Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2020 00:57 - Психотроника, какво е това?
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1511 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

          

                Психологията и психотрониката като метод за - контрол на ума.
           (конспирации, манипулации, далавери с власт, шпионски похвати)

Психотронни методи(лекарства, ваксини, биопродукти, г м о продукти, генномодифицирани хранителни добавки,) се употребяват срещу невинни жертви за всяване на страх, който предизвиква първия ответен удар - паника срещу невидимия враг.

Никой от лекарите приложили върху хората теста ковид 19, не е виждал нито вирус, нито знае какво показва уреда. На тях им е казано и заповядано да говорят едно и също при всички тествани. Лекарите са просто "маши" в ръцете на политическите главорези, решили да сринат икономиката на западна Европа, Китай и Русия, за да може Тръмп и САЩ-мафиотите, да си вихрят шпионските далавери и да завладеят света, така както го владяха през 70-те години на 20 век. Това е война на капиталите. Не се заблуждавайте, правителствата са подписали договор с "дявола" за да помогнат на тези главорези. Стотици сайтове с разследващи журналисти вече са закрити, изтрити а собствениците им "безследно изчезнали". Някои от тези журналисти намериха смъртта си при много странни обстоятелства. Google & Facebook трият акаунти на неудобни потребители.


Информацията за психотронното оръжие е сред най-секретната информация на планетата. В интернет ще откриете информация за всякакви земни и извънземни конспирации, за космически портали, за клониране на хора, за супер-войници, генетично и Монарх-програмиране и всички тези неща са верни, но в същото време ще откриете почти никаква информация за психотронното оръжие (или поне ако сравните обема между едното и другото съотношението ще е 98% към 2%). Това се прави умишлено.


Примери за налагането от правителствата върху хората на психотронни методи за справяне с проблемите вече даде резултат. Убийството на двете деца от собствената им майка. Преди години имаше и самозапалили се българи по площадите ни в градовете ни. Запалени коли и къщи.


Правителствата крият истината, прокуратурата не разследва случаите, замита ги под килима и се надява на късата памет на човека скоро да забрави тези "инциденти".


Ето защо според тях психотрониката трябва да бъде оставена на мира и да не се говори за нея, защото тя е възможно най-близо до съзнанието на масите от всички останали окултни методи за контрол. Защо? Защото е (почти) обяснима чисто научно, включва технология и енергийния елемент при нея не е задължително да бъде разбран, за да се види ефекта от самото оръжие. Това прави говоренето за психотронното оръжие опасно за тях, което съдържа известен парадокс. Можете да говорите за висшите нива на конспирацията – извънземните (повтарям – защото е твърде фантасмагорично да бъде повярвано на масово ниво) откъдето дефакто конспирацията започва да се случва и продължава към по-ниските нива надолу, но не можете да говорите за психотрониката, защото тя е свързващия елемент между най-ниското стъпало в пирамидата (хората) и всички по-високи етажи на окултния контрол. Защото ако имате свързващия елемент и го разберете в дълбочина, автоматично ще разберете, че това няма как да е дъното, а просто е метод за поддържане на даден тип колективно състояние на съзнание. И ще започнете да се оглеждате. И ако започнете да се оглеждате, с първичен ужас и паника ще откриете, че психотрониката е ежедневие и тя ви ръководи на много повече равнища, отколкото изобщо можете да допуснете! И ще започнете да виждате модела. А започнете ли да виждате модела... Вече не сте угоден на системата.


България търгува с наркотични вещества, вече има в интернет информация за българската мафия, която е под ударите и на европейските разследващи органи за пране на пари чрез банки и банкови институции извън банките.


Днес вече хората (по-голямата част от тях) се страхуват от коронавируса. Говорим за хора с разбита психика, с мания за преследване причинена от годините на психотронен терор, хора, които са много подозрителни и се доверяват трудно. Разбира се, тези индивиди са опасни за съответните структури, защото тези от тях, които са разбрали какво им се случва и кой им го причинява, автоматично имат вътрешна информация за методите на службите. Това прави страха още по-голям. Защото ако някой пропее нещата минават на режим „турбо“ и става грозно.Те знаят единствено, че страдат и искат това да спре, което е разбираемо. В опита си да разберат какво им се случва, те са стигнали до информацията за психотронното оръжие и са идентифицирали проблема си, но нито един от тях няма задълбочена перспектива как работи това оръжие и че това не е просто „електронно облъчване“.


