Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2015 10:57 - ЛУНАТА И СЛЪНЦЕТО ОБИКАЛЯТ ЗЕМЯТА
Автор: andri Категория: Технологии   
Прочетен: 2507 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                       ЛУНАТА И СЛЪНЦЕТО СЕ ВЪРТЯТ ОКОЛО ЗЕМЯТА
                      (това твърдение не е сензация, това е самата истина)

защото: няма човек, който да не вижда с очите си че,
ЛУНАТА обикаля около ЗЕМЯТА денонощтно. При обиколката си ЛУНАТА показва част от своя осветен диск. Тази осветеност учените наричат ФАЗА. Всяка фаза се характеризира с размера на осветеност на повърхността на Луната , както се вижда от Земята , и в каква позиция е относително към СЛЪНЦЕТО и ЗЕМЯТА.
КОГАТО 1/2 от ЛУНАТА се вижда тогава знаем, че тази половинка от диска се осветява от СЛЪНЦЕТО независимо, дали е светло или тъмно в ефира(небето). За да се получи този ефект, трябва ЛУНАТА и СЛЪНЦЕТО да са в  различни посоки, за да се разминават закривайки се постепенно и на една равнина (височина на въртене) в зависимост от разстоянието между двата диска. Спираловидното движение на дисковете и тяхната осветеност ни дава реалната истина,която ние -хората на ЗЕМЯТА виждаме в ефира (небето).


СЛЪНЦЕТО също обикаля около ЗЕМЯТА денонощтно. Изгревите и залезите доказват това твърдение. Ние виждаме всяка сутрин(когато е светло и не е облачно) как  СЛЪНЦЕТО изгрява на (от) изток и залязва на (към) запад според науката.

Според това което се вижда на хоризонта сутрин СЛЪНЦЕТО изгрява (показва се) от към северо-източната страна на Земното тяло (земята),много рядко се показва от към Изток. (Слънцето не изгрява, то се движи обикаляйки около планетата Земя, независимо на къде се върти тя; ако се върти обратно на часовниковата стрелка показването на Слънцето ще е от различни посоки винаги.


Древните хора са оприличавали Слънцето с боговете, на които са служили вярно. От древност в книгите е записано, че Слънчевия диск се движи в затворена спирала около някои планети, а около други движението на Слънчевия диск е елипса, фигурата повече прилича на продълговато яйце, отколкото на сплескана елипса. Движението на Слънчевия диск зависи от космическите препятствия, които среща по пътя си. Знаем (от учебниците) че СЛЪНЦЕТО е отдалечено от ЗЕМЯТА на 150 милиона километра (средно). Знаем също и, че не бива да гледаме към Слънцето с невъоръжено (без очила) око, защото излъчва вредни за очната ябълка микро- вълни наречеви UV вълни.
(трябва да предпазваме очите си така, както се предпазват електроженистите, с предпазни специални за целта, очила).


Древните народи са определяли фазите на Луната и изгревите на Слънцето, заради земеделието, тъй като не са разполагали с точни часовници(които са изобретени през средновековието, а не в древносттта), използвали фазите на Лунния диск за своето земеделие и животновъдство. За тази цел са рисували върху пергамент (от животински кожи) календари. . . . 

следва....




Гласувай:
8



1. django - Изглежда че астрономията и физи...
20.10.2015 11:47
Изглежда че астрономията и физиката не са ви е познати науки.
В близката ни околност коят сме изследвали сравнително добре по-малко масивните тела се въртят в орбита около по-масивните тела.
цитирай
2. minevv - daa
20.10.2015 12:00
Но и земята е плоска-- всеки го вижда
цитирай
3. andri - ЗЕМЯТА НАИСТИНА Е ПЛОСКА! УВЕРЕТЕ СЕ САМИ...
21.10.2015 01:23
ХОРАТА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ ВЕЧЕ СЕ СЪМНЯВАТ В НАСА!

ето ви новина,която ще ви изненада:

ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА!
АСТРОНОМИЯТА ЛЪЖЕ! ВСЕ ПАК ХОРАТА, КОИТО ЛЪЖАТ ПОЛУЧАВАТ ЦЕНЗ И ЗАПЛАТИ СРЕЩУ ТЕЗИ ЛЪЖИ. АКО НЕ ЗАЩИТАВАТ ЛЪЖИТЕ СИ НАСА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПАДНЕ!
ЕТО ВИ НЕЩО ИНТЕРЕСНО:
новината идва от тук: Земята е плоска! Лъжат, че е кръгла! Нямало и гравитация
Дружество отрича и до днес сферичната форма на планетата ни

Членовете на Дружеството за плоската Земя и до ден-днешен отричат сферичната форма на планетата и уверяват, че това е фалшификация на учените, пише в. "Метро".

Организацията бе основана от англичанина Самюъл Шентън през 1956 година, след което тя бе оглавена от Чарлз Джонсън, който премести седалището й в родния си град Ланкастър, Калифорния. Дружеството прекрати дейността си след кончината на лидера през 2001 година, но живна отново през 2004-та с избирането на новия председател Даниъл Шентън.

Според феновете на дружеството нашата планета е плоска, защото видимо е такава. Глобална конспирация е започнала още през 50-те години, за да втълпява на човечеството невярната идея за сферичността на нашата планета. Сателитните снимки просто били умишлено подправяни, за да се държи населението в неведение.
Денят и нощта се сменят заради кръженето на Слънцето над Северния полюс. То се движи и странично около нас, като по този начин се сменя лятото със зимата. Хората, които си мислят, че са прелетели около Земята, всъщност са извървели един огромен кръг около Северния полюс.

Според феновете на теорията за плоската планета Земята има формата на палачинка, като Северният полюс е разположен в средата й.

Дружеството вярва, че гравитацията не съществува. Когато "палачинката Земя" се движи в космоса, тя създава обратна тяга, като тази в потеглящ автомобил. А планетата ни ускорява хода си, защото е задвижвана от черната материя. Снимки от самолет, изобразяваща закривяванията на Земята, били илюзия, защото стъклата на илюминаторите изкривявали образа.
ИДВА ВРЕМЕТО КОГАТО ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА СВЕТЛО!

Прочети още на: http://www.dnes/akoshtete-vqrvaite/2014/12/09/zemiata-e-ploska-lyjat-che-e-krygla-niamalo-i-gravitaciia.247836
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930