Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.08.2021 10:09 - Цял живот съм чакала само теб
Автор: andri Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2985 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                             Чудото наречено любов

Той, Майкъл Дрейк беше 185 см.висок, широк в раменете, стройно атлетично тяло и красиво лице. Малко жени мажеха да му устоят на чара. В един прекрасен ден срещна своята половинка. Тя, Кендра Гейл беше висока, стройна и много красива. Погледите им се срещнаха и това ги стрестна и двамата. Дълбоките му сини очи потънаха в нейните почти черни и от този поглед тя трепна. Почувстваха силно физическо привличане и това даде началото на тяхната връзка. Те се срещнаха на едно дизайнерско парти.
Определиха си среща.а след това разбраха, че и двамата имат еднаква професия, дизайнери и фирмата в която работят е една и съща - " Обзавеждане на къщи - мечта".
Разговаряха за обзавеждане, бизнес и данъци. Срещите им не винаги минаваха прилично и без проблеми. Те често си викаха, караха се и после се сдобравяха в леглото. Тя искаше да е самостоятелна, въпреки че изобщо не беше домакиня, къщата й беше разхвърлена, кухнята мръсна а бюрото й приличаше на бойна арена.
Тогава на партито, никой от тях не беше в състояние да си признае истината за себе си.Застанали доста близо един до друг, и двамата усетиха тръпки по тялото си. Това ги смути, но не ги раздалечи. Напротив. Приближавайки се все по-близко до нея, Майкъл впи устни в нейните, страстно и топлината му се разнесе в цялото й тяло.Лицето й пламна, пръстите й затрепериха, а сърцето й запърха в гърдите като крилца на колибри.
Майкъл беше толкова близо, че тя можеше да види всяка пора на гладко избръснатата му бронзова кожа и едва забележимата сянка, която немирен кичур коса хвърляше върху челото му. Кендра жадно вдишваше мириса и усещаше топлината на тялото му. Очите й бяха приковани в неговите.Волята й се изпари и съпротивата й отслабна. Кендра се облегна на него, обви с ръце кръста му и отпусна глава върху гърдите му. Беше като замаяна от чудото, че е до него. Тя усети как гърдите му поеха дълбоко въздух, почувства топлината на бузата му в косата си и нежното докосване на ръцете му.

Майкъл дрезгаво каза:

— Това беше най-глупавата битка, която някога сме водили, нали?

— Да — прошепна тя.

Болезнено бързия ритъм на сърцето й и бавното отмерено туптене на неговото я изпълниха цялата.

— Мислиш ли, че вече можем да се държим като възрастни?
— Влудяваш ме! — Кендра вдигна поглед.

Така силно го желаеше, че не можеше да диша от нетърпение. Мъчителното очакване погълна разума й и краката й се подкосиха. Очите й потърсиха лицето му.


Устните му докоснаха врата й и тя потръпна от сладостно удоволствие. Ръцете й се плъзнаха под сакото му и погалиха мускулите му, скрити под меката памучна риза. Майкъл наведе лице. Устните му се сляха с нейните. Дори и да беше имало някакво колебание или несигурност между двамата, то вече не съществуваше. Те изпитаха инстинктивен глад и потребност, алчност и неотложност. Кендра разтвори устни и езикът му се плъзна в устата й — едно бавно, съвършено общуване, едно неповторимо съчетание на вкус и допир, което изпрати топлина по цялото й тяло и замая главата й. Ръцете му здраво се обвиха около талията й, после със завладяващи движения се спуснаха надолу и още по-плътно я притиснаха към него. Бедрата му здраво подпираха нейните, мускулите му тръпнеха от желание. Главата й беше замаяна, краката й омекваха, но в същото време се чувстваше силна.
— Кендра — тя едва долавяше шепота му. — Завива ми се свят само като те докосвам!

Кендра отвори очи. На лицето му се беше изписала неясна смесица от топлина и страст, от възхищение и желание. Тя зарови пръсти в косата му и се загледа в огнените нишки, които сякаш струяха от ръцете й. Искаше да го обсипе с ласки, да го притисне още по-плътно до себе си, да му се наслаждава безкрайно с проучващи и запомнящи длани.

Ласката му сякаш замъгли разсъдъка й. Тя искаше да затвори очи и просто да се слее с него.

— Зная какво искам — целувката съвсем спря дъха й. Кендра възбудено прошепна: — Искам теб! Само теб. Искам да ме любиш.

— Винаги съм го искал. Стига ти да позволиш.

Устните му отново се впиха в нейните и тя изпадна в омая.

Когато ръцете на Майкъл я докосваха, Кендра се чувстваше по-жива и по-пълна с енергия от всякога. Да го целува беше все едно да вкуси от безсмъртието.

Пръстите му погалиха корема й и нежно проследиха очертанията на гърдите й под меката материя на блузата. Тя се наелектризира от ласките му. Ръцете му се спуснаха към талията й, смъкнаха надолу полата и погалиха голите й бедра. Кендра жадно поглъщаше допира му с всяка своя клетка. Дланите на Майкъл обхванаха лицето й.

Той я погледна дълбоко и напрегнато. Кендра почувства, че сърцето й може да спре само от силата на погледа му. Леглото беше на две стъпки от тях.