Един психиатър споделя:

Доколко България е забъркана във всичко описано и има ли смисъл от това, което правя?

Личното ми мнение, което отново казвам – е изградено на база практически опит, а не четене и анализиране на статии в интернет – е че що се отнася до психотрониката и mind control-а като цяло България е била опитно експериментално поле на Русия и по-късно – на Америка. Инициатива от българска страна за такива проекти е имало, както е имало и открития и резултати, но тъй като винаги сме били (и все още сме) сателит, те бързо са били поглъщани от руснаците. На практика, страните от Съветския блок са били тренировъчно поле за откритията на руснаците в областта. Такова тренировъчно поле е била и България във времената когато не всичко около конкретната технология е било ясно и са били нужни експерименти на база проба-грешка. По тази линия сме получили и технологията и сме били обучени как да оперираме с нея. Такива екипи все още съществуват и се пращат на лица, които са неудобни, но не трябва да изчезват от този свят по брутален и публичен начин като например разстрел на улицата и т.н. Говорим за бавно полудяване.

Моето разследване показа, че впоследствие и частни лица получават достъп до технологията, откупувайки я от военните, което разширява обсега на потърпевшите и на практика всеки който се дърви на въпросната мутра може да си го получи по въпросния начин. Това е типично българска схема и е ознаменувана от жалостта на съответните структури. Сигурен съм, че никъде по света няма такова безотговорно отношение, нищо че говорим за Тъмната страна. Просто тук селтащината е взела връх дори по тези въпроси. Това е като дадеш автомат на бебе.

Има малки и големи разлики между психотронната, лептонната, радионната, скаларната и торсионната технология. Няма да се впускам в подробности за тези разлики, а направо ще ползвам различните термини за различни ситуации, които описвам. Който иска може да направи сам свое собствено проучване и да се информира допълнително.

Искам да направя обаче поне едно разграничение между психотроника и радионика, защото в България се ползват като синоними и забелязвам, че има огромно неразбиране какво е радионика въобще.

Радиониката е термин отнасящ се към машина (един интересен факт е, че в САЩ, ако наречете една машина за радионика „устройство“ се счита за нелегално и ако обявите, че продавате „radionic devices“ могат да ви вкарат в затвора, но няма да имате проблем ако продавате „radionic machines“... Go figure...), нещо като малък генератор на различни честоти. Най-често се използва от човек с пси-способности, но това не е задължително.

Психотрониката от своя страна е нещо различно от радиониката и е насочено главно срещу човешките същества. Радиониката може да има функции на психотрониката, но психотрониката не може да работи като радионика без сериозни модификации.

Психотронното оръжие е измислено още в началото на 20 век в Чехия.
Психотрониката прави това, което радиониката прави, само че с мозъчните вълни на хората. Психотронното оръжие може да излъчи към мозъка ви мисъл, която да е на честотата на собствената ви мозъчна активност. Вие възприемате мисълта като своя, но не е. Това се прави ежедневено от 30 г. насам, чрез телевизията, радиото, компютрите, оптичните кабели, мобилния ви телефон, микровълновата ви печка и т.н. Случва се навсякъде. Това е форма на ритуална магия, но с технология, чрез която някой който не познавате осъществява контрол върху мислите ви.

В началото, когато тази технология е пускала корени в България, екипите назначени в това звено е трябвало да свикнат с механиката й и да станат фамилиарни с нея. Логично, това предполага полево обучение. По тази причина е имало няколко разклонения на тези звена, които да упражняват различни функции, при различни обстоятелства, с различни хора.

Как се осъществява контролът? Най-хитро е да се започне с малки населени места, където фокуса може да бъде много по-лесно наситен, а реакциите на хората – много по-лесно следени. Затова в началните години са били правени експерименти с цели изолирани села, където никой не би заподозрял нищо и не би го съобщил на обществеността. подобни експерименти никога не са правени на случайни места, а на такива, които са специално избрани, заради специалните им местоположения. – повечето такива избрани места наистина са били асоциирани с някаква паранормална активност или особена енергетика – дали заради нещо случило се в далечното минало или понеже са на специфично енергийна точка от земната решетка – няма значение....

Типичен пример за такова място, което обобщава всички гореизброени фактори е село Ключ, което се слави с легендарната си НЛО-активност в миналото. Ключ е легендарна психотронна площадка.

