическата партия на част от българските съдии – Съюз на съдиите в България. Съдия Иванова получава възможност да развива политически тези за поведението на “главата” на изпълнителната власт.
...... и как мургавата "българка" от турски произход четеше въпросите в ефира, сричайки ?


Срещата на премиера с българите в Лондон протече в лош тон, съпроводен с много агресия и тон за тази агресия даде една дама(въпросното "пикла", която подвикваше и крещеше. Тази "дама" е доста активна сред симпатизантите на „Атака”....в Лондон.
цитирай
2. kvg55 - За заговор срещу премиера съм чел ...
06.02.2016 12:51
За заговор срещу премиера съм чел преди вмесец-два.
И сега излезе наяве.
цитирай
3. dalida - Винаги има записано нещо в "архивите" от предишни сценарии
06.02.2016 13:32
било то от "стачни действия на земеделците" или от протести срещу министрите и интересното е това че сякаш "народния съд" чака управлението на държавата да го поеме някой в дясно-Борисов, Костов, НО - никога в ляво - Станишев или царя. Ми погледнато реално сякаш само когато "г*з*т на олигарсите огладнее за европари - тогава има и шантажи, сценарии или провокации.

Жалкото обаче идва от това, че тук в блог-бг се крият муши-трънките на прослойката от най-отявлените политически "метли" и "провокатори" загнездили се дълбоко в попрището - платформа за свободно комуникиране и плюене - BLOG -

особено в годините на прехода.
цитирай
4. djem - И така, опита да се дестабилизира бг-народа НЕ УСПЯ!
06.02.2016 20:12
Не успя, точно заради тази мургава "българка" с вулгарен вид и луд поглед. пред камерата беше и рошава на всичко отгоре, не вчесана. Сигурно е миришела, така както си миришат мургавелките - "българки", на вкиснато или на стар оцет.

Спомням си преди години пак имаше една другарка, която се беше изцепила във фейса по проблем, от който не разбира.....та стана за смях и подигравки.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031