Майкъл бързо смъкна дрехите си и седна гол на ръба на леглото, като не отместваше поглед от нея. Очите му я изгаряха. Кендра тръпнеше в очакване. Тя сложи трепереща ръка върху рамото му и погали гладката му кожа. Тялото му беше като изваяно. Кендра прошепна:

— Разтрепервам се само като ме гледаш!

В очите му се появи нежна усмивка и почти невидимо се разля върху устните му.

Ръката му продължаваше да гали лицето и шията й. Кендра вдиша дълбоко нейния аромат и тихо въздъхна.

— Толкова е приятно! Да.

Майкъл свали ризата и корсажа й. За момент студеният въздух на стаята докосна голите й гърди, но Кендра почти не го усети. Майкъл сякаш покри с ръце тялото й. Устните му я наелектризираха и караха стомаха й да се свие от желание. Тя обгърна кръста му. Почувства напрегнатата му плът и влажната му топлина, прокара длани по гърба му и от устните й се откъсна въздишка на удоволствие. Ръцете и краката й проследиха формата на неговото тяло, опитвайки се да запомнят всяка извивка.

Майкъл нежно погали меката коприна от вътрешната страна на бедрата й. Допирът отприщи потока на удоволствието в нея. Кендра впи пръсти в косата му и доближи лицето му до своето. Устните й вкусиха потта му и попиха горещото му накъсано дишане. Почувства влагата, топлината и желанието, които го изпълваха. Тогава леко, бавно и естествено, както самото дишане, Майкъл проникна в нея.

Обзе я сладостно чувство, което като че ли щеше да трае вечно. То заличи всяка мисъл, всяко вдишване, всичко останало. Майкъл беше така дълбоко в нея, че я изпълваше цялата. Той я притисна силно към себе си и неподвижно изчака момента, в който двамата се сляха. Кендра затвори очи и помисли: „Толкова е хубаво! Толкова е естествено! Как не съм знаела, че всичко може да бъде така?“ Тя наистина не познаваше това усещане. До този момент не беше разбрала силата на своята нужда, нито дълбочината на нейното задоволяване. В простия акт на това сливане имаше нещо повече от физическо удоволствие. Имаше откриване, учудване, дори малко страх. Те вече не бяха двама души, а един и Кендра почувства, че в живота й се отваря празнина, която никой друг, освен Майкъл не би могъл да запълни. Телата им се движеха плавно и чувствено, следвайки инстинктивно ритмите на живота — древни като света и нови като следващия миг. Всяко усещане се оценяваше и вкусваше, всеки момент се улавяше в неговата пълнота. Плътта на Майкъл беше силна и хлъзгава под ръцете й, мускулите му бяха напрегнати. Кендра усещаше галещия му дъх върху лицето си и лекия допир на устните и ръцете му върху челото си. Когато отвори очи, пред тях изплува лицето му — възбудено, влажно. Дълбоките му очи жадно я поглъщаха. Това може да продължи вечно. О, Майкъл, защо не ми каза?

Нетърпението нарасна. Движенията им станаха по-алчни, учудването отстъпи пред нуждата. Усещанията им се засилиха неимоверно, а после изведнъж се концентрираха в една-единствена точка — желанието. Там беше Майкъл. Майкъл беше целият й свят. Той проникваше все по-дълбоко и по-мощно. В един миг нещо сякаш избухна в Кендра и тя се надигна, за да го посрещне, извиквайки името му. Сякаш се откъсна от самата себе си и се превърна в част от него. Завинаги.

Кендра дълго лежа неподвижна и замаяна в ръцете му. Сега мускулите му бяха отпуснати и кожата му потръпваше. Дишането и сърцето й започнаха да възвръщат обичайния си ритъм. Ярки спирали играеха под спуснатите й клепачи и тя заплува сред тях, защитена от прегръдката на Майкъл. Кендра чуваше накъсаното му дишане. Пръстите му леко и успокояващо докосваха шията й. Обзе я желание да го обгърне плътно с ръце и крака, да се любят отново и отново, цялата вечер. Тя отново се върна към онова, което бяха изпитали и което отново щяха да изпитат. Изпълни я радостен трепет, който беше последван от дълбоко проникващо спокойствие. Наред със задоволството Кендра усещаше изненада и несигурност. Никога не беше предполагала, че може да бъде така променена. Никога не беше очаквала, че да прави любов с Майкъл ще се окаже толкова важно за нея. Почувства се неспокойна и объркана.

Майкъл се наведе над нея с усмивка. Отмести нежно един влажен кичур коса от челото й и попита:

— Сега вече забавляваш ли се?

Кендра се засмя и глупавите й мисли изчезнаха. Съществуваше единствено Майкъл, който само с една дума можеше да премахне всичките й грижи, който внасяше равновесие в нейния свят само с върха на пръстите си.
Тя обви с ръка раменете му, притисна лице към гърдите му и дълбоко вдъхна неговия влажен, мъжки аромат.

— О, Майкъл, защо чакахме толкова дълго!
Той леко я целуна. Гласът му беше пресипнал.
— Не беше дълго.
— Струва ми се, че съм чакала това цял живот.

Едва сега значението на всичко, което беше загубила, и на всичко, което току-що беше открила, се стовари с цялата си тежест върху нея и я накара да се почувства слаба. Още веднъж я обзе някаква неувереност пред бъдещето, но Кендра упорито я отблъсна и стегна прегръдката си.

— Цял живот съм чакала само теб — прошепна тя и го погледна.......Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031