Друго подобно, още по-легендарно място, е Царичина. Царичина е най-голямата измама в съвременната българска история и един от най-големите ни позволени експерименти. В Царичина няма Н-И-Щ-О. Най-дръзкото твърдение, което може да бъде направено за Царичина е, че селото е малко особена енергийна точка от земната решетка и там има нещо подобно на stargate-а в Пирин, който съм описал в следговора на „Подземните тайни на Румънския Сфинкс“. Това място или не е открито по време на разкопките или точно защото е било открито, е било затрупано, което отново е пример за това, че местата за големите психотронни експерименти не се избират случайно. Енергията и на двете места (Царичина и Пирин) е толкова силна, че повлиява моментално на неподготвената психика, предизвиквайки първо силно главоболие, после промяна в поведението и халюцинации, които са свързани единствено със страховете на съответния човек. Не може да става дума за никакви двуполови човеци и т.н.

Оттук нататък всички документи, които казват, че са засекретени съдържат умишлено фалшива информация и нямат никакъв допир с действителните събития там, което само трябва да ви говори колко нависоко стига психотронната конспирация. Дори да бъдат разсекретени след 50 г., те пак ще играят ролята на дезинформация, какъвто е целия случай. Там бе разиграна холограма и изпробвано внушение от нов тип с лептонно оръжие. Това е информация от първа ръка и съвпада с моето лично усещане, защото никога не съм се превъзбуждал по историите за Царичина и винаги съм смятал за fake (за разлика от гробницата на Бастет, където нещата са истински). Единственото друго място, където можете да намерите същата информация са двете части на романа „Армагедон“ на Ирина, където нещата са само загатнати. Всичко друго, което ще чуете по въпроса са тотални превземки и възхвалявания до небесата.


И до ден днешен по телевизията се появяват едни и същи хора говорещи един и същи bullshit и те наистина си вярват, защото са убедени, в това, което са преживели, което не означава, че е истина. Тези хора биха се заклели в думите си и аз вярвам, че това, което говорят е нещото, което са преживяли. Отделен е въпроса, че някой им е внушил какво да преживеят, защото с този тип оръжия от гледна точка на потърпевшия външните влияния и мисли се тълкуват като собствени процеси на съзнанието и няма как да се направи разлика. В комбинация с особените енергийни свойства на самото място (които нямат нищо общо с НЛО-версиите, които се тиражират около тази история) психотрониката става още по-ефективна. Царичина е много характерен психотронен проект за България, защото разчита на посредствеността на масите, които помпят този егрегор с пълни сили. Това се случва поради общоизвестната народопсихология на българина да се гордее и хвали с нещо, за което няма пряка заслуга – в случая – на територията на България бил заровен първия двуполов човек – йеее – побъркай се от национализъм наивен българино, нищо че хипотетичното събитие се е случило преди възникването на човешкия род изобщо, камо ли на човешките държавни граници! Както виждате Царичина е много добър пример за това как една психотронна манипулация с годините се превръща в окултна и как огромен брой хора биват карани да вярват в дадена идея (или сами се закачат за нея неусетно и съответните астрални групи си вършат работата), което само по себе си е психотроника в нейната висша форма.

Има още по-прочути психотронни случаи, за които просто досега не сте си давали сметка, че се дължат на подобно оръжие и ще разкажа за два от тях. Единият е печално прочут и говоря за стъпканите деца в дискотека „Индиго“.

Самият инцидент става на 21.12.2001 – дата на която май се е паднало тогавашното зимно слънцестоене. Както знаем на тази дата стават интересни неща. Много интересно съвпадение е, че това се пада точно 11 години преди превъзнасяната 21.12.2012., която повечето от вас вече празнуваха.
Нека кажем само, че 21 декември (Юл) е първият празник след Нова година (31 октомври) по келтския календар, а последния е календара, който самите илюминати ползват. Това е една от причините 21-ви да бъде избран като дата на най-грандиозното им постижение. Няма нищо общо с маи, ацтеки, космически федерации, галактическото слънце и т.н. Тези, които вече са разбрали в дълбочина ритуалните ми материали вече са забелязали, че датата 21.12.2012 г. е mirroring сама по себе си.Винаги съм казвал, че това е поредната въдица и се надявам много хора да прогледнат веднъж завинаги, когато нищо не се случи. Това наистина ще бъде един разтърсващ камбанен звън за повечето от вас. Въпреки това, сигурен съм, че много хора ще продължават да живеят в la-la land, просто защото търсят такъв тип живот.

Ако си ограничен от правилата на Играта – накарай тълпите да вярват в това, което искаш и така сам ще отвориш вратата законно. Силата на мисълта е огромна и ако има събития то те ще бъдат създадени от канализираната енергия на милиони хора мислещи за едно и също в един и същи момент, а не поради никакви nonsense-галактически причини.

Нека се върнем на „Индиго“ и 21.12.2001 г. Нека не пренебрегваме факта, че 2001 г. бе годината на най-големия окултен ритуал ever и от 11 септември до 21 декември 2001 г. има точно 101 дена. Вече знаете, че както и да го въртите все ще стигнете до 11...И така, инцидента за който говорим става в дискотека с име „Индиго“. Забележете, че имаме две идеи – едната е деца, а другата име „Индиго“. Точно като „децата Индиго“, които взеха да набират сила като тематика точно след 2001 г.! (Това не са случайно избрани имена, не са случайно избирани места. Вече имате достатъчно информация да гледате на историческите събития от миналото и настоящето по друг начин. Няма случайни думи, случайни действия. Не може да има например взривове на място, което се казва „Петолъчката“ и да смяташ, че това е случайно събитие. Това е послание. Мислете!)

Самото място на дискотеката след Освобождението е било гробище на загиналите край София руски войници. Загиват 7 деца. В памет на загиналите е построен мемориал с името „Дървото на Живота“. Като кабалистичното дърво на живота. След въпросният инцидент почна въвеждане на рестриктивни мерки – лични карти задължително от 14 години, вечерен час и други.

Случаят в Индиго ясно показва как психотрониката може да бъде ползвана за създаване на условия за изпълнението на окултен ритуал. С генератор бе изкуствено възбудена една тълпа, която в крайна сметка премаза 7 деца.

И когато говорим за активиране на тълпа какво да кажем пък за най-съдбоносното психотронно събитие на 20 век за България? 1997 г. – щурмът на парламента. Събитие, което започна от група хора, на които бе платено за целта, които генерираха дадена предпрограмирана идея и които събраха около себе си целия народ. Тайминга бе подходящ, психотронния екип намиращ се в хотел Радисън срещу парламента бе готов и трансмисиите започнаха. Емоцията бавно се надигаше, което отваряше хората към агресия и към самата постановка, която предстоеше да се разгърне. Имаше облъчване с носещи вълни информация, които създаваха програми в съзнанията на хората, които бяха задействани от ключовата фраза-спусък, която всеки помни и до днес. Говоря за прословутото „кой не скача е червен“, което бе подадено като команда от същата група, която генерира събитието около себе си априори. Останалото е история, огън и счупени глави.

Вторият драстичен масов подобен удар на политическо ниво бяха изборите, на които се кандидатира Симеон. Тогава бе нужно да се подведе народа и да се избере царя. Той отвори много по-широко врата на България за западни мераци и изследвания. До този момент ние получавахме всичко от Русия и съответно участвахме в някои от техните експерименти (при това не толкова често, защото те си имат достатъчно човешки материал, не сме им притрябвали ние). Сега е различно. Сега ни искат за експерименти на запад, за да не хабят техния материал, те си ги облъчват и манипулират порядъчно и колкото е нужно за целта, но най-голямата гавра става в нашия район – Македония, бивша Сърбия и т.н. – защото ние не сме послушни като семе ...Стигаме навярно до проблема, от който ще ги заболи най-много хора... Екстрасенсите, които доста често са лост за случването на всичко това...

Повечето екстрасенси в България са създадени изкуствено, за да се разбере дали може да се постигне това, което е нужно. Върху ДНК може да се пише, така както се пише на лист хартия. Могат да се задават различни способности, кога да се развият, по какъв начин и при какви обстоятелства. Всичко това е предпрограмируемо! Така е с всичко в организма ни – можеш да добавяш и развиваш. Гените ни имат електромагнитно поле. Това също дава начини да се оказва промяна на ДНК-ниво. Дори и чрез интернет може да се окаже влияние върху това, като се заложи определена програма (това най-често е някаква сложна геометрична формация с много цветове и се създава индивидуално за жертвата – може да предизвика много сериозни здравословни проблеми и понякога – смърт).

Екстрасенса - пророк Ванга е...кукла на конци (робот)..,която е контролирана - с лептонно оръжие. За ченълингите вече – 90% от ченълингите в световен мащаб са сателитни трансмисии и ако трябва да бъда честен, през годините, в които следвах следата се запознах с човек, който ми даде доказателството за това и ми разказа как се прави, къде са станциите за това в България, как действат операторите и т.н.

Създаването на подобни хора не е толкова лесна работа и изисква години. Вербуването им също не е толкова просто и един от начините по които се случи това (специално в България) бе чрез жалостивото шоу „Ясновидци“, което бе създадено единствено, за да могат хората с потенциал сами да излязат на повърхността и да бъдат локализирани.Обучението е най-малко 4 години, извършва се на определени места, основно в старите бункери под земята в планините, които в момента са празни.Всички тези групи по света могат да образуват нова армия, събирайки се и въздeйствайки по едно и също време на определен човек. Те могат да работят и като оператори на психотронно оръжие, защото са обучени за това. Един такъв сеанс не трябва да продължава повече от 40 минути, защото слийпъра може да се побърка......
контролът се налага чрез:
- налагане на чужди мисли, даване на конкретна схема на поведение в зависимост от обстоятелствата.

- енергийно отваряне на затворени канали в паметта на човека (човек не забравя нищо, цялата информация се съхранява в паметта). След намирането на нужната информация, слийпъра възстановява „удобна“ информация на нейно място, която в определен момент човека да си спомни.


Дистанционната енергийна намеса върху човек или предмет е основната дейност, която се развива в момента в България и в страните около нас. В Македония и Сърбия има изоставени подземни съоръжения и бази, в които се извършва същото обучение, във всяка една страна групите се състоят от по 12 човека, нито повече, нито по-малко. Всички предварително подбрани и проучвани с месеци.

Сътрудничество се води с най-известните психотерапевти на съответната държава, психиатри и клиники. В клиниките се провеждат предварителните тестове и експерименти за издръжливост. Физическа и психическа.

Това са постоянно действащи групи към правителството, на заплата, не говоря за аматьори, които си правят експерименти на безразборен принцип. Говоря за ГРУПИ действащи целенасочено с agenda. В момента в България най-използваното е НЛП, защото метода позволява много бързо и ефективно да се променят нечии убеждения, да се повлияе на вземането на решения, на поведението – чрез специална система от стимули разработена от американци и руснаци още преди десетилетия. Стимули свързани с психологическото състояние.

В България има статични станции, които работят на по-високи обороти и с по-амбициозни цели от просто да държиш дадено село зомбирано.Тези станции са нещо различно от психотронните генератори, които са статични машини поставени в градовете, които да поддържат нивото на тъпота на населението. Това е най-ясно осезаемо когато човек отиде в София. Усещаш как една честотна пелена пада върху възприятията ти. Респективно усещаш как това изчезва, когато се разкараш по най-бързи начин от града.

Размерът на самия генератор зависи от това, за какво се използва. Има такива колкото кибритена кутийка (използвани за влияние върху конкретен човек), има и такива колкото цяла стая – това е ясно. Някои изглеждат като оръжия, сглобяват се като оръжие и действат с натискане на спусъка. Други са зависими от мощни компютърни програми и квантови компютри. Такива има най-вече в САЩ и Австралия. Има и такива, които са под формата на куфарчета или лап-топи и това е и най-често срещания вид у нас. Те се използват за въздействие върху конкретен човек.

Разбира се най-честата причина е поръчката. Някой бива неудобен и трябва да бъде премахнат без шумотевици. Неслучайно на това оръжие му се казва „тихо оръжие“. Официалното заключение за смърт причинена от подобно оръжие е инфаркт, инсулт или вирусно заболяване с лателен край... В по-лекия случай – субектът полудява и бива затварян в лудница и тъпкан с лекарства за нещо, от което не е болен....Съществуват и мобилни екипи, които работят по поръчки. Къде политически, къде частни.

Психотронното оръжие може да бъде ползвано както за унищожение, така и за подсилване на силата на човешкото съзнание. За да бъдем максимално обективни, трябва да кажем, че в страната ни са се случвали и положителни експерименти в тази посока, за да свършат обаче с военно приложение разбира се, а не защото някой е много загрижен за добруването на човечеството.




Гласувай:
11


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930